Nou stil de viatza (214)
Raspunsuri - Pagina 3
gusta spune:
Carmen am facut cu blat de pandispan ca asa a fost cerinta.
Cuscra daca vrei odihna ti-o trimit pe Mara.Ce zici?
Eu Carmen vin intr-un saculet ca altceva nu ma mai incape.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Salutare dragelor,
Poftiti la petrecere, sa curga sampania in valuri si aduceti si o inghetata ca nu strica.
Uf, am terminat si cu sesiunea, ce ma bucur!
Carmen, eu vin in pantaloni scurti si maieu, ca la caldurile pe care le am si astea sint prea mult.
Revin, ma duc sa caut o melodie buna.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Eftimie C. spune:
ok, sa incep cu sarbatoritul zilei:
LA MULTI ANI, Virgile
Mik sa-ti traiasca nazdravanul!
Urmeaza felicitarile :
1.pentru Delia care a terminat cu bine si note mari sesiunea (chiar daca nu ne-a confirmat, cu siguranta asa e) si ca reuseste sa slabeasca cu inghetata.
2.pentru Claudia care a primit cetatenia!
Multa sanatate la baieti
Pentru nunta din RO, indiferent de locatie, primeaza banii.Asa ca...numara de 3-4 ori maximul la aia care se dau la voi
3.pentru Yubi la achizitionarea balansoarului E visul meu cel mai placut la finirea lucrarilor casei....dar e cam indepartat
Gusta imi pare rau de necazul mamei tale.
Gabriela ce dulce a fost Mara cu maritisul Edi spune ca atunci cand esti casatorit inseamna ca poti sa te muti cu partenerul si sa dormi cu el in pat
Anda stiu ca sunt mai scumpa la vedere, dar deocamdata de la servici nu indaznesc sa intru si ieri am fost la sala pana tarziu, pe la 21.Maine va fi la fel, ca iar merg la sala
Carmen ma inscriu si eu pentru party, dar promit sa nu fac paguba, ca sunt la dieta
Cris colega, ce zici, vom fi pe ultimul loc?Ca ne miscam cam greu si mai e doar o saptamana
mephala30 spune:
Eftimie, te simt mobilizata, e bine, tine-o tot asa si vei scadea repede sub 90, spor!
in sfarsit, apare Delia, , si inca cum: in pantaloni scurti si maieu, . Aduc eu si inghetata de fructe (zmeura, pepene galben, banana si pepene rosu - combinatie turbata!).
Felicitari si bucura-te de vacanta.
Marilena, am priceput, e bun si-asa, .
Carmen, Iustin & Teodor
carina spune:
Prezenta!!!
Carmen: daca intinzi cu sucitorul isi pierde aluatul din finete.
Deci reteta:
pentru 4 tavi de 30 cm diametru
1. 290 g faina se amesteca cu 1.5 lingurite de drojdie uscata, 1,5 cani de apa (360 de ml) si cu 2 linguri de ulei de masline. Iese o chestie smantanoasa. Se acopera castronul (preferabil gradat ca sa iti fie usor sa iti dai seama cand se dubleaza volumul) cu folie alimentara si se lasa la crescut. Trebui sa isi dubleze volumul cel putin (eu l-am lasat si 3 ore).
2. Cand maiaua de mai sus e gata se adauga 270 de grame de faina, sare dupa gust si mult oregano (sau cat iti place). Se framanta bine pana aluatul e elastic si neted. Se imparte in 4, daca tava ta e tot de 30. Se pun in congelator partile pe care nu le folosesti acum iar restul se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul (40-60 de minute aprox).
3. Cu mainile unse cu ulei de masline intanzi foaia cat trebuie si o pui in tava. Tava ar fi bine sa fie special de pizza cu piatra de copt pe fund.
De aici fiecare cu imaginatia lui.
Eu ultima oara am pus asa: sos de pizza de la heinz, mozarela, apoi prosciuto crudo, salam uscat, sunca de curcan, ciuperci calite deja, ardei gras, masline si deasupa un ou batut si amestecat cu cascaval. Se presara oregano si piper si se da la cuptor la 240 de grade cam 30 de minute.
Deci, eu aduc inghetata, biscotti si pepene rosu.
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Delidana spune:
Ooo, acum m-am uitat si eu pe lista, felicitari celor care au slabit: Madelaine, Gabrielama si Eftimie C.
Eftimie C, felicitari pentru sala.
Claudia, acum esti jumate neemtoaica si jumate romanca? Felicitari pentru obtinerea cetateniei!
Referitor la nunti, parintii mei au fost la una in weekendul trecut la cineva din familie si au dat 1000 lei noi. Cam mult, dupa parerea mea. Oricum si eu tot pentru bani as opta, doar in cazul in care stiu ca mirii isi doresc foarte mult ceva anume si as putea sa le iau eu, le-as lua, daca nu le-as da bani ca e mai sigur.
Carina, eu nu stiu cum reusesti sa te mentii asa de slaba la cite dulciuri gatesti/maninci. In privinta asta esti o norocoasa, ce mai!
www.youtube.com/watch?v=5teBvc3ctsU" target="_blank">O melodie sexy
pentru toate fetele.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Deci avem inghetata din belsug, biscotti si pepene rosu. Eu vin cu sampania.
Gusta, esti gata?
carina spune:
Delia: mie imi place sa incerc tot felul de prajituri, ma tenteaza tot felul de chestii, dar ma satur cand le fac, de la lins linguri ciugulit bucatele de blat. Dar imi fac si mie chestii din care mananc mai mult si asa cum am spus, daca ceva imi place, imi ajustez meniul zilei respective in functie de asta.
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Eu vin cu tiramisu(dar sa va grabiti ca nu se stie daca mai ramane ceva) si ceva aperitive .
Noi suntem pe un topic de slabit? Ca mie imi e rusine de ce idei am in cap in legatura cu mancarea.
Carina daca vrei iti dau 2 kg de la mine.
Delia buna melodia si domnisoarele arata bine.
Carmen inghetata cu combinatie de asta vreau si eu.
Am dus copilul la culcare si eu am gustat tiramisu si stau pe scara si o aud pe fiicamea cum isi canta singura.
Felicitari la toate fetele care au slabit si care s-au mobilizat.
Marilena si Mara Augusta