Varsta 30 ani, ce metode contraceptive folositi?
Raspunsuri - Pagina 3
medeeam spune:
sterilet..il folosesc de 1 an si nu am nici o problema.cred ca e important doctorul care ti-l pune.
simona7 spune:
totusi... daca faci des chisturi hormonale, nu-i prea recomandat steriletul, pentru ca favorizeaza chisturile .
dupa sarcina , la 6 luni mi s-a pus si mie sterilet, unul mai scump, mai de calitate, nu mai retin exact de care tip(acu 5 ani).a fost super ok, m-am simtit bine cu el ,era cel mai comod mijloc de contraceptie, mu m-a ingrasat..., dar dupa 2 ani l-am scos ,din pricina chisturilor , si nu bine le tratam ,,,ca iar apareau.
atunci medicul l-a scos, spunand ca steriletul mi le favorizeaza.
si acum fac des chisturi...nu stiu ce sa cred.
szivarvany spune:
Eu tot anticonceptionale folosesc de muuulti ani. Si nu pot renunta la ele.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
cortez spune:
quote:
citat din mesajul lui simona7
totusi... daca faci des chisturi hormonale, nu-i prea recomandat steriletul, pentru ca favorizeaza chisturile .
dupa sarcina , la 6 luni mi s-a pus si mie sterilet, unul mai scump, mai de calitate, nu mai retin exact de care tip(acu 5 ani).a fost super ok, m-am simtit bine cu el ,era cel mai comod mijloc de contraceptie, mu m-a ingrasat..., dar dupa 2 ani l-am scos ,din pricina chisturilor , si nu bine le tratam ,,,ca iar apareau.
atunci medicul l-a scos, spunand ca steriletul mi le favorizeaza.
si acum fac des chisturi...nu stiu ce sa cred.
Chisturi ai avut si inainte de sarcina sau numai dupa? Oare au vreo legatura cu steriletul?
kkrrss2003 spune:
Buna fetelor!
Eu inainte de sarcina foloseam tri-regol ...chiar o perioada lunga am luat-7 ani-iar acum dupa ce am nascut si terminat de alaptat iau karissa. Eu sunt multumita de ele...nu m-am ingrasat sau alte probleme de genu'.
30??? offf ce a trecut timpu'
nikole spune:
Banui ca nimeni nu mai foloseste in zilele noastre, metoda calendarului....decat eu...
nu vreau pilule, sterilet, nici ciorapel, e incomod deranjant ptr amandoi, asa ca ne protejam babeste.
De cand ma stiu am folosit aceasta metoda, am ramas gravida o singura data, dar socotisem cam gresit, plus ca o combinasem noi cu coittus intreruptus(parca asa se scrie?!), care s-a...intrerupt cam tarziu, si uite asa a venit in viata noastra Albastrel.
E bine venit, insa cum nu suntem chiar pregatiti ptr al doilea copilas, incercam sa gasim o alta solutie decat cele babesti.
Am citit ce ati scris voi, sunt si mai in ceata...
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel
witeflower spune:
Treaba cu prezervativul - stiu ca multor barbati nu le convine - (el putin pana se invata . Insa pt noi, fetele, credeam ca e cel mai comod si confortabil - pt mine, cel putin, asa este.
Nu aveam idee despre posibilitatea de a cauza rani pe col sau alte probl la nivelul vaginului - chiar exista riscul?
alexas spune:
buna fetelor ,eu nu sunt deacord cu prezervativul
sa stiti ca ovulele sunt super bune mia spus si mie o prietena, iar steriletu cu cezariana nu vad legatura da infine. Eu am nascut in decembrie anu trecut doi gemenii.
medicu mia zis
ca munai dupa primul ciclu sa merg sa imi puna steriletu mia si scris boabe ce sa iau sa imi vina mai repede da nu a fost cazul
sa le iau ca cilcu mia venit la inceputul luni februarie , din februarie am sterilet si totul e ok nici nu simt ca as avea ceva si principal nici pe sotu nu il deranjeaza
alexas spune:
am uitat sa precizez ca tot cu cezariana am nascut, si conteaza si medicul care iti pune steriletu si ce fel, eu sunt multumita
lelutika spune:
noi folosim prezervativ, nu ne deranjeaza pe niciunul.
Am avut sterilet si la cea mai mica raceala, am facut o anexita de nu mai puteam scapa de ea.
Pastile am folosit, dar foarte putin, imi ingreunau picioarele si apoi, mai stateam si cu stresul asta zilnic...
Iar cu ovulele locale, nu stiu ce sa zic. Eu sint foarte sensibila, de cand am nascut fac foarte des micoze si n-am curaj sa pun nimic in interior, asa, direct. Si apoi, stiu ca tb si alea, puse cu nu stiu cat timp inainte.
Iar metoda calendarului... in niciun caz. Asta inseamna sa ne abtinem in zilele cutare si cutare, sa facem dragoste in zilele cutare si cutare... mi se pare groaznic.