i s-a furat viitorul
Raspunsuri - Pagina 38
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by terry
nu sunt medic. dar ma intreb si eu si va intreb si pe voi ce ati face ca mame in situatia data:
1. fetita minora violata... ramane insarcinata... iar dr spune ca in urma avortului, fata este foarte posibil sa nu mai poata avea copii niciodata.
2. sarcina evolueaza, apoi urmeaza cezariana si fetita, cand va creste va putea avea copiii ei...
- eu, acum, la rece, zic ca as alege 2 fara sa ma gandesc la alte treburi (pro-avort, pro-life...) decat strict la fetita mea.
poate ne explica un medic mai bine care sunt implicatiile strict medicale ale unui avort la o varsta frageda.
Minora poate sa fie si la 17 ani...tu chiar i-ai spune fetitei tale de 10 ani care tocmai a fost violata sa de-a nastere unui copil?Cum ar fi discutia? Fata mamii la anul ai 11 ani, pregateste-te de nastere....wow sunt complet uimita de asa ceva...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
terry spune:
pt blackpanterro: dar ai fii de acord sa ramana fara uter in urma avortului?
revin: e foarte greu de luat decizia. eu nu am pus intrebarea ca sa sochez lumea ci doar sa va puneti putin in pielea mamei si sa va dati singure raspuns. voi ce ati face?iti dai seama ca refuz sa cred ca i se poate intampla fetei mele asa ceva, cunoscandu-mi f.bine mediul in care traiesc.
dar daca...tu ce ai face?
XIO spune:
quote:
Originally posted by blackpanterroquote:
Originally posted by terry
nu sunt medic. dar ma intreb si eu si va intreb si pe voi ce ati face ca mame in situatia data:
1. fetita minora violata... ramane insarcinata... iar dr spune ca in urma avortului, fata este foarte posibil sa nu mai poata avea copii niciodata.
2. sarcina evolueaza, apoi urmeaza cezariana si fetita, cand va creste va putea avea copiii ei...
- eu, acum, la rece, zic ca as alege 2 fara sa ma gandesc la alte treburi (pro-avort, pro-life...) decat strict la fetita mea.
poate ne explica un medic mai bine care sunt implicatiile strict medicale ale unui avort la o varsta frageda.
Minora poate sa fie si la 17 ani...tu chiar i-ai spune fetitei tale de 10 ani care tocmai a fost violata sa de-a nastere unui copil?Cum ar fi discutia? Fata mamii la anul ai 11 ani, pregateste-te de nastere....wow sunt complet uimita de asa ceva...
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Pai sau avort , sau nastere , cam tot asa se deruleaza tp. ca este o sarcina avansata.
Eu i-as explica asa cum pot ca ce a facut unchiul ei este foarte urat si ca va fi pedepsit pt. asta . Ca asa cum mamaica ei a avut-o in burtica asa are si ea un bebe acolo care este mic si nevinovat.
In opinia mea ar fi mai simplu sa-i explic asa si finalul sa fie cu copilul la adoptie , spital sau sa-l tin in cazul in care se vrea asta , decat sa-i spun ca ce a facut unchiul ei e urat si ca va fi pedepsit , ca ea are o "papusa" in burtica si doctorii vor face acea papusa sa dispara.
Stiu cum eram eu la varsta acea , dar acum copiii sunt altfel , in sensul ca au acces la informatie mai usor si au notiuni de ...sa zicem sexologie. Cam stie fetita despre ce este vorba.
In opinia mea ar avea un impact mai mare asupra ei avortul la varsta aceasta inaintata a sarcinii.
dar nu eu decid, ci altii. Oricum , sper sa ajunga sa treaca peste intamplarea asta .
P.S: din nou , nimeni nu spune de victima violului care regreta avortul si ... Ripley , astept raspuns la intrebarea vis-a-vis de jignirile acelea pe care mi le-ai adus. Sau epitete , cum doresti tu sa le numesti.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
ramiris spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Ripley, m-am referit la cazul discutat aici.
Terry,tu nu ai citit postarile de pana acum?
