*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (100) ***
Raspunsuri - Pagina 10
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by madauquote:
Originally posted by cristina_dm
Va pup, fetele!
Am venit si eu la o vorba si la o tura de LR....
A luat cineva chestia asta? Cum e? Pe site nu scrie nimic la pareri....Merita? Nu?...
http://www.laredoute.fr/vente-pull-effet-cache-c%c5%93ur.aspx?productid=324078517&documentid=321408&categoryid=23109815&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
nu, nu, nu...de 3*nu..e plasticos rau si extrem de decoltat
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Idem!Naspa de naspa,daca pot sa ma exprim asa!
Zace undeva in casa,mi-e rusine sa-l fac si cadou!
ama1357 spune:
fetelor am umplut un cos si as vrea sa-i dau ok, dar codul pentru cadou imi zice ca nu e aplicabil, si as vrea sa stiu conditiile, cum fac?
am incercat sa bag si multe alte coduri dar nu-mi accepta nici macar unul... de ce oare?
BettyBoop spune:
Buna fetele!
Sunt cam dezamagita de ceea ce se intampla cu comenzile nevenite. Imi pare rau ca aduc in discutie un subiect atat de urat, dar sunt ghinionista, ptr ca de la prima comanda pe LR, la reducerile din ianuarie, care nu a aparut niciodata, si pana acum, am 4 comenzi nesosite. Si de aceea, am tras o concluzie pe pielea mea (nu ca nu as fi citit ghidul de vre-o 20 de ori): nu ma mai risc sa dau comenzi mititele, ce se pot inghesui cu usurinta intr-o banala punga, eu nu am primit pungile niciodata. Ultimul colet a venit gratie codului cu multe genti, ptr care va multumesc din suflet, ptr ca sunt un cadou util si asa am putut primi hainutele mult asteptate ptr piticul meu.
Multumesc si ptr codul cu fdp 0, 45381, care la mine functioneaza.
Din pachetul venit ultima data:
- www.laredoute.fr/vente-pantacourt-denim.aspx?productid=324111738&documentid=321408&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1" target="_blank">pantacourt, denim aspru si cam grosut ptr un pantalon scurt, talia desi pe elastic, mi se pare cam rigida
- www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-garcon-okaou.aspx?productid=324134548&documentid=207608&categoryid=0&single=false&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1" target="_blank">tricou maneca lunga, ptr baieti, e subtire tare si nu arata atat de bine ca in poza
- www.laredoute.fr/vente-pantalon-bebe-garcon-denim-cocoon.aspx?productid=324132438&documentid=299108&categoryid=45544454&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pantalon jeans, sunt incantata de ei, material subtire, talie elastica, model modern, arata si se poarta exceptional
- www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-v.aspx?productid=324112465&documentid=321408&categoryid=32408136&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">tricou ptr mine, pe maron, tare fain, material bun, model dragut, arata ca in poza, avantajeaza marimile mari
- www.laredoute.fr/vente-bob-cocoon.aspx?productid=324093880&documentid=321408&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub&prodcolor=1" target="_blank">palariuta soare, culori placute, destul de subtirica incat sa-si sustina utilitatea
- www.laredoute.fr/vente-le-gilet-zippe-sans-manches-a-capuche.aspx?productid=324058712&documentid=555908&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub&prodcolor=3" target="_blank">vesta cu gluga, cea ieftina, ce ne-a facut cu ochiul, am luat si ptr mine si ptr baiat, imi plac si materialul si culorile, dar mai ales, pretul
Acum am in asteptare o comanda trasa de par, facuta mai ales ptr ca mai am bon de achat de pe urma comenzilor nesosite, pe care nu o lansez inca, in lipsa de ceva "pietroi" cu care sa ma asigur ca nu ajunge intr-o biata si anonima punga, ci intr-un respectabil colet menit sa aduca acasa, in buna stare, bruma de hainute luate la reducere. Asa ca sunt in cautare de cod cadou mai voluminos, sau de ceva vaze, vase, deco etc pretabile la colet.
Any idea, por favor ?
Mami de bondar Andi Florian 16 aprilie 2006
ama1357 spune:
fetelor unde se vede daca codul introdus face fdp=0? ca eu nu reusesc sa-mi dau seama, daca bag codul 45381 nu vad absolut nici o schimbare la pretul pachetului... lamuriti-ma si pe mine
cristina_dm spune:
Ama, tocmai am incercat si eu codul si nu merge...la fel ca si la tine, nu apare schimbare...deci, zic eu ca nu mai e valabil!
Si probl e ca nu gasesc altul fp0...Nu vreau sa platesc aiurea aia 6 euro!!!
A incercat cineva alt fp0 azi? si a mers....
cristina_dm spune:
Mai, mie taaare nu imi vine sa platesc aia 6 euro...sincer, pt 3 flenticuri pe care le am in paner...
ama1357 spune:
sincer iti zic nici eu nu vreau tocmai ma chinui sa gasesc un alt cod dar cu franceza mea e o chestie dura :)
ama1357 spune:
uite incearca codurile astea:
66435
34576
65110
29378
la mine nu schimba nimic, poate depinde de cos... mai stii
ama1357 spune:
uite inca unul 49417 zice ca e un set de serviette (tare curioasa sunt cum sunt nu am gasit poza) si fdp=0... dar la mine fdp ramane nemodificat dar cadoul se vede