Shoppaholicele Redouto-masochiste (103)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6848788&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=26&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">balerini albi, nr.38 - desi toti balerinii 38 imi vin, astia imi aluneca din picior, merg la un 38,5... so, sunt de vanzare !!!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

merci de impresii,am rochia polo alb cu negru in cos de cand era mai scumpa dar nu ma hotaram,nu spusese nimeni nimic de ea...si ma gandeam ca o fi de purtat la piata sau prin casa....am tot 1.60m deci nu o mai suprim,tocmai faceam retusari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Am primit mail cu preturile rotunde... dar nu e nimic interesant Aceleasi produse pe care le-am luat in eurocenti.. acum la 1,2-6 euro

Mergi la inceput

balerinii mellow yellow www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4414888&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=36&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">astia, cine si-a luat 38 este ok? merg la picior mai lat sau cum?

eu de regula imi iau 38 de la lr, dar tocmai am pstat un model care imi erau mai buni 37... dar daca imi sunt mari? sa risc un 37? si vad ca sunt un pic mai scumpi ca ieri. sau mi se pare?

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

deja au bagat preturile rotunde?eu nu am primit nimic... e prima data cand prind reducerile de vara,daca deja au bagat prix ronds atunci ce or mai reduce pana pe 5 august???XS si XXXXXS ce le-or ramane pe stoc?

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi

merci de impresii,am rochia polo alb cu negru in cos de cand era mai scumpa dar nu ma hotaram,nu spusese nimeni nimic de ea...si ma gandeam ca o fi de purtat la piata sau prin casa....am tot 1.60m deci nu o mai suprim,tocmai faceam retusari

e din material de-alea de maieu, dar e destul de plin. si desi imi vine mulata si eu nu sunt chiar supla ca am 60kg la 1.60... arata bine pe mine. mi-am pus o centura rosie la ea si sandale rosii cu toc si cu asta am facut-o sa arate chiar de mers la birou. parerea mea

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-prix-rond-soldes-ete-08.aspx?categoryid=47061112&omniturecode=002rp8524&pagenumber=3

aici prix rond dar

Edit: e cam tot ce a fost la sub 1 euro numai ca muuuuuuuult mai scumpe acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi

deja au bagat preturile rotunde?eu nu am primit nimic... e prima data cand prind reducerile de vara,daca deja au bagat prix ronds atunci ce or mai reduce pana pe 5 august???XS si XXXXXS ce le-or ramane pe stoc?

astea-s prix rond la aubaines...urmeaza prix rond pe la redoute

Mergi la inceput

aha,ei atunci mai am ceva de asteptat
si eu multe din ele deja luate cu 20,40,60 centi,asa ca...nu ma mai intereseaza
si eu tot cam 60kg am,si nu prea port rochii,dar asta mi se parea ca ar mai ascunde din sunculite o iau

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui claujro

http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-prix-rond-soldes-ete-08.aspx?categoryid=47061112&omniturecode=002rp8524&pagenumber=3

aici prix rond dar

Edit: e cam tot ce a fost la sub 1 euro numai ca muuuuuuuult mai scumpe acum.

sunt varza link-urile...

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput