Polipi!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Si fetita mea de doi ani are probleme cu polipii dar numai iarna. I se infunda nasul si sforaie. Am intrebat un medic homeopat daca exista vreun remediu pt. asa ceva si mi-a spus ca putem incerca cu Thuya. N-am cerut mai multe detalii, o sa merg in toamna cu pitica la consultatie si incepem tratamentul atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

In primavara, dupa un prim an de gradinita in care n-am avut probleme deosebite cu cei mici am mers la un control ORL de rutina in urma caruia mi s-a recomandat sa le scot polipii la amandoi, iar celui mic si amigdalele. Repet, era prima iarna din care ieseam aporape nevatamati(cel mare n-a luat toata iarna deloc antibiotic), iar ai mei tusesc, nufac cu amigdalele sau cu urechile... Am fost si la dr. Ursuleanu, acelasi diagnostic. Singurul care mi-a zis sa nu, a fost dr. homeopat. Si io.
Cel mic sforaia, si-a sforait fara alt simptom vreo 3-4 luni, cam pana a intrat in vacanta de vara. Acu e bine merci. Cel mare oricum dormea bine, cu gura inchisa... cred ca daca nu era el super ok din punctul meu de vedere il operam de mult pe pici. El m-a facut sa n-am incredere. Am fost la mare 2 saptamani, am facut aerosoli. Vedem la toamna.
Dar eu am mari nelamuriri. Stiu ca polipii la pici sunt mult mai inflamati (ca si amigdalele) pt ca ei acum isi construiesc anticorpii si mai ales in perioadele cand organismul lor lupta sunt mariti. Se pare ca la noi in Romania nu se mai tine cont de asta. Asa cum la noi se decaloteaza baietii ca asa trebuie.

Povestea nasterii printului
Povestea nasterii printului 2 (praslea)
PERLE DE COPII CUMINTI
Poze cu noi

Lumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Stai linistita, Germina, ca si in Germania multi orelisti se grabesc sa recomande operatia de polipi chiar si preventiv (si, "surprinzator", fac asta mai ales cei care opereaza chiar ei).

Ce-ai mai facut, pisi_ella?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna ziua,

Si noi suntem candidati la operatia de polipi.

In aprilie 2008 am avut otita seroasa. Am tot sperat ca se va vindeca in timp (stiam ca dureaza); din pacate insa, la controlul de acum o saptamana, medicul ORL (dr. Adrian Tudor de la Gr. Alexandrescu) a vazut ca inca exista lichid in ureche. Ne-a mai amanat pana in septembrie si daca pana atunci nu se rezolva, va trebui sa facem operatia.

Pentru nas infundat ne-a recomandat Colargol solutie 1% (se poate folosi pe termen lung, nu da dependenta, spre deosebire de Ketof care este bine de folosit maxim 2 saptamani). In plus, am auzit car ar fi bun Nasomer cu echinaceea sau cu echinaceea si propolis (se gaseste la Plafar).

De regula, pediatra noastra ne recomanda aerosoli atunci cand tuseste si exista riscul sa faca laringita, dar si atunci cand a facut otita. Dudu are destul de des nasul infundat (mai ales o nara) si de aceea pediatra suspecteaza o posibila deviatie de sept care predispune la otite. Deocamdata avem la activ doar un episod, din pacate nevindecat pana in acest moment.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput