Nou stil de viatza (214)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata Delia mi-am luat si saculetul pe mine ca sa nu se vada nimic si sa pot manca cat vrea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

si ce sexy melodie, ...

Anda, multzam de reteta, am salvat-o la loc sigur. Am incercat sa intind aluatul pe care l-am facut acum 2-3 ceasuri cu mana si mi s-a rupt. Am renuntat destul de usor si am folosit sucitorul, . A iesit tare buna, am pus piept de pui facut la teflon cu condimente, cascaval, salsa de rosii cu mult busuioc, miere si oregano si ciupercutze calite putin.

mai, numai de mancare vorbim, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Marilena, fa-mi loc si mie pe scara. Adu-mi si o portioara de tiramisu; apoi servim inghetata de la mine, :).

Claudia, daca nu te-ai culcat, hai cu noi la dans si dulcegarii, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Carmen te servesc daca imi dai si mie un pic de pizza ca suna tare bine.Stau cu laptopul in brate si nici numai pot de ras cum canta fiicamea .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Asa, Gusta, astept si eu o portie de tiramisu. A gustat careva inghetata de tiramisu? Am vazut in comert dar n-am gustat...inca.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Iti dau si tie o feliuta Delia.Nu am gustat inghetata de tiramisu cred ca de fapt e crema folosita la tiramisu ca nu prea vad eu cum ar face cu piscoturi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Marilena, sigur, mai am o pizza destul de marisoara, pe maine...acum n-are cine-o manca.

Delia, am incercat io inghetata de tiramisu, sincer, n-are nicio legatura cu prajitura. Cea din urma e dementiala... parerea mea, gustul meu, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Delia: obesion tiramisu de la Amicii e bestiala. De aia am facut eu un borcan cu capucino ca seamana tare mult la gust cu aia

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Mai e cineva la cura ,intreb si eu asa de curiozitate ca eu deja visez inghetata.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Mey dar ce-i aici..dezmat total Merg sa fac dus, sa-mi pun rochia sexy din care se revarsa suncile si vin la petrecere cu ceaiul promis, dar dupa 10..trebuie sa culc copilul. Sa nu incepeti fara mine

Crys si Dany

Mergi la inceput