Am obosit rau, ce sa-i fac???
Raspunsuri - Pagina 3
cl spune:
May, Luizax! Nu mai tine baietul namancat! Si, lasand gluma la o parte, stai linistita, ca o sa renunte la masa de la ora 23. Incearca sa-i muti masa de seara cat mai aproape de ora de somn si vezi daca se mai trezeste. Bafta multa si...somn usor!
Claudia
danis spune:
bre luizo, daca fitu e terorist si fomist, te-ai lins pe bot de incuscrire, ca fimea e iute ca ardeiu si vesela tare, asa ca ai grija...
cat despre rezolvarea problemei, iti pot spune ce a facut mama (metoda pe care eu initial am criticat-o, nu numa tu esti Karko ...); cum o simtea noaptea ca mishuna prin pat (prin somn), pac biberonul!, dupaia daca mai mishuna, iar pac biberonu!, pana cade lata si nu mai mishca in somn, ... de a ajuns fimea sa bea noaptea peste 300 ml lapte cu cereale; dar doarme de la 10 seara la 8-9 dimineata plus fro 4 ore ziua (in doua ture); acu dezavantaju e ca tre sa dormi in camera cu teroristu sau cu el in pat ca sa simti cand mishuna si sa ai somn iepuresc, ceea ce probabil ca nu e mult mai bine decat situatia actuala, dar dupa cum stii, nimik nu-i perfect pe lume ...
oboseala? eu n-ar trebui sa ma vaet, ca fimea e de 3 luni la buzau la mama; deci s-ar zice ca mai rasuflu (desi in uichend imi ia pielea), dar noi ne-am apucat de vopsit si alte mici reparatii prin casa, asa ca tot am cearcanele pana la urechi, iar anticearcan bun pentru ele inca nu s-a inventat
somn usor !!
:)))
carmenp spune:
Luiza, am avut si io perioada de asta, cam nashpa, da` a trecut de la sine... Umblam ca somnambula si noaptea dar si ziua (imi amintesc ca in zilele alea "bune" am fiert biberoane fara apa si am facut cafeaua tot fara apa de se ruga barbatu` meu sa nu dau si foc casei. Nu stiu cit a tinut asa... iti doresc multa rabdare si poate ar trebui sa apelezi la vreo bunica pentru o mina de ajutor.
Carmen si Ionut
danis spune:
quote:
Originally posted by carmenp
imi amintesc ca in zilele alea "bune" am fiert biberoane fara apa si am facut cafeaua tot fara apa de se ruga barbatu` meu sa nu dau si foc casei.
eu "fierbeam" cate o olicioara de 2 litri (sa-mi fac ceaiul de chimen cu anason pt lactatie) ore intregi si odata am lasat o astfel de oala toata noaptea pe aragaz, la "fiert" ... nu va speriati, inca nu suntem homeleshi ...
iren spune:
Ma cam bagati in sperieti,Bogdanelu` meu n-are decit un an si inca n-a inceput sa se scoale noaptea,norocul meu e ca nu-i mai place laptele de pe la vreo 4 luni,asa ca nu se scoala noaptea decit foarte rar,doarme cam 11 ore pe noapte si asta e ok,da`cine stie daca n-o-ncepe sa se scoale din alte motive...
Iren si Bogdanelu
ange spune:
eheheeee credeam ca numai eu sunt o mamica chinuita
se zice ca pe la 3 luni bb o sa-si fac un program cat de cat...
dar pana atunci dam noaptea si apoi ne gandim la
una peste alta-tzi doresc multa rabdare!
ange,mamica de 2ori
Luizax spune:
cl: cum sa renunte mai la masa de la ora 23/ El doarme la ora 23. Masa lui de seara e la ora 8 cand se culca. Si pe urma la 5 jumate. La ora 23 ii dau io sa manancen somn...ca sa se scoale mai tarziu...adica la 6..maxim 6 jumate..mheh..cica am facut afacere.....
Luizax - karkotash shef!
cl spune:
Luizax, si Alex al meu, cand avea varsta lui Alex al tau, se trezea la 5 dimineata sa bea laptele. L-a tinut cam pana pe la 2 ani. Poate la voi se va termina mai repede. Eu cred ca numele de Alex e de vina! Pupici lui Alex mancaciosul!
Claudia
ruxi spune:
Luiza draga, noi am avut aceeasi problema, vreo luna, pana m-am prins eu despre ce era vorba. Pur si simplu se trezea de foame. Pe atunci ultima masa era pe la ora 7-8 seara, iar inainte de culcare ii dadeam sa suga. La 6 dimineata era in picioare ( dupa ce pana atunci dormea pana pe la 8-9 dim ). Asa ca, la culcare, pe la 21.30 inainte de a-i da san, ii servesc inainte un biberon de lapte cu cereale de vreo 200 ml. Exact din seara in care i-am dat asa, a inceput din nou sa se scoale pe la 8 dimineata. Si asa este si acum. Doar in vreo 2 nopti cand o deranjau dintisorii s-a mai trezit, in rest doarme beton. Ia incearca!
Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
florina spune:
:(...
Poate caldura, ne-a ametit pe toti...
Si Tudor se trezeste la 7, indiferent de ora la care se culca... Si desi e o ora rezonabila, pt mine e devreme pt ca se trezeste la 7 chiar daca s-a culcat la 11...In primavara se trezea in jur de 9.
Oricum, am socotit si am ajuns la concluzia ca doarme mai putin ca mine. Il trimit la plimbare cu cine pot, numai sa reusesc sa mai dorm un pic...
Mult succes, sper sa reusesti sa-i schimbi programul
Florina