menstruatie &alaptat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Eu am 1 an si o luna de cind am nascut si nu mi-a venit! Poate m-am defectat eu???
Inca alaptez, dar totusi!!!

Catalina+Andrei(1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysa spune:

mie mi-a venit ciclul dupa 4 luni de la nastere, desi o alaptam pe bianca. din acea zi fetita mea nu a mai vrut sa puna gura pe tzitzuca. efectiv s-a intarcat singura. sa fie o coincidenta, nu stiu. cert e ca din ziua cind mi-a venit ciclul copilul meu nu a mai vrut sa suga. am perseverat in fiecare zi dar nu a mai vrut.

am inteles ca nu e bine sa intorci copilul la tita? dar dupa cit timp de nesupt putem spune ca am intarcat? daca dupa 1 saptamina de nesupt incepe si suge e rau?
oare ati inteles ceva din ce v-am intrebat eu? sper ca da.
pupici, bb bia & mami cryssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Da, e posibil ca unii bebelusi sa refuze sa suga, dar rebuie sa insistam...Stiu eu, si-o schimba laptele gustul...Eu am aproape 4 luni de la nastere, dar inca nu mi-a venit...Lasa, nici nu vreau sa-mi vina asa repede...Erau niste zile tare urate pentru mine...
_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

quote:
Originally posted by crysa

mie mi-a venit ciclul dupa 4 luni de la nastere, desi o alaptam pe bianca. din acea zi fetita mea nu a mai vrut sa puna gura pe tzitzuca. efectiv s-a intarcat singura. sa fie o coincidenta, nu stiu. cert e ca din ziua cind mi-a venit ciclul copilul meu nu a mai vrut sa suga. am perseverat in fiecare zi dar nu a mai vrut.

am inteles ca nu e bine sa intorci copilul la tita? dar dupa cit timp de nesupt putem spune ca am intarcat? daca dupa 1 saptamina de nesupt incepe si suge e rau?
oare ati inteles ceva din ce v-am intrebat eu? sper ca da.
pupici, bb bia & mami cryssa

Bb Bia & mami Crysa

Eu sunt intoarsa la tzitza - si nu pot spune ca mi-a afectat in vreun fel viata!
Dar asta inseamna ca dupa ce ai intarcat de tot copilul - peste o vreme el sa suga iar (la mine a fost cam 1 an mai tarziu, ca am vazut-o pe sora mea la san si am vrut si eu :)).
Ilinca are apropae 9 luni si eu am avut doar de 2 ori ciclu pana acum - o data pe la 5 luni si o data pe la 7!
Nu a refuzat sanul, dar a fost vreo 2 zile mai agitata!

Asa ca mami Crysa - asteapta sa treaca rusii si pune pe bebe Bia la san - poate nu-ti mai vine luna viitoare si inca cateva luni de lapte matern taaare bine i-ar prinde!

Numai bine la bebici, mamici si burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Mie mi-a venit ciclul cand Danut avea cam 9.5 luni si spre marea bucurie nu a refuzat sanul, ba chiar n-am observat nici o schimbare in comportamentul lui. De atunci mi-a venit regulat (primele 3 luni chiar de 2 ori/luna), dar am alaptat pana la 1 an 7 luni.

Asa ca Crysa, eu te-as sfatui sa nu faci pauza in alaptatul bebeului cat esti pe stop, mai ales ca poate dura la inceput si 8-10 zile. Daca bebele nu refuza, da-i in continuare fara nici o rezerva. Nu la toate femeile se schimba gustul la lapte in aceasta perioda, cat si nu toti copiii sunt atat de receptivi la aceasta schimbare.

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 2 ani pe 20 septembrie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysa spune:

am incercat in fiecare zi sa-i dau sa suga dar a refuzat cu stoicism. nu mai vrea si pace. mie imi pare tare rau caci mai am un pic de lapte. oricum, pe zi ce trece imi simt sinii mai usori si mai goi. daca bb bia nu-si revine intr-o zi doua pierd tot laptele.

sanatate maxima,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Noi am patit-o de la menstruatie (s-a intamplat cam la 4 luni de la nastere)..bebe a facut un episod diareeic atat de urat - nu stiam ce sa-i mai facem - facea de 15 ori pe zi, verde-verde..Am facut tot felul de examene copro, tratamente, am introdus "morcovul fiert"(inca nu diversificasem)...nici un rezultat...
Apoi nu stiu cum de mi-a trecut prin cap sa-i mentionez pediatrului ca mi-a venit menstruatia - si el ne-a propus sa trecem si pe lapte praf. Am incercat vreo saptamana (pana a invatat sa suga la biberon), apoi, la aproape 4 saptamani de diaree am hotarat sa-i intarc definitiv pe bb...Oricum, pot spune ca de la a 3-a masa de lapte praf, si-a reglat stomacelul si am scapat de diaree.

Cam asa a fost la noi...desi nu mi-as fi dorit sa se intample asa!
Pupici mici,
Mama_lui_alex

Mergi la inceput