vreau sa ma ingras!!!
Raspunsuri - Pagina 4
oana_r spune:
in legatura cu peritolul ,4-5 zile esti mai buimaca,apoi se obisnuieste organismul
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
Crinutz spune:
Eu de cate ori incep tratamentul nu ma tine mai mult de 1 sapt, ba uit sa le iau, ba mi-e cam rau de la peritol in sensul ca dimineata sunt varza, abia ma trezesc si ma doar capul, am ochii umfalti de somn si ma simt asa molesita. Ma sperii si nu il mai iau. In primele zile mi-e foame de la pastile dupa care nu mai simt nici o reactie. Fac burta de la tratamentul asta e drept, mie imi place ca stau pantalonii mai bine pe mine. O sa mai incerc sa iau dar nu stiu cum sa scap de buimaceala de dimineata.
Incep sa ma plac asa cum sunt, ca pot manca ce vreau...Cand vad cat se chinuie lumea sa slabeasca, sa se abtina sa manace lucruri bune, parca e mai bine asa. Dar totusi 2/3 kilo in plus nu strica.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
oana_r spune:
ia peritolul dupamiaza pe la 4,ca-si face efectul mai tarziu pe la 9 seara si dimineata nu ai sa mai fii asa obosita
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
oana_r spune:
da
Anya-Dumitra si Matei
monica70 spune:
NONA n-are nicio importanta faza cu fierturile! Pai am facut proba si vreo 3-4 luni am mancat la birou de la o firma de catering zilnic felul unu ciorba/supa ,plus felul doi consistente rau (carne,sos,cartofi sau orez etc.) ... crezi ca am pus vreo juma' de kil pe mine? Nici vorba! Nu mai zic ca am lucrat 6 ani la o firma italiana si ZILNIC (cu exceptia concediului) mancam cate o farfurie de paste diverse retete ( cu ton,cu sunca,carbonara etc.) asta fiind felul intai la ei, plus la felul doi, ba o bucata de gratar de vitel cu salata de varza,ba telemea cu rosii si ton sau ce se mai nimerea Si evident ca mancam si seara acasa ... plus ciocolata de zi cu zi.Nu merge nimic,dar cel mai rau e vara cand de la caldura nu mi-e prea foame Azi am mancat asa: cana cu lapte dimineata,la birou vreo 5 piscoturi de sampanie,un sandwich mic cu unt,sunca,rosii,cascaval adus de-acasa,jumatate de sticla de sana ,un cheesburger mic + suc de mere si 2 cafele.Acasa o farfurie de ciorba de dovlecei,doua oua fierte moi - nu de alta dar am avut extractie la dentist si nu prea puteam manca .Abia acum seara am mancat o bucatica de friptura,niste cartofi prajiti si salata verde,dar portie destul de mica pe motiv de dinti. Printre picaturi am bagat si niste cioco Acum as bea laptele de seara,da' n-am voie din cauza extractiei,asa ca tot ma mosmondesc p-aci ce sa mai bag in mine
PS ... si e vara,deci n-am mancat mult.Si totusi am doar 52 kg la 1,70 .
M-am mai gandit,nu iau peritol ca doar pofta de mancare am,dar o sa incerc sa sar coarda si sa manevrez un pic niste gantere ... da' nu stiu cand incep
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
carina spune:
Eu nu vreau sa ma ingras, ca m-am chinuit 2 ani sa slabesc. Acum am 52.5-53 la 1.70, si imi e bine, chiar daca majoritatea cunoscutilor imi spun ca ma sufla vantul. In schimb sotul meu timp de 10 ani de cand ne cunoastem, la 1.83m are 58 de kg. Anul trecut a incercat tratamentul cu peritol si dupa o luna, fara rezultate pe cantar dar cu buimaceala si capsa pusa in fiecare dimineata a renuntat. De la inceputul anului incerc sa il ingras cu mancare, si se vad rezultate dar greu. In 6 luni a luat 1-1.5 kg. Cine il vede zice ca nu mananca nimic, dar de exemplu azi are in meniu asa:
10 clatite cu gem de capsuni si o cana mare de lapte gras
piureu de cartofi (cu unt si smantana) si o pulpa de miel (da, o pulpa de sus)
gustarea de dupa amiaza - 6 choux a la crem cu caramel deasupra
seara inca nu stiu ce o sa manance ca trebuie sa iesim cu cineva la restaurant, dar ceva in genul - o pizza sau un gratar cu cartofi prajiti.
