Shoppaholicele Redouto-masochiste (102)
Raspunsuri - Pagina 17
cristina_dm spune:
Va pup, fetele!
Incerc sa dau comanda si nu merge deloc....fac clic pe "valider" si nimic....E de la ei, e de la mine??
Voi ati dat comenzi azi?
cristina_dm spune:
Mie imi apare prostia asta....care articole personalizate??? Nici nu sunt marcate, de unde stiu care sunt?....D-aia nu pot da comanda..?!
"Vous ne pouvez pas acheter plus de trois articles personnalisés dans la même commande. Merci de supprimer des articles personnalisés de votre commande."
ANKA-iasi spune:
te uiti in cos si la descrierea fiecarui produs iti apare personalisee daca ai schimbat marimea sau culoarea direct din cos.stergi si il pui iar
cristina_dm spune:
Gata, a mers! Am dat comanda, astept mail de confirmare....
Nu intelegeam deloc ideea cu produsele personalizate, toata dimineata am stat sa pricep....noroc cu Anka....multumesc inca o data!
Am pus asta la cod: 57606 :En cadeau "vaisselle prune" en mélaminé avec couverts assortis...daca intereseaza pe cineva.
Giova spune:
mai stie cineva codul pt. setul de genti rosii?
nu am timp sa caut in cap. anterioare si vreau sa dau o comanda.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
miki68 spune:
34770
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
gabitzica spune:
quote:
Originally posted by Giova
mai stie cineva codul pt. setul de genti rosii?
nu am timp sa caut in cap. anterioare si vreau sa dau o comanda.
_
34770, ar la mine nu merge...