*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (100) ***
Raspunsuri - Pagina 6
DiaB spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Si din seria "cum de am putut sa cumpar asa ceva, cred ca eram beata cand am bagat-o n cos"
http://www.laredoute.fr/vente-la-chemise.aspx?productid=324079556&documentid=555908&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub&prodcolor=5 - horror, are si poliamida, daca transpiri in ea e un deliciu
Cadou - setul de plaja care pute.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Si eu am comandat camasa asta si nu-mi place deloc. Da deloc...
Lorenza spune:
quote:
Voi vedeti cat costa slipul acesta? Va zic eu de ce, e naspa! L-am luat anul trecut dar n-am de gand sa-l port.
http://www.laredoute.fr/vente-culotte-motif-papillon.aspx?productid=324097846&documentid=555908&categoryid=0&single=false&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub&prodcolor=2
Ce pret!Mai bine-l dau gratis,ca si-asa nu cred sa se pricopseasca cu 0,2 euro chiar de-ar avea cine stie ce stoc!
cristina_dm spune:
Felicia, vesta aia fara maneci si cu gluga am luat-o si eu....m-ai facut sa rad, pt ca aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu: " e ok dar de ce am luat-o?"....pai pt ca ne-au imbiat aia 2 euro...
Bratu Monica spune:
Cristina ,multumesc pentru raspunsuri ,ca eu tot incerc si ma fortez sa iau si eu un costum de baie.Miki are dreptate ,stiu ca as avea nevoie de sutien 105 B dar ma gandesc si eu poate merge,poate intra sunculita-n el.imi placea costumul ala dar n-are rost sa ma amagesc,sutienul imi va fi mic.
Cel de-al doilea cu perle nu-i bai ,le dau jos.eu l-am luat vedem acum de mi-o veni e matimea 46 ,la sutien nu e specificat.
oricum ,multumesc ai fost draguta sa-mi raspunzi si MIKI la fel.
Felicia,
ce culoare e marimea rochitei pentru fetite cu paiete pe piept? as lua si eu pentru Alex.deobicei ii iau 126 ,ma sfatuiesti sa iau un numar mai mare?
Monikka
cristina_dm spune:
Voi vedeti cat costa slipul acesta? Va zic eu de ce, e naspa! L-am luat anul trecut dar n-am de gand sa-l port.
SUBSCRIU! Si eu il am pe mov....asa e!
DiaB spune:
Deci cum va spuneam mi-a venit si al 2-lea colet din 13 iunie. Cu gentile alea multe cadou. Alea cred ca mi-au placut cel mai mult. Nu stiu daca o sa le folosesc vreodata, dar cel mai mult imi place rucsacul rosu.
Am avut tricoul ala de 1 eur si un pic.
Tricoul asta: http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-imprime-femme-prix-mini.aspx?productid=324131224&documentid=299108&categoryid=22899486&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Imi place f mult cum se aseaza si materialul. Eu il vazusem la o colega de servici care tot cu reduteala si ea si mi-a placut. Din pacate comandasem si pt mama, dar marimea ei n-au mai avut-o. Oricum, am cam dat-o in bara si cu marimile pt ea, ca i le-am luat cam largi pe toate.
Un fel de geaca de un fel de blugi :). Sigur de pe aici am gasit-o. Am luat si 2, cerise si un fel de maro deschis. Nu prea vine bine pe mine. La maini imi este cam lunga iar in umeri cam stramta. Din pacate n-o mai gasesc acum pe nicaieri...
Am mai avut vreo 3 maieuri pt mama, toate cam largutze. Trebuie sa le stranga putin sa-i vina bine...
Si cadou toate alea multe genti, care nu se mai terminau de iesit una din alta
felicia74 spune:
Monica
quote:
Felicia,
ce culoare e marimea rochitei pentru fetite cu paiete pe piept? as lua si eu pentru Alex.deobicei ii iau 126 ,ma sfatuiesti sa iau un numar mai mare?
Da, Ilinca poarta de obicei 94 la tricouri si abia i-am bagat azi rochia pe cap. Asa ca mergi pe incredere pe un numar mai mare.
Giova spune:
Sa stiti ca si eu am dat o comanda mica, nu m-a incantat mai nimic.
eu cu ieftiniciunile pt. adulti m-am cam ars, asa ca mai bine nu mai comand.
sper sa mai reduca preturile la hainele sport, daca nu...alta comanda nici nu mai fac.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
stancutza spune:
quote:
Originally posted by DiaBquote:
Si din seria "cum de am putut sa cumpar asa ceva, cred ca eram beata cand am bagat-o n cos"
http://www.laredoute.fr/vente-la-chemise.aspx?productid=324079556&documentid=555908&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub&prodcolor=5 - horror, are si poliamida, daca transpiri in ea e un deliciu
Cadou - setul de plaja care pute.
Si eu am comandat camasa asta si nu-mi place deloc. Da deloc...
DiaB, in afara de faptul ca arata comun, de ce e naspa camasa? Are destul de mult bumbac, eu ma gandeam ca e ok...o am si eu in cos, dar daca inteleg care-i baiul cu ea nu o mai comand.
Cristina, tot asa intreb, de ce e naspa slipul cu fluture? pare un slip obisnuit :-)
Fetele, voi ati comandat vreodata cataloage? Eu cica da...acum vreo 3 saptamani, dar nu am primit nimic. Si tot astept comanda din 6 iunie...mai e cineva care nu a primit o comanda asa veche? Pana acum nu am avut probleme...
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
felicia74 spune:
Stancuza materialul arata la fel precum cravata de pionier - nu stiu ce vasta ai tu, dar daca ai peste 25 de ani stii cum era. Nu o voi purta, ca m-ar manca pielea.
Iar fluturele e sclipicios, pare cumparat de la taraba sau din Europa. Nu e la fel de frumos ca in poza.