Nou stil de viatza (216)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Ioana, poti sa vii si la mine ca si eu calc...acum ma pun ca atatea am! pacat ca nu va pot arata! dorm, fara probleme, si ziua si noaptea! si daca n-am somn, are sotzul grija de mine
pup, si spor la calcat si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Azi am fost la film, am vazut Hancock cu Will Smith si Charlize Theron in rolurile principale. A fost interesant, il recomand.
Mi-am cumparat si o carte pe care va trebui s-o citesc pentru anul 2 de facultate, Moby Dick, de Herman Melville. A citit-o careva?

Zuzi, gasesti un link cu poza motocicletei in mesajul meu anterior.
Mi-o si imaginez pe Isabella tragind de catei ca de elastic.
Petrecere frumoasa de ziua sotului!

Claudia, faina de malai, faina de porumb, e acelasi lucru. E faina din care se face mamaliga. Eu stiam ca malai i se spune in Moldova si porumb in Muntenia.

Ioana, te si sper sa te simti bine in curind. Nu lua in seama birfele rautacioase.

Tzuni, nu ne mai iubesti....sau nu ti-ai gasit scrib, ia zi, care e motivul pentru care nu ne mai scrii? Sau decodorul e de vina?

Carmen, Tumpi, Crys, .

Va pup, ma duc la intilnire, Zuzi stie cu cine.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Am avut casa plina pana acum,beau un ceai verde sa-mi linistesc stomacul dupa atata mancat si merg la nani.

Claudia,"viu" la tine dar din pacate nu pot sa te ajut la calcat pt ca sunt bolnavioara si nu prea pot sa imi folosesc nici mainile pt ca mi-s amortite de durere dar sa stii ca gura nu ma doare,iti tin de urat in timp ce tu calci.

Delia,te si eu dulce...sunt deja mai bine.

Carmen,sper ca e bine piticul.

V-am tzucat...somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am zis eu ca nu merg la petrecere,dar pana la urma am mers,al meu a spus ca stam o ora si ne intoarcem, aiurea.Nu stiam cum sa ajung inapoi acasa, nu au vb decat de munca(de parca nu-s satula sa ii aud si sa-i vad la munc ain fiecare zi) si ascultat manele.Sunt satula pana peste cam, fac intocxicatie de la manele.
Zuzi, voi cred ca sunteti in toi cu petrecerea.La Multi ani sotului si petrecere frumoasa.
Carmen si la mine s-au strans ceva de calcat, maine nu mai scap, cateva pt munca tot tb sa calc, ca deh azi am lenevit.
Ziceai de aspirator ca e ok, si eu la inceput m-am inteles f bine,dar acum parca nu mai trage, nu-mi place deloc peria, mi se opinteste in covor,cred ca daca aveam mai multe covoare precum cel din sufragerie ma urcam pe pereti.
Ioana,naspa cu spatele si eu am probleme,ar trebui sa am mai multa grija de mine,da efectiv nu am tim sa ma ingrijesc.Azi cand ma epilam am observat in schimb ca au inceput sa-mi apara firisoare de vene sparte pe picioare,sper sa nu fie ceva ereditar ca si sora cea mare are si bunica avea.E adevarat ca seara stau 4 ore in picioare si ma termina.
Sunt balonata, mi-e greata, am mancat cu pofta o ciorba de burta la petrecere si acum simt ca mor.
Trebuia sa ma rezum doar la carpaccio al meu de vita mancat la pranz si imi era tare bine,da m-am lacopm ca imi era pofta si am mancat doua polonice de ciorba si cu usturoi.Of viata mea.
Ma duc sa ma bag in pat desi nu-mi e somn,dar poate totusi adorm si mai uit de rau.
Ne "auzim" maine la o cafea, pe care cu siguranta o da Ioana ca ea e matinala.
Pupic toate fetele nenominalizate.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

haideti c-am pregatit si ceaiul verde.

La multi ani sanatosi si fericiti, Claudia!

La multi anisori Eric!

Iustin e bine, se plictiseste in casa dar n-are voie sa intre in contact cu ceilalti, , nici sa se agite.
Si e atat de frumos afara, numai bine de-un gratar, :).
Deci suntem consemnati la domiciliu....voi cum va petreceti duminica?

Zuzilici, sotului si distractie frumoasa.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

La multi ani Claudia sa ai parte numai de bucuri si de lucruri bune.

La multi ani sot de Zuzilici.

La multi ani Eric pui de Cornelia.

Ioana a ajuns cafeluta la mine ,multumesc mult.

