Shoppaholicele Redouto-masochiste (102)
Raspunsuri - Pagina 18
Giova spune:
Multmumeswc fetele.
din pacate nici la mine nu merge.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Mirona spune:
salutare fetelor,
am ridicat si eu coletul din 25. aveam 15 produse si cadou glaciere camping. TEAPA. a venit fara cadou.
pe factura vad ca sunt bifate cu pixul produsele existente in pachet - in dreptul cadoului nimic.
asta ce sa insemne? ca nu mi l-au trimis - sau ca cele de la posta mi-au scotocit prin colet?
a mai avut vreuna dintre voi bifate produsele pe factura LR?
eu una sunt totusi multumita ca am primit toate produsele.
o alta teapa pe care am luat-o - i-am luat sotului aceleasi 3 tricouri pe care i le-am luat si in comanda din 16.
Oricum, culori - rosu cu dungi negre, unul rosu complet si unul roz. I-am luat si in V si in U. Asa ca la 3 seturi de tricouri luate - are el 6 tricouri si m-am facut si eu cu 3 - ca el nu poarta roz nici sa-l bati. Noroc ca port si eu mai largi tricourile.
mai am doua comenzi - ma uit repede pe print-urile facute - sper ca nu am comandat din nou acele tricouri ... ca rapid bag si eu de un butique cu ele.
v-am pupat.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
vlada spune:
Anca merci pt lamurirea cu produsele personalizate !!! in sfarsit am reusit sa dau comanda !!!!
Giova spune:
Miro ia zi rapid ce cod ai bagat pt. gentile alea rosii? acelasi 34770?
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
cristina_dm spune:
Da, Mirona, si mie mi-au aparut produsele bifate pe factura.
Dar eu nu inteleg de ce nu ai cadoul...ai primit pachetul inchis sau.... Ca ma gandesc ca poate la posta cineva "a avut nevoie" de o geanta izoterma...sau pur si simplu cadoul nu a fost pus in pachet de la ei, de LR.
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Giova
Miro ia zi rapid ce cod ai bagat pt. gentile alea rosii? acelasi 34770?
_
daaaa - acelasi - insa la comanda din 16 le-am avut. de cand au inceput reducerile nu mi-a mai mers acest cod - as fi vrut gentile si pentru inca 2 persoane - teapa - nu mai merge.
si ca sa-ti fac sange rau - iote-le aici.
sa nu ma injuri prea tare.
Giova spune:
Nu-mi faci sange rau, le cunosc de anul trecut, le-am vazut la Adina.
am vazut si pozele voastre si de-asta te-am intrebat.
Imi pare rau ca nu ai primit geanta. era rupt coletul?
ce cod sa bag?
_
Mirona spune:
quote:
Originally posted by cristina_dm
Da, Mirona, si mie mi-au aparut produsele bifate pe factura.
Dar eu nu inteleg de ce nu ai cadoul...ai primit pachetul inchis sau.... Ca ma gandesc ca poate la posta cineva "a avut nevoie" de o geanta izoterma...sau pur si simplu cadoul nu a fost pus in pachet de la ei, de LR.
multumesc Cristina - deci bifele cu pixul de pe comanda sunt facute de francezi ... sa inteleg.
mda - inseamna ca nu mi-au adaugat si cadoul in colet - care apropo - era inchis, sigilat - totul in regula.
ma gandesc acum ca nu mai aveau pe stoc acea geanta. - asta asa ... ca sa nu ma zgarii pe ochi ca am luat teapa.
merci inca o data.
gegea spune:
quote:
Originally posted by Mirona
ma gandesc acum ca nu mai aveau pe stoc acea geanta. - asta asa ... ca sa nu ma zgarii pe ochi ca am luat teapa.
merci inca o data.
Miro, dar pe justificatif de livraison (unde zici ca apar produsele bifate, ca si la mine de altfel) nu zice nimic de cadou ? Si eu m-am cam ofticat azi... cica stocul de prosoape paprika (cadoul ales de mine) fusese epuizat, dar au pus la schimb un alt cadou de valoare similara... dar ia-l de unde nu-i... Si tot adevarat este ca era o diferenta de greutate de 400 grame intre ce trimisera ei din Franta si ce am primit eu, de unde concluzionez ca ei chiar au trimis cadoul. Cei de-aici de la posta au dat vina pe cei de la Bucuresti (ca ei au deschis coletul)..., asa ca... asta e.
Uite ce scrie in dreptul cadoului, pe justificatif de livraison:
"Nous sommes desoles de ne pouvoir vous envoyer le cadeau que vous attendez : son stock est epuise. Cependant, nous vous avons choisi, avec le plus grand soin, un cadeau de remplacement, de valeur simlaire. Nous esperons qu'il vous plaira tout autant."
Geani si Daria (03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
Mirona spune:
quote:
Originally posted by gegea
Miro, dar pe justificatif de livraison (unde zici ca apar produsele bifate, ca si la mine de altfel) nu zice nimic de cadou ? Si eu m-am cam ofticat azi... cica stocul de prosoape paprika (cadoul ales de mine) fusese epuizat, dar au pus la schimb un alt cadou de valoare similara... dar ia-l de unde nu-i... Si tot adevarat este ca era o diferenta de greutate de 400 grame intre ce trimisera ei din Franta si ce am primit eu, de unde concluzionez ca ei chiar au trimis cadoul. Cei de-aici de la posta au dat vina pe cei de la Bucuresti (ca ei au deschis coletul)..., asa ca... asta e.
Uite ce scrie in dreptul cadoului, pe justificatif de livraison:
"Nous sommes desoles de ne pouvoir vous envoyer le cadeau que vous attendez : son stock est epuise. Cependant, nous vous avons choisi, avec le plus grand soin, un cadeau de remplacement, de valeur simlaire. Nous esperons qu'il vous plaira tout autant."
Geani si Daria (03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
n-am acum aparatulla mine - dar o sa-i fac o poza facturii si am s-o postez aici deseara.
NU - nu scrie nimic in dreptul cadoului - doar ca nu e bifat si el ca si restul produselor.
nu l-au bagat in colet. sau crezi ca bifele vin de la bucuresti? au verificat ei coletul si au bifat ce au gasit si ce nu in colet?
o fi si asta. ori si-au insusit ei geanta - ori nu exista in colet.