Medicul i-a spus ca are conformatie ectomorfica si ca in cazul lui dieta zilnica trebuie sa depaseasca 4000 de calorii ca sa aiba vreo sansa la ingrasare.
A noastra copila ii seamana leit. Alt copil sa manance cat mananca ea ar fi obez, in scimb ea la 5 ani si 9 luni are 16.5 kg.
EU zic ca cel mai important e ca fiecare sa se simta bine in pielea lui.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Alina spune:
Eu am 1,64 si 48 kg si nu vreau sa ma ingras,ma simt f bine asa.Greutatea asta o am de la 17-18 ani,niciodata nu am tinut vreo cura de slabire.In sarcina am ajuns la 70,cind am venit de la maternitate mai aveam 10 kg in plus,nici nu stiu cind s-au dus ca de mincat o faceam f serios pt ca alaptam.Eu slabesc f usor la oboseala,chiar daca maninc bine.
In schimb,vreau sa ma apuc de sport mai serios,vreau sa merg in fiecare simbata la un salon de fitness.
Acasa e mai greu cu mobilizatu' dar daca totusi aveti ceva exercitii,le astept cu placere.
Carina sa stii ca si tatal meu e asa,maninca de cind il stiu bine si f greu pune ceva pe el,are cam 1,78 si vreo 60-62 kg,asa a fost mereu.
Monica70 ,pai tu chiar maninci dar cam ce cantitati?
Eu am perioade cind maninc foarte mult si altele cind maninc putin,pur si simplu nu am chef oricit de multe bunatati as avea in farfurie .
Eu f rar maninc dupa 20,eventual fructe.Pur si simplu nu pot sa maninc tirziu,mi se taie foamea .
Fetelor,eu nu-s prea fan vitamine,peritol si alte stimulente.In afara de sarcina,nu am luat si nici fetei mele nu i-am dat,incercam sa papam sanatos,mincare facuta in casa,fara prajeli,rintasuri si mai stiu eu ce.
Nici cu piinea alba nu-s prietena,doar integrala si cu seminte cit mai variate pt ca am probleme cu constipatia.
Alina
carina spune:
Alina: si eu am aceeasi parere legata de suplimente de orice fel (in cazul in care nu sunt recomandate de medic pentru o afectiune anume). Al meu sot a incercat tratamentul respectiv din cauza ca se saturase de comentariile celor din jur. EU ca sa slabesc nu am luat nimic si nici nu recomand cuiva. Eu prajesc ffff rar (eventual gogosi, daca vrea Carina), in rest, cartofii "prajiti" la noi se fac in cuptor, fripturile la fel.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
nona_denis spune:
Buna fetelor!
Monica, mie mi se pare ca mananci mult. Eu nu pot manca mereu atata! Dar sunt mai slaba decat tine. Vineri m-am cantarit ( in general fug de cantar)si aveam 50 Kg , asta la 1,73.
In urma cu o saptamana mi-am facut analizele si mi-a iesit o lipsa de calciu pentru care doctora mi-a recomandat Ca + D3, asa ca am inceput sa iau si Mg + B6 si Peritol. Asta de vineri, ca tot intram in week-end si sa-mi treaca pana luni somnolenta. Dar nu mi-a trecut inca. Ce-i drept mananc mai bine, dar nu stiu sigur daca de la tratament, pentru ca asa mi se intampla in fiecare luna inainte de menstruatie. Am tot felul de pofte. Pana ajung la magazin sa cumpar, deja poftesc la altceva...
Nu sunt prea impacata cu peritolul asta, nu o sa fac tratamentul trei luni. Vreau sa mai si traiesc! Aseara m-am culcat la 9 si abia m-am sculat dimineata la 7, asta dupa ce a tras sotul se mine jumate de ora. Ca sa nu mai spun de contraindicatii.... Si pe el scrie clar ca se elibereaza numai pe baza de prescriptie medicala!
Spor la ingrasat!
Mami de Denisache