*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (100) ***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Nushu, uite-l si pe www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9940170&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=32&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> asta daca tot te-am inspirat !

Eu cred ca la asta raman!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by miki68

Cod nou 27820 trusa de machiaj si inca o poza

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

nu mergeeee zice ca e dispo peste 3 sapt
offf si cate sperante mi-am pus...

stau cu comanda in asteptare, chiar nu vreau sa dau degeaba fdp-ul...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by nushulica

la mine codul asta 27820 da o "boite a bijoux" care e disponibila peste 3 saptamani.Nici vorba de trusa de machiaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

In comanda din 14 am avut si asa ceva:
http://laredoute.fr/vente-2-tuniques-femme.aspx?productid=324132332&documentid=299108&categoryid=22899486&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

sa NU luati!sunt bune doar de dormit in ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

fetiselor, luarati careva hainute de gravida de la LR? cum sunt, ceva experiente?
saru mana de info,

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mey, daca asa era scris pe forumul frantuzesc asa am scris si eu aici! Sa nu credeti cumva ca incerc toate codurile, ca va-nselati. Eu am zis ca fac un bine alora care nu stiu sa caute coduri, dar daca va supara...

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

quote:

cristina d.

nu mergeeee zice ca e dispo peste 3 sapt
offf si cate sperante mi-am pus...

stau cu comanda in asteptare, chiar nu vreau sa dau degeaba fdp-ul...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

alte coduri de incercat!!
www.clubpromos.fr/la-redoute.html " target="_blank">http://www.clubpromos.fr/la-redoute.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

mdaaaa,eu ma indoiesc profund ca o sa va mearga vreun cod in afara de cele date de ei in ultimele zile.dar incercarea moarte n-are.miki ,nu cred ca a fost ceva personal,fiecare e indignat de logica acestor coduri,care lipseste cu desavarsire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:

Mey, daca asa era scris pe forumul frantuzesc asa am scris si eu aici! Sa nu credeti cumva ca incerc toate codurile, ca va-nselati. Eu am zis ca fac un bine alora care nu stiu sa caute coduri, dar daca va supara...

cristina d.

io una m-as fi bucurat sa fie si de-aia de biju
orice, numa genti nu, ca de-alea am bagat la ultimele 2 comenzi, adica sapt trecuta de-aia disper dupa un cod cu altceva decat genti si posete
si ala cu prosoape nu mai e dispo si altele care merg nu sunt dispo...

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Miki...cum sa zici tu una ca asta?Pe cine sa supere efortul tau de a cauta si posta coduri?
Si eu din acelasi motiv am spus ca la mine scrie "boite a bijoux",ca poate unele fete nu stiu franceza si macar sa stie ce cadou aleg.

Mergi la inceput