Nou stil de viatza (216)
Raspunsuri - Pagina 20
CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Am ramas in urma cu urarile:
La multi ani ptr. Claudia, Khristin, Eric, Mik, soti de Zuzi si Anda...sanatate va doresc la toti si un pupic dulce va daruiesc!
Eu sunt la fel, nu am apucat sa citesc din urma...sper ca de acasa sa o pot face.
Crys si Dany
Delidana spune:
Hopa, se lasa cu nunta! Felicitari Gusta, si la cit mai multi ani fericiti impreuna! Ma bucur foarte mult pentru tine.
Anky, Zuzi, Crys, Vik, Carmen, Gabi
Tzuni, ai fugit cu decodoru' in lume?
Hai mai zi-ne cite ceva....
Azi nu s-a intimplat cine stie ce, ca deh, nu e weekend. Dupa aventura de la sala incep sa-mi simt niste muschi prin brate; sper sa nu ma scol intepenita miine dimineata. Antrenorul de la Pilates cred ca imi venea pina la barba...sau pina la nas? Din pacate la sala n-aveau muzica ci doar 2 tv-uri cu ceva telenovela coreeana asa ca din lipsa de alta ocupatie in timp ce pedalam ma uitam la traficul de afara.
Azi am stat pe net sa caut hoteluri pentru calatoria noastra in Cambogia; eu ma ocup de organizarea calatoriei.
Va pup.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Marilena, sa fie intr-un ceas bun, si felicitari!
Delia, cand ziceai ca plecati in excursie?
Anky, multumesc pentru urari, te asteptam mai des pe la noi.
Carmen, Iustin & Teodor
Delidana spune:
Vik, am uitat sa-ti raspund referitor la insecte & alti "chiriasi". Noi, stind la casa, am avut parte de: furnici, gindaci, soricei, miriapozi, rime, sopirle mici, serpi. Pe linga casa am vazut de citeva ori si varani, niste sopirle mari care seamana cu crocodilii. Din fericire nu prea le place compania asa ca dispar rapid.
Daca stai intr-un apartament insa, n-ai parte de nici o distractie.
Carmen, excursia e de joi pina duminica. Abia astept...
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carina spune:
Na' ca nu ma pot abtine.
Vic: http://andaoana.blogspot.com/2008/06/tort-amandina-kids-friendly.html
Sau: faci un blat din 6 oua, 102 grame faina + amidon (70 faina, 32 amidon), 95 de grame de zahar, 6 g praf de copt. Galbenusurile le bati bine de tot cu zaharul, amesteci faina cu amidonul si praful de copt, bati albusurile spume. Incorporezi cele 3 amestecuri usor cu o spatula si bagi la cuptor la 175 de grade. Dupa 30 de minute verifici adca e copt cu scobitoarea. Forma de tort ar trebui sa aiba cam 24 cm diametru. Il tai in 3, insiropezi cu suc de capsuni/ afine/ zmeura nu f dulce si vanilat. Umpli cu dulceata de capsuni/ zmeura/ mure si crema de branza (crema de branza+ frisca+zahar pudra+ vanilie) - adica blat/sirop/dulceata/crema/blat/sirop/dulceata/crema/blat sirop si ornezi cu crema sau frisca.
Trimit foietajul cand ajung acasa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Zuzilici spune:
quote:
citat din mesajul lui carina
Na' ca nu ma pot abtine.
Vic: http://andaoana.blogspot.com/2008/06/tort-amandina-kids-friendly.html
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Mai manca-te-ar mama de harnicutza. Cum te facem noi sa nu-ti iesi din ritm.
Marilena felicitarile mele si casa de piatra.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
Delia, Anda, Zuzilici, Marilena, cine vrea sa deschida subiect nou?
Carmen, Iustin & Teodor
gusta spune:
Carmen as deschide eu dar sincer nu stiu cat timp liber am.Daca nu e nimeni disponibil o fac eu.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
Marilena am deschis eu un nou capitol. Doamnelor va invit la capitolul 217
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
hcclara spune:
o sa avem nunta in septembrie!felicitari Marilena, sa fie intr-un ceas bun! (luna septembrie mie imi place tare mult, as fi vrut si io sa ma marit in septembrie, dar n-am vrut sa mai asteptam)
Multumesc de urari inca odata!!!
vik, si io as manca paella da nus tiu sa fac si aici restaurant spaniol nu avem, iar la mexican saptamana trecuta nu aveau, au numai joia seara, asa ca pofta-n cui! pai nu stiu cand am slabit, de prin martie am inceput ca nu ma mai puteam vedea in oglinda de la pat, da am tinut scarsdale 10 zile la inceput, cu care am dat vreo 4 kile jos! e fain cu mama la tine?
anky, sa stii ca m-am gandit saptamana trecuta la tine, cum iti merge cu alergia? esti bine acum?
Carmen, noi tot cu pampers suntem, o las pe mami sa-l dezvete daca poate! nu vrea nici pe olitza, nici pe wc, ar vrea in vana, imi tot arata vana! pe oliza sau wc nici nu vrea sa se aseze, incepe sa urle! sticla avem noaptea, dar nu mai cumpar alte tetine, cand astea sunt uzate le arunc si salut! cu cana si paiul daca vrea!
Delia, pai voi aveti o intreaga gradina zoologica acolo! dar mancarea cum e, e mai buna ca a noastra?
Zuzi, nu io am facut galuste cu prune, Tumpi ne-a invitat, eu numai le-as fi mancat! dar fac si io cam de 2 ori in an, in sezon!
va pup acum, ma duc sa spal copii si sa-i bag la somn!