vreau sa ma ingras!!!
Raspunsuri - Pagina 3
dooku3 spune:
Pai eu sunt fericita Elle,m-am bagat in discutie doar pentru sfaturi:-)Totusi,1-2kg..daca dai muschiulet,nu grasime,primesc sa pun la fesieriCelulita nu,thx,ca avem toate de dat de acolo
nikole spune:
intreba cineva daca am fost mereu atat de slabe...eu in tara aveam 55 kg, aici am ajuns si la 47(nu va inchipuiti ce diferenta) , asta dupa ce am nascut.observ insa ca aici mai mult de 2 kg nu reusesc sa pun, habar nu am de ce...o fi mancarea, aerul, apa, stress, nu stiu, ca de mancat mananc bine.
tin minte ca acum ceva ani, am slabit in urma unei situatii f nefericite in care m-am aflat, in jur de 5 kg in cateva zile, efectiv ma trezeam mai slaba...am mers la un medic , f bun din iasi, mi-am facut niste analize ,in fine....un medic extraordinar care si-a luat meseria in f serios si pe langa a-mi recomanda ceva pastile, m-a ajutat enorm, psihic vb#12290;am#12288;iesit din cabinet alt om, am facut trat indicat (mg #65346;6 forte, vit #65348;#65299; si inca ceva,nu-mi amintesc).intr-o luna aveam 3 kg in plus, un nou servici, eram un alt om....
la mine e totul pe fond psihic, pot slabi 1 kg pe zi daca e cazul...
asa ca...ma lupt cu cerebelul pana una alta...
rory76 spune:
quote:
Originally posted by monica70
Si eu si eu : 1,69 si 52 kg.
Mananc destul de sanatos,singurele mai nesanatoase-s cafeaua si ciocolata zilnica.
Puiul il mananc cu piele,lactate cumpar doar din cele cu grasime maxima ,in orice ciorba bag la greu smantana,beau doua cani de lapte gras pe zi ,mor dupa maioneza, mananc orice fel de mancaruri clasice (ciorbe,supe,sarmale,fasole,fripturi cu cartofi,orez si legume etc.) doar ca nu pot manca mult odata,drept urmare mananc si de 10 ori pe zi .La birou sertarul e plin cu piscoturi,curmale,smochine,stafide,biscuiti,cereale ... etc. de rontait.dar mananc si hamburger,hot dog,pateuri,cate-o pizza ... ce apuc.
Beau numai apa plata sau minerala si sucuri naturale.
Rezultat = nici macar juma de kg in plus, doar in sarcina am ajuns de la 52 la 70 kg in ultima luna si pe-urma la loc comanda la 52
Un singur noroc am, ca am si , dar talia mi-e de 63 cm doar.
Io nu-mi mai fac iluzii.Stiti vorba aia: poti ajunge sau baba grasa sau baba slaba.Io oi fi o baba slaba
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Pai, mai fetelor, eu cred ca de aia sunteti asa slabe: mancati des si metabolismul vostru arde la greu! Am si eu o prietena, o slabatura, o urasc cand vad cat baga in ea! Tot timpu' rontaie ca un soarece nebun, a nascut si zici ca e sora-sa la copchilu' ala, nu ma-sa, in geanta ei-care e aproape cat ea- are cel putin 2 batoane de cioco, un paket de biscuiti, un sandvici, un mar, apa, ma rog...poate i se face foame!!!Ma oftic de mor! Poate daca ati manca si voi ca noi astea grase v-ati ingrasha si voi!
"sky is the limit!"
ellej spune:
quote:
Originally posted by dooku3
Pai eu sunt fericita Elle,m-am bagat in discutie doar pentru sfaturi:-)Totusi,1-2kg..daca dai muschiulet,nu grasime,primesc sa pun la fesieriCelulita nu,thx,ca avem toate de dat de acolo
Ei da, dupa ce ca-l caut cu lupa pe muschiulet vrei sa-l si dau acum? :) Nu, eu ofeream shorici.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
andreea81 spune:
quote:
Originally posted by oana_r
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=57508&whichpage=1
glutamag+b6 3/zi
at10-5picaturi/zi
peritol -1/seara
la mine a dat rezultate aveam 47-48 kg si in 3 luni cat am tinut tratamentul am ajuns la 53
Da, intr-adevar, si pe mine m-a ajutat reteta aceasta....de la 50 kg (cu chiu cu vai), am 58....in 5 luni....eu iau doar peritol seara si Magne B6. Am un funduletz obraznic si mi s-a umplut si sutienul...nu mult, dar e bine si asa. Mananc de 3-4 ori pe zi si nu sar Doamne fereste peste micul dejun. Si ma simt foarte bine.
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
nona_denis spune:
Cum va descurcati cu Peritolul, ca eu am tras o dusca din siropul lui fimiu odata si am dormit tun. Cand m-am sculat aveam capul mare si eram buimaca. Am luat 5ml, deci nu am depasit doza, dar dupaia nu i-am mai dat nici lui.
Poate in timp se obijnuieste organismul, cine stie... Dar pana atunci ce facem, dormim la servici ( in loc sa palavragim pe forum)?
Mami de Denisache
andreea81 spune:
Pai....il iau seara si dorm tun pana dimineata...dureaza un pic pana ma trezesc de-a binelea, dar...merita efortul.
P.S. L-am luat cu o pauza de 1 luna, adica 3 luni da, una nu.
monica70 spune:
Si io am niste peritol neinceput ,da' nu m-am indurat sa consum.Io dorm tun si fara dansul Si sunt oricum buimaca de somn dimineata ,de-abia imi beau cana de lapte cu ochii inchisi pe jumatate(pregatita de husband) dar cum as fi dupa peritolul ala atunci???
Si chiar v-ati ingrasat de la el? Cu 2 kg in plus macar ,as fi happy!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
A si la intrebarea daca am fost tot asa ,evolutia la mine e cam asa:
18-24 ani cca 53-57 kg (oscilatie vara-iarna)
24 ani brusc am ajuns la 50 kg de la ceva stres (logodna + sesiune primul an la facultate + nunta )
26-36 ani 52 kg cu cel mult juma' de kg oscilatie in plus , mai mult in jos vara pana la 50 kg
36-38 ani 52 kg -70 (sarcina) - 56 - 52 kg
In luna a noua de sarcina cred ca am mancat la biscuiti/prajituri uscate cat n-am mancat intr-un an ... pur si simplu imi cerea organismul.Acum nu mai pot sa mananc asa, nici sa ma bati,cred ca asa sunt setata.Am zile cand mananc cat un lup,altadata de ocupata ce-s,uit sa mananc si ma multumesc cu ceva pe fuga,o ciorba,un sanwich ... pur si simplu cand ma apuca foamea sau pofta de ceva trebuie sa mananc,nu m-am abtinut niciodata de la ceva si totusi,kg din parti ... Cele mai grase si pofticioase au motiv sa "urasca" genul asta,dar si eu le "urasc" pe cele cu niste rotunjimi sexy ... vai ce copane sexy aveam dupa ce am nascut,dar in vreo 3 luni s-au topit ca si cand n-ar fi fost
Si eu cred ca solutia e ceva sport ca sa facem muschi,dar timp nu prea am - aaa in plus sunt si super sedentara,toata ziua pe scaun la birou,numai in vacantza mai umblu pe jos de nebuna km intregi sau inot ...
nona_denis spune:
La mine a fost asa:
18 - 24 ani 48 - 50 kg , valoarea mai mica vara
24 ani sarcina - de la 47 la 69 kg , dar in trei luni aveam din nou 50, dupa care in jumatate de an am ajuns de unde am plecat.
26 ani 47 - 58 kg, deci teoretic pot sa ma ingras. Practic am stat cateva luni in Spania si ma rasfatam impreuna cu cumnata si copii cu toate bunatatile, in week-enduri la plaja, plimbari multe, vacanta in toata regula!
27 - 29 ani inapoi la 48 -50 kg , dupa care schimbam serviciul cu unul mai stresant , ca de! asa-i moda si am ajuns la 46 kg! In momentul ala m-am spaeiat si eu si sot si toata familia si am spus stop ! Am de ales intre sanatate si cativa banuti in plus ! Asta a fost anul trecut Si de atunci ma chinui si am ajuns cam la 51 de kg.
In legatura cu peritolul, l-asi lua numai in concediu, poate nici atunci, ca fimiu se scoala la 7 si da trezirea la toti. Am citit prospectul si nu mi se pare ok, mai ales ca nu e recomandat de medic.
Mai mult, chiar daca ma ingras cateva kg, oricum slabesc la loc, dar mai raman si cu te miri ce dupa tratament.
Pe internet am gasit o singura cura de ingrasare, dar nu pot manca eu ce scrie acolo. De exemplu, la micul dejun doua oua fierte, 4 felii de paine integrala, 20 grame unt, 50 grame nuci sarate. Pai in unele zile poate atat mananc toata ziua.
La pranz carne fiarta cu cartofi fierti, supa cu taietei si compot. Cam multe fierturi pentru mine! Un cartof prajit, ceva, un gratar mi-ar convenii mai bine, dar nici macar astea nu pot pt ca sunt la servici, asa ca ma multumesc sa mananc sanvisuri, in timp ce mai trimit un mail.
Deci pentru puturoase care nu vor sa manance fierturi si nici sa merga la sala nu exista nimic?
Mami de Denisache