Carmen eu am inceput ziua prin a intinde rufele spalate si dupa am sa stau in casa ,nu sunt o companie prea placuta.

Claudia unu de ala am avut si eu parte si la fel ca tine in loc sa reactionez am luat-o la sanatoasa.

Cuscra hai lasa ca poate o sa fie bine.

Delia cand mai mergi la film sa ma iei cu tine.

Ioana numai pune la suflet ca nu face bine.Eu Cu spatele nici nu vreau sa zic cum imi e.

Problema vad ca ma macina foarte mult si aseara am plans de am zis sa uit de toate ,dar nu e asa .Nu inteleg de ce m-a afectat asa de tare,vreau sa trec sa uit de toate dar nu se poate ,debea astept vacanta ca vreau liniste.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La Multi Ani! Claudia, o zi minunata alaturi de cei dragi iti doresc.Sa ai parte de tot cei mai frumos si bun.Petrecere frumoasa

Azi noapte vad ca la cat de obosita eram am scris Carmen in loc de Claudia.
Carmen si noi tot in casa suntem consemnati ca afara ploua.Naspa rau de tot,o ploaie din aia marunta de te toaca pe creieri.
Ioana , unde esti, nu te-a mai trezit Delia?Sau ati plecat de dimineata la plimbare?
Gusta, harnicuta azi
Cornelia pt Eric, sa creasca mare si voinic.
Ma duc sa-,mi fac o cafea sa ma trezesc mai bine.Pup toate fetele si va urez o duminica placuta.
revin..

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Vad ca toata lumea petrece sau sta la umbra.

Claudia, multa sanatate si tot ce-ti doresti! Petrecere frumoasa!

Eric, sa cresti mare si sa-i aduci lui mami numai bucurii!

Gusta, sigur ca te iau cu mine, am fost si azi la film, "Hellboy 2", mi-a placut si asta.

Carmen, cit timp va trebui sa stea Iustin izolat?

Si acum sa revenim la aventurile de azi.
Dimineata am ramas fara curent in casa; dupa niste investigatii pe afara aflam ca de fapt toate casele de pe strada "sufera" de acelasi lucru pentru ca se schimbau niste cabluri si toata operatiunea avea sa dureze vreo 8 ore!
Ne-am decis ca nu-i de stat in casa ca ne coacem de cald asa ca am mers in oras, la film.
Pe drum am vazut o parada cu un mare dragon chinezesc, tobe si timbale, muzica, veselie, oameni in mijlocul strazii. In momentul acela mi-am dat seama ce uitasem acasa: aparatul foto.
Dupa o ora de mers cu motocicleta ajungem in sfirsit la destinatie, ma dau jos si incerc sa-mi revin dupa ce am inghitit atita praf cu aroma de benzina. Parul meu arata de parca m-au lins 2 vaci si nu una (saracul, el inca nu si-a revenit, inca mai crede ca sintem in Romania si nu intelege ce-i cu umezeala asta) si eu stau si ma intreb cum fac tipele alea sexy din filme care conduc motocicleta si cind isi dau casca jos parul li se revarsa in valuri unduioase mai ceva ca in reclama de la Pantene.
Dupa film ne suim iar pe motor si "calarim" inca vreo 20 minute pina la un magazin de carti second-hand. Ma interesau in mod special niste carti in spaniola, ca deh, sa-mi imbunatatesc cunostintele. Am cumparat o carte de Javier Vasconez numita El Secreto, pentru ca suna bine , si o alta de Herman Melville ce contine 3 povestiri. E ceva cu d-nul Melville, ca tocmai ieri cumparai Moby Dick.
Am ajuns acasa afumata mai ceva ca slanina (si nu, nu e vorba de alcool ) si m-am bagat direct la dus ca nu se putea altfel.
Aventura continua, ne vedem la urmatorul episod.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ce faceti fetelor, mai slabiti:)? Vad ca lista e subtire rau, dolofane ramaseram numai citeva, bravo fetelor ce au ajuns la kg dorite! Stiu ca usor nu a fost deloc!Si eu mai am putin. Deja sunt la 70,5, la kg astea eram in la inceput de sarcina, dar mai tre sa mai dau citeva jos. Carina Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
citat din mesajul lui Delidana
In momentul acela mi-am dat seama ce uitasem acasa: aparatul foto.

cum??? :(
mare pacat, zau asa!

putem iesi la plimbari scurte, acusica ne pregatim de una.
Trebuie sa evitam locurile aglomerate, sa nu raceasca. Peste o saptamana, dupa ce mergem la control, va fi ok.

...citesc mai tarziu restul postarii tale, acum ma ia Iustin pe sus, fug afara!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput