RE: Pozitia Oficiala Desprecopii.com in legatura c

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

A, si inca ceva, si unchiul violator e, banuiesc, tot om simplu si sarac. Poate de asta a facut ce a facut, nu? Poate nu stia sau nu s-a gandit ca nu e bine ... de ce sa-l judecam dupa normele si capacitatea noastra cognitiva? Asta cum va suna?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Iata ultimele stiri locale pentru cei interesati.

http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?editia=20080701&pagina=1&articol=18099

Pentru o mama care a nascut la 15 ani ( deci pe la 14 ani deja era familiarizata cu modul in care se fac copii ) si pentru un tata care ar fi putut intra foarte usor la puscarie pentru intretinere de relatii sexuale cu o minora, ar fi putut sa-si dea seama ca ceva nu e in regula cu copilul lor.

Daca voi pe posturile centrale le-ati vazut fetele putin in ceata, acoperite noi pe plan local ( unde ii poate recunoaste mai multa lume ) i-am vazut fara nicio problema chiar si fetitei i s-a arata fata.

Ca nu si-au dat seama ca fata e insarcinata pot sa inteleg dar ca au expus-o in mediatizarea asta, nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Sunt constienta ca pe masura ce copilul creste imi va fi din ce in ce mai greu sa stiu ce, unde si cu cine face.

Mai mult decat sa ma asigur ca educatia pe care i-o dau e sanatoasa, ca il iubesc si ma stradui sa-i arat asta, ca imi creez cu el o relatie apropiata in speranta ca oricand ii va fi greu sau va avea nevoie de sfatul sau ajutorul meu va veni sa mi le ceara nu cred ca pot face.

Dar pot fi sigura ca o va face? Pot garanta ca voi stii orice lucru il doare, orice suparare sau Doamne fereste, abuz? Nu pot, NIMENI NU POATE, cea mai mare temere a mea este nu ca nu-mi voi putea ajuta copilul cand mi-o va cere, ci ca NU MI-O VA CERE din orgoliu, de teama, de rusine sau din oricare alt motiv pe care eu n-am putut sa-l prevad la timp.

Viata nu-ti da nici o garantie, nu exista doi parinti la fel asa cum nu exista doi copii la fel, nu putem prevedea reactiile nimanui, nu putem stii cu siguranta ce am fi facut noi sau familia noastra intr-o situatie similara. Putem construi ipoteze pe baza convingerilor pe care le avem, a educatiei, a iubirii fata de copii nostrii.

DAR NU PUTEM FI SIGURI CA NE-AM FI DAT SEAMA, NU PUTEM FI SIGURI CA DACA FETITA ASTA NU I-A SPUS MAMEI CE I S-A INTAMPLAT ESTE PENTRU CA MAMA EI N-O IUBESTE SAU N-A STIUT SA SI-O APROPIE.

Nu-ti poti transforma relatia cu propriul copil intr-una inchizitoriala si NIMENI nu are garantia ca ceea ce a facut pentru copilul lui este exact ceea ce acestuia ii trebuia de fapt, asta nu inseamna ca nu a incercat din rasputeri sa fie un parinte bun.

Familia aia este destul de nenorocita deja si nu cred ca cineva poate spune cu mana pe inima ca in locul lor ar fi stiut mai devreme, ar fi reactionat din timp, ar fi evitat....ar fi....

Sa ne fereasca Dumnezeu sa trebuiasca sa aflam vreodata ce am fi facut noi intr-o situatie similara. Iar pana atunci eu cel putin nu-i pot condmana, ii pot numai compatimi si ma pot ruga sa le fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ramiris, .

Carmens, socant e urmatorul paragraf:

"Totusi judec#259;torii nemteni au apreciat c#259; exist#259; probe numai pentru act sexual cu un minor, nu si pentru viol, si c#259; īnvinuitul nu prezint#259; grad de pericol social care s#259; necesite privarea de libertate."

Hai ca m-am enervat! Cum mama naibii sa nu fie viol??? Ce discernamant poate avea un COPIL de 11 ani, ca sa-si dea consimtamantul in privinta unui act sexual??? Plus ca avea si deplina incredere in nemernic, era in casa bunicii si in prezenta unchiului, un loc in care trebuia sa fie in perfecta siguranta!!! Dumnezeule mare! Iar paragraful ala e bucuria pedofililor, vor invoca mereu scuza: "copilul si-a dat acordul pentru consumarea actului sexual, doar are 11 ani". Iar la 11 ani un copil stie tot ce implica un act sexual, nu? Astazi vorbim de 11 ani, maine de 10 ani, poimaine de 9 ani... Bleah!!!!

Edit: Daca tot au hotarat ca este ok sa-ti dai acordul la 11 ani sa faci sex, de ce nu se da si carnet de conducere la 11 ani, de ce nu se pot consuma bauturi alcoolice de la 11 ani, de ce nu se poate munci de la 11 ani, de ce nu se pot casatori copiii nostri de la 11 ani???? Sau de ce nu merg la 11 ani pe front, sa lupte? De ce doar SEX si nu si celelalte??? Si 11 ani parca este prea tarziu! De ce nu de mai devreme, ce atata copilarie????

PS Pentru cine nu a inteles, textul de mai sus e in ghilimele. Avem o legislatie, sa ne "traiasca"!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mai,voi vreti sa spuneti ca mama fetei are 26 de ani???Adica a nascut-o pe fata la 15 ani???In conditiile astea,nu stiu de ce mai vorbim vorbe,de ce ne mai miram de toate astea!
Si mai faceau unii bolboroci,ca vezi domne anumite etnii isi marita fetele la 11 ani,uite ca sunt cazuri si printre ne'etnii!

Oricum,FELICITARI voljena,ai facut ce ai crezut tu de cuviinta,cu hotarare si determinare!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valentinag

Mai,voi vreti sa spuneti ca mama fetei are 26 de ani???Adica a nascut-o pe fata la 15 ani???In conditiile astea,nu stiu de ce mai vorbim vorbe,de ce ne mai miram de toate astea!
Si mai faceau unii bolboroci,ca vezi domne anumite etnii isi marita fetele la 11 ani,uite ca sunt cazuri si printre ne'etnii!

Oricum,FELICITARI voljena,ai facut ce ai crezut tu de cuviinta,cu hotarare si determinare!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Asa, si faptul ca mama ei, fata de la tzara si probabil si de o anumita etnie, s-a maritat la 15 ani cu acordul familiei si a facut un copil cu barbatul/baiatul pe care l-a iubit si l-a ales justifica abuzul la care a fost supusa fiica ei la 11 ani?
Chiar nu inteleg ce se explica?!?!

Daca tiganii isi casatoresc copii la 11 ani ce lagatura are asta cu un copil ABUZAT SEXUAL DE O RUDA DE GRADUL I LA 11 ANI!??!?! Tare urat....revoltator chiar.

Chiar nu inteleg ce anume ti s-a clarificat in tragedia asta tinand cont de varsta mamei.

Poate cel mult ca tinand cont de varsta parintilor este mai plauzibil ca nu au stiut sa interpreteze niste semnale.....

Mergi la inceput

E bine ca ti-ai dat seama intr-un final,ca vad ca ai editat!
PS:maritatul la 14 ani nu exista legal,e minora la varsta aia!De la 16 ani stiu ca te poti casatorii cu acordul parintilor!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

quote:

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Tot e mai bine mai tarziu decat deloc, nu?
Scuze...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramiris

quote:

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Tot e mai bine mai tarziu decat deloc, nu?
Scuze...

Se accepta!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

quote:

PS:maritatul la 14 ani nu exista legal,e minora la varsta aia!De la 16 ani stiu ca te poti casatorii cu acordul parintilor!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Hai ca ai editat si tu...
Nu spuneam "maritat" in sensul de casatorit cu acte... ci in acceptiunea generala a termenului in mediul respectiv, adica a luat un baiat pe care l-a vrut, cu acordul parintilor...
La tara sunt multe "maritate" si de varsta legala care n-au trecut pe la primarie sau pe la popa. Eventual fac nunta impreuna cu al treila botez.

Mergi la inceput