*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (99) ***
Raspunsuri - Pagina 3
Camino spune:
Din momentul in care am descoperit laredoute mi-am zis ca am dat lovitura deoarece poti cumpara haine de calitate in conditii avantajoase (preturi mult mai ieftine ca in romanica ).
Inregistrarea a fost neasteptat de usoara in sensul ca nu am intampinat nici-un obstacol, cardul a fost acceptat fara nici o problema si mai mult decat atat astazi am ridicat primul colet dupa 10 zile de asteptare
calitatea produselor (cel putin cele comandate de mine) sunt ireprosabile insa aici vine problema....:((
blugii sunt cu o marime chiar 2 mai mica si as vrea sa i returnezi indiferent de costuri ...insa nu stiu care sunt procedurile :(
v as fi recunoscator daca ati indruma un incepator intr-ale shoppingului online :D
gabitaco spune:
mai asta ... cu recunoscutul .... mi se pare cam dubioasa
Eu mi-am facut ambele conturi de pe acelasi calculator.
I-am facut cont si sotului. Important e sa fie alta adresa de mail. Fiecare cont are o alta adresa de mail.
Important e ca trecerea de pe un cont pe altul sa se faca dupa o perioada scurta de pauza...cateva minute ...si dupa ce iesi dintr-un cont apasand "identifie".
Nu te recunoaste nimeni bre....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
mai asta ... cu recunoscutul .... mi se pare cam dubioasa
Eu mi-am facut ambele conturi de pe acelasi calculator.
I-am facut cont si sotului. Important e sa fie alta adresa de mail. Fiecare cont are o alta adresa de mail.
Important e ca trecerea de pe un cont pe altul sa se faca dupa o perioada scurta de pauza...cateva minute ...si dupa ce iesi dintr-un cont apasand "identifie".
Nu te recunoaste nimeni bre....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Asta a fost mai demult!Acum s-au mai smecherit si ei.
Dupa ce faci conturile,pe urma poti sa le accesezi de pe acelasi calculator,alternativ.
Laura Ioana spune:
Fetelor, asa putine produse baga la reduceri? Deci ce am eu in cos si nu-i pe link-ul ala n au sanse sa mai fie reduse, nu?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
claujro spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Fetelor, asa putine produse baga la reduceri? Deci ce am eu in cos si nu-i pe link-ul ala n au sanse sa mai fie reduse, nu?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
Dupa premiere demarque, urmeaza deuxiemme demarque si chiar troisiemme demarque si cireasa de pe tort prix rond asa ca e vreme...
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Asta a fost mai demult!Acum s-au mai smecherit si ei.
Dupa ce faci conturile,pe urma poti sa le accesezi de pe acelasi calculator,alternativ.
daca asa e acum... NO COMENT...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Bratu Monica spune:
Claudia merci!
stii toti pasii.Eu am uitat ca au si deuxieme ... prix rond in final.
ce ne mai bateam pe bulinele alea in iarna parca.
Multumesc ,ca mi-ai reamintit!
Monikka
claujro spune:
Monica, ! Si succes maine. Eu pana seara cand culc copiii nici nu am curaj sa intru... nu voi avea timp si mai rau ma enervez.