Medicii care au consultat fetita,medicii de pe forum au incercat sa explice ce inseamna d.p.v. medical intreruperea sarcinii acum in cazul acesta.
S-au trezit,,cum se intampla din nefericire destul de des pe forum atunci cand raspund fara a fi solicitati.
Sunt citati si alti medici: obstetricieni de marca si psihologi de renume care sustin si argumenteaza contrariul, sau subiectivismul de care ii acuzi pe ceilalti participanti te impiedica sa-i citezi?
blackpanterro spune:
Terry eu as opta pt avort chiar si cu riscul de a ramane fara uter.Sunt sigura ca absolult nici o fetita nu ar alege sa nasca.
Nici nu imi pot inchipui o astfel de treaba.Isi face fata temele, mai citeste pe net despre alaptat, mai se joaca cu papusile mai trage o tura la un curs de lamaze.Va da-ti seama ce aberant e?
Tu XIO, habar nu ai de copii, nu iti plac copiii si totusi sarcina asta rezultata dintr-un act violent ti se pare minunea lumii.
Morgano spune:
XIO, nu iti sunt datoare cu niciun raspuns, ti-am explicat clar anterior totul, dar dc insisti:
Ca s-o citez pe black: pentru ca nu-ti plac copiii, pentru ca habar nu ai de nimic despre ei.
Ca sa detaliez: habar nu ai despre o gramada de subiecte la care postezi in delir si bati apa in piua ca si cum ai detine adevaruri absolute si matusalemice, iar chestia asta ma scoate din sarite.
Nu ti-am contestat inteligenta, din contra, insa asta nu te aduce in pozitia de atotcunoscatoare, vei fi candva matura si trecuta prin experiente de tot felul, insa pana atunci traieste-ti varsta de 20 si un pic si lasa-ne sa ne impartasim pe forumul despre copii parerile avizate cel putin de experienta noastra de mame, actuale sau in devenire, aspirante etc. Asta ma deranjeaza, ca scrii mult, obositor si elucubrat, dar lipsit de substanta, in general. Noah, scuze restul fetelor dar s-a cerut ea singurica.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
b.nica spune:
Uite ce este Ripley,daca nu iti este clar poti sa mai consulti Regulamentul Forumului DC: XIO are dreptul sa posteze cat vrea si unde vrea asa cum si tu ai dreptul sa citesti sau nu postarile ei.
Daca te simti depasita uneori de raspunsurile ei nu cred ca este cel mai bun lucru sa o insulti.Fa un efort de vointa si incearca un dialog constructiv.
Morgano spune:
quote:
Uite ce este Ripley,daca nu iti este clar poti sa mai consulti Regulamentul Forumului DC: XIO are dreptul sa posteze cat vrea si unde vrea asa cum si tu ai dreptul sa citesti sau nu postarile ei!
1. nu inteleg care e problema ta
2. nu am zis ca nu are dreptul sa posteze, nu denatura, citeste ce am scris, asa cum citesc si eu cand raspund, chiar si lui XIO
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Edit, esti culmea b.nica daca iti inchipui ca ma simt depasita de raspunsurile cuiva de pe forum
As prefera sa se discute on topic, de aceea am scris cu size 1.
J G spune:
quote:
Uite ce este Ripley,daca nu iti este clar poti sa mai consulti Regulamentul Forumului DC: XIO are dreptul sa posteze cat vrea si unde vrea asa cum si tu ai dreptul sa citesti sau nu postarile ei!
si ce draga a zis Ripley sa nu mai posteze Xio?
A spus doar ca o calca pe nervi, ca o scoate din minti, ca ii vine sa dea cu monitorul de pereti citind postarile pline de spirit de fronda desi habar-n-am-de-nimic ale lui Xio.
Edit dupa editul B.nica:
Depasita de postarile lui Xio??? Desi a amuzanta supozitia ta mi se pare lipsa de respect sa spui asa ceva lui Ripley.
Scuze pt.offtopic!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
angipangi spune:
sunt femei care mor in urma nasterii.
Si Ripley are dreptate Xio dupa ce a zis ca ii mai important un caine decat un copil,acum daca ar fi fost violata,ar pastra copilul.mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora