*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (100) ***
Raspunsuri - Pagina 11
ama1357 spune:
scuzati ca va tot bat la cap, dar acest fdp devine 0 indiferent de cate produse sunt in cos? sau daca sunt mai mult de tot produse codul nu mai functioneaza?
cristina_dm spune:
Nu, Ama, nu merge nici macar un cod! Adica le accepta, dar nu se schimba nimic...Eu bag unul cu cadou si gata! si astfel, ma imbat un pic cu apa rece... am impresia ca aia 6 euro nu au fost degeaba....
Ma doare si capul, sincer!
cristina_dm spune:
Ama, fp0 devine 0 indiferent de cate produse sunt in cos. Eu am avut si 3 produse si a fost 0....dar cu codul bun.
Acum, eu cred ce zicea Miki, de cand au facut frantuzii de la impachetat greva, nu mai baga astia nici coduri....sau nu sunt multe, ca la unele fete au mers, sau nu functioneaza decat la un anumit nr de aplicari...sau mai exact, ei stiu!
cristina_dm spune:
Ama, nu stiu daca ai dat comanda sau nu...eu am dat-o si am bagat codul asta 72982 glacière+termos...ca sa "amortizez" aia 6 euro...
Nu mai aveam rabdare....
Multumesc mult pt ajutor!
cristina_dm spune:
Maaama, ce liniste!!!
FETELEeeee!!! V-ati lasat de sportul asta?? Pai sincer, cam aveti si de ce...
miki68 spune:
42/44 : 21083
46/48 : 21091
50/52 : 21105
54/56 : 21113
www.casimages.com/img.php?i=0806280552593854451.jpg" target="_blank">paletot gri tricotat
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ama1357 spune:
quote:
Originally posted by cristina_dm
Ama, nu stiu daca ai dat comanda sau nu...eu am dat-o si am bagat codul asta 72982 glacière+termos...ca sa "amortizez" aia 6 euro...
Nu mai aveam rabdare....
Multumesc mult pt ajutor!
unde se poate vedea cadoul? am cont facut pe forumurile frantuzesti dar nu ma pricep deloc sa intru!!! sunt afoana rau de tot!!! daca era engleza sau germana, italiana ma descurcam exceent, dar franceza inteleg efectiv numai strictul necesar...
miki68 spune:
Ama, uite www.clubpromos.fr/forum/topic7854.html" target="_blank">aici
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
alinam spune:
mie codul 45381 imi da fdp 0, dar am in cos pe langa hainutze si un termometru, de asemeni codul 34576 imi scade 2 euro din termometru, dar nu si fdp hehehe si cel mai tare e 65110 care imi adauga un euro la acelasio termometru :)
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
cristina_dm spune:
mie codul 45381 nu mi-a dat fp0....adica a fost acceptat, dar nu s-a schimbat nimic la pret...sau poate trebuia sa cumpar si un termometru??!!!