Pasaport rupt
Nu,nu eu!(emoticon cu unu` de-si sterge fruntea)
EDIT: am uitat sa precizez ca este vorba de prietena mea!
Dupa lupte seculare care au durat vreun an mers la ambasada,trimis acte acasa,facut pasaport,trimis inapoi...Ieri am fost cu ea la immigration sa-si transfere viza din pasaportul expirat in cel nou.
Azi la 8:00 a.m ma suna "N,am ruuuuuuuuuupt pasaportuuuuul!"
Io
Toate astea instant!!!cica "am crezut ca-i cel vechi si i-am rupt coperta si apoi am injumatatit-o!"
Nu ca suna fain?Si ce nevinovata "suna" ea,mai ales ca "am crezut ca-i cel vechi,pe ala in vedeam in fata ochilor!"
I-am promis ca ma interesez,iata-ma`s ca`s fata parolista.Ce sa faca cu el?E bun de pus pe foc,sau merge "dres" si folosit asa pina la urmatoarea vizita in tara???
Am sa ma uit si pe site-ul ambasadei dar eu stiu ca forumistii DC-ului sunt furnizori de informatii diverse si serioase
Asa ca dati cu in draguta ,scumpa si isteatza mea prietena,ca eu is prima!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
Raspunsuri
hannen spune:
Adica reparat!
stii vorba aia,"ia`o frinta ca ti-am dres-o!"
Ea zicea ca ar putea merge lipit ,n-am vazut "opera" da` imi vine sa-i arunc niste caramizi in cap ca a apucat-o sa rupa pasaportul "vechi" cu noaptea`n cap.
si nu inteleg de ce a vrut sa-l rupa pe cel vechi!!!!
hannen spune:
Si poate lumea nu pricepe de ce ma oftic eu asa.In primul rind ca mi-e prietena si ma bucuram nespus ca a reusit in sfirsit sa isi faca noul pasaport si in al doilea rind ca am tras de ea sa se urneasca la ambasada.Si am fost cu ea!!!
Apoi citeva luni i-am tot zis "trimite actele alea pina nu expira!",in sfirsit le-a trimis,i-a venit "docomentu" ,ma duc cu ea si la immigration ca sa-si transfere viza si cind am rasuflat usurata ca si-a rezolvat problema asta inceputa din august anul trecut,azi ma suna sa-mi zica ca l-a rupt!In nici 24 de ore!
irinai spune:
Nu merge "dres"...In nici un caz. Trebuie altul...poate sa isi scoata unul in regim de urgenta, in 24 de ore.
hannen spune:
Irinai,de ar fi asa de usor!Trebuie sa mearga la ambasada sa faca iar aceasi carutza de acte prin care imputerniceste pe cineva din tara sa-i faca pasaportul!!!
Ceea ce inseamna drumuri lungi,timp si bani cheltuiti inclusiv pe posta dus-intors,plus pasaportul!
Adica toata treaba de la 0!!!!!!!!!
marius spune:
Au fost persoane care au refacut drumurile, si-au pus cenusa in cap si i-au dat altul, pe baza aceluiasi dosar (important era ca actele sa fie in termen "de valabilitate".)
Deci... sunt exceptiii, poate are noroc?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
irinai spune:
I-a rupt doar coperta? Filele au ramas intacte?
Ca in cazul asta poate nu trebuie sa il schimbe...
devylla spune:
Haoleu...pai cam nasoala treaba...iar dupa cum se misca cei de la ambadasa...Am inteles ca-i un consul nou..femeie cica...n-am apucat sa arunc un oki pe "sait"...dar pe sor'mea a cam rastit-o la telefon.
Ce sa zic...incercati cu lipici...poate nu bate la oki asa tare...insa la primul drum in tara trebuie sa si-l schimbe.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
hannen spune:
Irina,da,a rupt doar coperta!
Sabina,n-am stiut ca s-a schimbat iar consulul.
Ti-a zis Maria ca am vb. ieri?De la immigration o sunam,asteptam sa-si ia prietena mea pasaportul si eram nervoasa pe ce mi-a zis fufa aia.Azi a fost sotul meu si i-a zis altceva.Nu-mi vine sa cred ce "nesimtiti" is.
Marius nu stiu ce acte sa fie in termen.Aici se face prin procura(prin care imputernicesti o pers din tara sa ti-l faca).
Ambasada nu-l face decit in nush ce situatii,am uitat si eu ca`s "betrina".Actele trimise raman in ro. la serviciul pasapoarte,asa ca de e necesar sa-l faca iar trebuie sa o ia de la capat.
Doamne ce situatie!Nici nu-mi vine sa cred ca a reusit o asa performanta.
madau spune:
Pai daca-i doar coperta eu zic ca nu trebuie musai schimbat, ca ma gandesc ca poza, datele personale, toate cele au ramas ok, sa incerce cu ceva lipici, sa-i puna o coperta...si la primul drum in tara sa-l schimbe. Poate merge asa...mai intrebati pe acolo, poate gasiti pe cineva amabil sa va ajute
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2