Pasaport rupt

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Hannen, trebuie musai intrebat la vama/oficiu consular... poate reuseste sa iasa asa cu el din tara si clar il schimba in Romania - aici nu e asa tragedie dupa cum au zis si fetele, se face intr-o zi la urgenta.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

In cazul asta ar putea sa incerce sa lipeasca copertile si sa le inveleasca in niste coperti speciale pentru pasaport. Iar daca a dezlipit copertile de foi, poate sa incerce sa le coasa, cumva la exterior, sa nu se vada, si totul sa fie acoperit de coperti.
multa bafta, oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

E greu sa lipesti coperta fara sa se cunoasca..si e si interzis.
Eu am facut procura mamei, a obtinut pasaportul foarte repede (cateva ore) si apoi..a atins coperta cu lipiciul de la plic. S-a luat putin din partea visinie in coltul din dreapta sus. Am sunat la consulat si mi s-a spus ca, depinde de fiecare tara unde calatoresc daca accepta pasaportul asa sau nu.

L-am trimis la ambasada Canadei..cu frica in san. Din fericire n-au zis nimic. Dar in aeroporturi scot pasaportul din coperta speciala cand il scaneaza. Chiar daca partea din interiorul copertii e transparenta.

Tot consulul mi-a spus ca e mai complicat sa faci unul nou ptr ca trebuie sa explici ce s-a intamplat cu actualul, in ce conditii etc..dureaza mai mult.

Am intrebat politia finlandeza in legatura cu pasaportul meu si mi-au spus ca pe ei nu-i intereseaza ca are acel semn pe coperta dar ca nu pot garanta ce se intampla in afara Finlandei.

Din pacate cred ca prietena ta ar trebui sa-l schimbe din nou, chiar daca dureaza mai mult.

Aamu

Edit: Ma gandeam acum ca daca e vorba doar de calatorie in Romania, poate ambasada locala poate sa emita un document cu care sa calatoreasca in Romania ca sa schimbe pasaportul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

aamu,asta chiar ca ar putea fi o idee buna si anume sa calatoreasca cu un document si sa-si schimbe pasaportul in tara fara sa mai faca tot tantamul asta ,drumuri ,bani...
Eu tot "ofticata" am ramas.Ea e optimista,barbat-su a bufnit in ris cind a vazut-o ce face.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

Hannen, eu asa as face. N-as indrazni sa-l lipesc. Cred ca as lesina de frica la check-in

Ambasada ar trebui sa gaseasca o solutie. Nu stiu insa cat costa, au servicii destul de scumpe. Dar cred ca mai ieftin decat declaratie de deteriorare plus procura si toate actele din nou.

Mai bine spune-i sa nu se apuce de lipit..Ma gandesc ca daca observa aia in aeroport..pana explica ea ce si cum, mai da si de alte necazuri.
E ilegal si sa-l deteriorezi, dar sa te mai apuci si de "dres"

Aamu

Mergi la inceput