*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (99) ***
Raspunsuri - Pagina 16
lizzy spune:
finnaly am reusit si eu sa bag o comanda ca ieri era JALE pe site.
si a mers si codul 34770 ala cu genti multe. acuma sa vedem daca vine mail de confirmare si asteptam comanda.
a pus cineva acum 1 capitol doua bluze faine la aprox 9euro bucata, ceva orange, maneca scurta... nu mai gasesc link-urile. help?! ....
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
ANKA-iasi spune:
inex,deci ca sa iti dea fdp0 codu ala trebuie sa iei manusile neaparat??ca nu pot sa le vad nicicum si ce marime???
Inex spune:
Da,trebuie neaparat sa iei manusile.Cred ca sunt marime universala.Dar la mine nu merge nici cu manusi nici fara.
ANKA-iasi spune:
nici la mine,nici la sot ca deja am folosit codu asta,da pe alt cont am incercat si mergeramane sa ma hotarasc daca mai fac azi o comanda...
diotima spune:
Tocmai am dar si eu o comanda mai maricica, de vreo 200E. M-am enervat dca deja nu ma mai gasit ceea ce vroiam (le-am pus de ieri in cos, aseara n-am avut timp sa dau comanda, si azi 1/2 erau nedisponibile ). In sfarsit, incerc sa intru in suivi, da pauza, ca nu poate fi accesata pagina. Astept cu nerabdare macar mailu de confirmare.
Spor la shopping!
diotima spune:
Ok, tocmai ma primit si mailu de confirmare. A mers repede. Da tot ma enervez ca nu pot intra in suivi
brianna spune:
Dianarus, despre tricoul asta portocaliu e vorba?
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-femme-couleurs-d-ete.aspx?productid=324133745&documentid=299108&categoryid=0&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=3
Am o rugaminte: daca a luat cineva geanta asta..poate sa imi spuna daca merita? e rigida? are fermoar?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5687039&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=68&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
DiaB spune:
Mi-a venit si mie ieri o comanda din 13.06. Dezamagita din cauza cadoului. Bagasem 34470 pt gentile alea si au fost dezolati ca nu le-au mai avut pe stoc si mi-au trimis acelasi set de plaja (doar un prosop si o geanta) care le mai primisem odata saptaman trecuta si nici macar nu-mi placeau.
Produse nu am avut multe. Niste tricouri pt sot (alea polo maro cu roz), au mai fost puse dar nu gasesc acum linkurile, niste pantaloni care imi vin, spre uimirea mea :). Dar nu ii mai gasesc pe nicaieri acu
Aseara am dat si eu o comanda micutza, ca eram pe fuga. Sper sa am mai mult timp in seara asta.
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by brianna
Am o rugaminte: daca a luat cineva geanta asta..poate sa imi spuna daca merita? e rigida? are fermoar?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5687039&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=68&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Din cate imi amintesc, isi luasera fetele (miki/nushu/clau) acum ceva timp si le placea. Parca au spus ca era fara fermoar, dar nu bag mana in foc.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Din cate imi amintesc, isi luasera fetele (miki/nushu/clau) acum ceva timp si le placea. Parca au spus ca era fara fermoar, dar nu bag mana in foc.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Sigur si-a luat-o nushulica. Dar a mai luat-o cineva acu recent. Mai striga, poate te aud si-ti raspund
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei