Shoppaholicele Redouto-masochiste (102)
Raspunsuri - Pagina 2
miki68 spune:
quote:
Originally posted by ANKA-iasi
oricum mai astept niste reduceri de alea socante,daca or mai fi
Eheee, vezi sa nu! Ce a fost in ziua aia e ca-n vorba aia cu "o data vede nashul...". De cand is clienta astora n-am vazut niciodata preturi sub 1 euro. Si acelea de 1 euro erau f. putine. De obicei cand apar prix ronds doar pt. bb erau lucruri la 1 euro. La noi astia mari incepeau de la 2 euro.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
cristinacsa spune:
Cum se pune ceva la mica publicitate? Am 2 perechie de pantofi care -mi sunt mici...
Nu cred sa mai vedem noi asa preturi cu 0... Imi pare rau ca nu am fost mai devreme pe faza...
ANKA-iasi spune:
asa deci...ne-am lins pe bot de pomana bine ca am apucat cate ceva atunci...macar pt bb sa iau,ca din iarna am luat la 1 e cate ceva,ce am mai gasit,dar o sa-i vina pe la 3ani,ca nu mai erau marimile.
aaaa sa iti traiasca pisicii avem si noi una neagra si una tarcata ca a ta
miki68 spune:
quote:
Originally posted by cristinacsa
Cum se pune ceva la mica publicitate? Am 2 perechie de pantofi care -mi sunt mici...
Nu cred sa mai vedem noi asa preturi cu 0... Imi pare rau ca nu am fost mai devreme pe faza...
www.flickr.com/photos/23718908@N05/sets/72157603964285199/" target="_blank">pantofiori
Te loghezi cu redoutistele, editezi postarea (reply with quote) si adaugi in lista produsele.
cristina d.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujro
miki,
Ce faaaaci? Is invidioasa pe tine de mor! Tu stai la racoarea muntelui si noi ne coace in oras
cristina d.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by ANKA-iasi
aaaa sa iti traiasca pisicii avem si noi una neagra si una tarcata ca a ta
Mersi, mersi! Daca tot ai si tu, nu-i tii la tine pe ai mei cat ne ducem si noi un pic in vacanta? Platim bine
cristina d.
miki68 spune:
Aaaa, sa nu uit! Dau de baut ca-s membru matur de vreo 5 postari
cristina d.
Viairo spune:
neata! io dau o pentru Nusha, nu cred ca-mi bagam nasu' pe aubaines in ziua aia, nici pe site cred. oops! nu are voie berica, hai un suc!