S-a dus o cariera
Raspunsuri - Pagina 11
XIO spune:
quote:
Originally posted by kariguld
XIO, asupra acelei femei s-a facut un abuz, grav!
nu se cunosc amanunte, nu se stiu detalii, presa a pus mana pe un film furat si da pe sticla STIRE DE INTERES NATIONAL!!! ca sa vezi!
iar tu, care nu ai habar nimik desper viata acelei femei, deschizi aici un subiect, ca sa ne spui la un momendat ca ti-ar placea sa te filmezi facand sex oral sau prin lifturi...sau prin alte locuri! crezi ca intereseaza pe cineva???
si ca drept dovada, discutia nu are nici un sens, nici o directie....ce sa mai vb ca nu-i constructiva pentru nimeni!
nu stiu cui i-ar palcea sa fie "cap de afis" pe la vre-o televiziune, sub orice motiv....fara dovezi, fara documentare clara, acuzati pe nedrept...minimul de respect pentru "incriminat" nu exista deloc! ma refer la acel respect, in care nu cunosti acea persoana, nu stii nimik despre viata ei, nu ai dovezi ca e vinovata....dar se dau verdicte si condamnari!
televiziunile sunt ca niste rechini , unde-i hoitul hop si ei....
comit abuzuri si tot ele se oripileaza ca se vrea lege, pentru a se da si stiri bune....
Kari
Kariguld , probabil ai ramas bulversata de raspunsul meu sincer la o intrebare care s-a pus aici. Nu m-am apucat pe aici sa scriu de florile marului parerea mea despre picanteriile sexuale, da' ma rog , o iei cum vrei .
Rostul acestui topic(din nou , ma mir ca nu l-ai inteles) este pt. a se trage un semnal de alarma asupra abuzului suferit de aceasta femeie.
Ma mir totusi ca desi am aceeasi parere cu denizel pe care ai citat-o te iei de mine pentru.......ce anume? Ca nu am prea inteles
Ellej
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Letitia1 spune:
In primul rind ca nu era in dormitor ci in sufragerie (sper ca ne-am uitat la acelasi site). Apoi era cu o masca pe figura (daca m-am uitat la site-ul bun) deci cine i-a dezvaluit identitatea? Sau l-au afisat impreuna pe site negindindu-se la ce se poate ajunge. La toata urma erau amindoi 2 neica nimeni!
Ramona J spune:
Asa cred si eu: au crezut ca nu-i recunoaste nimeni.
Am mai vrut sa intreb despre asa-zisul abuz al presei: daca filmuletul era pe internet si n-a fost furat din computerul/casa profesoarei de vreun ziarist - unde-i abuzul?
Daca filmul a fost furat din casa sau de pe computerul lor, sint vinovati de ignoranta - se plateste si asta. Cind faci poze/filme de genul asta, iti asumi un risc. Chiar nu s-au intrebat niciodata ce se intimpla daca ajunge pe unde nu trebuie?
Eu nu discut aici despre ce fac oamenii la ei in casa, spun doar ca daca iese la lumina chestia asta despre un profesor - e greu spre imposibil sa mai profeseze. Apoi nu toata lumea se filmeaza si isi face poze de genul asta, poate ca-i mai bine sa se indrepte spre invatamint cei care n-au asemenea hobby-uri.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
XIO spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Asa cred si eu: au crezut ca nu-i recunoaste nimeni.
Am mai vrut sa intreb despre asa-zisul abuz al presei: daca filmuletul era pe internet si n-a fost furat din computerul/casa profesoarei de vreun ziarist - unde-i abuzul?
Daca filmul a fost furat din casa sau de pe computerul lor, sint vinovati de ignoranta - se plateste si asta.
Eu nu discut aici despre ce fac oamenii la ei in casa, spun doar ca daca iese la lumina chestia asta despre un profesor - e greu spre imposibil sa mai profeseze. Apoi nu toata lumea se filmeaza si isi face poze de genul asta, poate ca-i mai bine sa se indrepte spre invatamint cei care n-au asemenea hobby-uri.The best thing you can do for your children is to love your wife.
Eu propun asa: profesorii , judecatorii ,avocatii ,doctorii , psihologii, directorii , sefii ,patronii,parlamentarii , sa fie alesi doar in urma unor controale minutioase asupra sexualitatii. Sa fie oameni care fac sex doar pe intuneric , misionar sau exceptional femeia deasupra. Sa nu faca sex oral , sa nu faca sex anal , sa nu se masturbeze.
Ceilalti , oamenii de rand , aia sa faca ce-or vrea , ca nu intereseaza pe nimeni de ei si se pot preta la cele mai "josnice "practici.
Zau Ramona , nu crezi ca e teribil de exagerat? Daca nu aparea pe la stiri(asta e abuzul , ca au difuzat fara voia ei materialele ziarele si televiziunile, se pedepseste prin lege lucrul asta indiferent de cum au ajuns) , profesoara admirata de elevi si de profesori practica in continuare si toti erau fericiti.
Sa vezi ce "mizerabili" sunt unii doctori
Hai ca asta chiar m-a mirat........
Pe tine ce te intereseaza in fond? Cum face sex sau cum isi face meseria cineva? Excluzand cazul asta in care ai avut ocazia sa vezi cum face sex profesoara. Pe mine una ma intereseaza ca doctorul sa-si faca bine meseria , femeia de servici sa mature bine , profesoara sa predea bine si soferul sa conduca prudent. Ce fac ei in timpul liber ma lasa rece , indiferent daca sunt homosexuali , bisexuali , daca practica fisting , swinging,sex in grup sau se filmeaza.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Qamar spune:
muama, XIO, cate cuvinte nerusinate sti si mai vrei sa te faci medic?ntz, ntz, eu zic sa-ti revizuiesti vocabularul, dar repede, pana nu se prinde vrun pacient ca ai asemenea preocupari
()
sirimie spune:
Unora le place cel mai mult ca e vorba despre sex face picanta discutia. Cum nu mai vorbesti despre sex cum pac, pozitia misionarului .
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
blackpanterro spune:
Xio tu de fapt de ce ai deschis subiectul asta? Ii ridiculizezi pe toti care nu sunt de acord cu tine....
Vine Ramona si spune ca nu i-ar place ca profa copiilor ei sa fie in asa ipostaze(si nici mie de altfel, iar in America nu ar mai profesa vreodata) iar tu ii dai in cap si explici cat de nebuni sunteti voi in pat,sex in lift si alte chestii neinteresante pt nimeni, cred.
Daca vrei atat de mult sa stie lumea cum traiesti si ce iti place tie fa-ti un reality show "Living with Xio" (ca tot e la moda) si lasa-ne pe noi astea mai "conservatoare" sa gandim ce vrem, in pace.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
kariguld spune:
XIO, eu raman la parerea mea, desi am mai citit prima ta postare, cea cu care ai deschis topicul! in care nu vad ca esti socata ce abuz s-a facut asupra profesoarei, ci totul e sub forma de barfa! sincer!
si nu-i nevoie sa-mi raspunzi....
Kari
Ramona J spune:
Daca filmul era pe internet consider ca presa n-a facut nici un abuz. Si da, exista printre noi PARINTI care in urma celor intimplate n-ar mai dori ca ea sa fie profesoara copiilor lor.
Ar fi frumos daca n-ai mai polua subiectul cu descrierea diferitelor acte sexuale, ca vad ca ai obsesia de a face referire la noi si noi pozitii, cu fiecare postare noua.
Subiectul (tau) era despre cariera ei distrusa. Da, e distrusa si nu vad nimic ciudat in asta. N-am criticat ce a facut, am spus ca in conditiile astea nu mai poate preda. Ca parinte eu n-as fi de acord.
Daca e victima a ceea ce s-a intimplat imi pare rau pentru ea, dar asta e.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
kariguld spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Xio tu de fapt de ce ai deschis subiectul asta? Ii ridiculizezi pe toti care nu sunt de acord cu tine....
Daca vrei atat de mult sa stie lumea cum traiesti si ce iti place tie fa-ti un reality show "Living with Xio" (ca tot e la moda) si lasa-ne pe noi astea mai "conservatoare" sa gandim ce vrem, in pace.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
EXACT! cred ca asta e de fapt mesajul topicului.
si aici suntem totusi pe un site pentru mamici si copii, nu cu filmulete XXX!!!
Kari