i s-a furat viitorul
Raspunsuri - Pagina 32
DidiAlex spune:
Am citit ca si Oprah a fost violata in copilarie, iar in urma unui astfel de viol a nascut la 14 ani un baiat, care mai apoi a murit de mic (nu stiu la ce varsta).
In ce fel a influentat-o faptul ca a nascut acel copil si nu l-a avortat, Dumnezeu stie .
Alina
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by ramirisquote:
Originally posted by desprecopii
Donia, excelenta si bine documentata aceasta interventie la acest topic.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Singura remarca ar fi ca se refera la femei, nu la copii.
Si unde mai pui ca nici fata si nici parintii nu vor copilul...nu conteaza, sa taca naibii din gura ca drepturile lor nu conteaza.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Donia spune:
quote:
Am gasit un caz -
http://www.afterabortion.org/rape.html (este vorba despre o fetita de 12 ani violata de tatal ei)
Edith Young, victima la 12 ani a violului incestuos comis de tatal ei vitreg, scrie dupa 25 de ani de la avortul copilului ei:
"De-a lungul timpului am fost deprimata, am avut idei suicidale, am fost furioasa, singura, indignata si am avut un sentiment de pierdere. Avortul care trebuia sa fie "in interesul meu" nu a fost. Pot sa spun ca le-a rezolvat lor problemele, le-a salvat lor reputatia si le-a permis sa traiasca fericiti in continuare...
Fiica mea... cat de mult ii simt lipsa. Imi lipseste indiferent de motivul conceptiei ei."
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Am gasit un caz -
http://www.afterabortion.org/rape.html (este vorba despre o fetita de 12 ani violata de tatal ei)
Edith Young, victima la 12 ani a violului incestuos comis de tatal ei vitreg, scrie dupa 25 de ani de la avortul copilului ei:
"De-a lungul timpului am fost deprimata, am avut idei suicidale, am fost furioasa, singura, indignata si am avut un sentiment de pierdere. Avortul care trebuia sa fie "in interesul meu" nu a fost. Pot sa spun ca le-a rezolvat lor problemele, le-a salvat lor reputatia si le-a permis sa traiasca fericiti in continuare...
Fiica mea... cat de mult ii simt lipsa. Imi lipseste indiferent de motivul conceptiei ei."
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Cazul asta nu este deloc cu a-l fetitei in discutie, ea si parintii ei nu vor sarcina dar SUNT OBLIGATI sa o tina....oare nu se intelege diferenta??
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Andrada spune:
Donia diferenta dintre o femeie care face avortul in urma unui viol si una care nu il face e ca prima nu mai sta pe forumuri si in studii sa discute toata viata despre viol si impactul asupra vietii ei si-si vede de viata ei in continuare.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Donia spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Deci fetitza e prea mica ca sa decida pentru ea daca vrea sa continue sarcina sau nu dar e destul de matura sa aiba o sarcina pina la capat si sa si aiba grija de ea.
Eu as spune ca la 11 ani e intr-adeavr prea mica din punct de vedere intelectual si emotional ca sa ia aceasta decizie. Iar fizic se pare ca e apta sa duca sarcina.
Probabil decizia ar trebui sa o ia gardienii ei, si anume sa ia decizia cea mai buna pentru fata. Avand la dispozitie consiliere si informatii. Inclusiv despre sindromul traumatic post-viol, dar si despre sindromul traumatic post-avort care se adauga celui post-viol.
Dar ma indoiesc ca parintii fetei ar decide ce este mai bine pentru fata lor. Ar lua decizia cea mai buna pentru ei, pentru gura satului si pentru gura lumii.
I-ar transmite fetei ca ea si burta ei nu sunt acceptabile social, ca va fi din nou Ok doar daca va renutna la botzul ala care o stigmatizeaza.
O vor priva de intelegere si acceptarea a ceea ce a devenit ea acum, nu din vina ei. O vor priva de respectul de sine insasi pe care ea l-ar putea capata intelegand ca acolo unde animalul a stricat, ea fost in stare sa repare. Ala a facut rau, ea poate sa faca bine si asta ar putea sa fie pasul spre vindecare.
Ieri ma gandeam la ceva ce am citit azi:
"Cel putin la nivel subconstient, victima simte ca daca poate sa duca sarcina la capat, ea a invins violul. Dand nastere, ea poate sa recapete ceva din respectul de sine pierdut. A da nastere, mai ales cand conceptia nu a fost dorita, este un act totalmente lipsit de egoism, un act generos, o dovada de curaj, putere si onoare. E dovada ca victima e mai puternica decat violatorul. In timp ce el a fost egoist, ea poate sa fie geenroasa. In timp ce el a distrus, ea poate sa creasca."
blue eyes spune:
quote:
Originally posted by Sheannampquote:
Originally posted by blue eyes
Am trecut prin aceasta experienta si nu m-a marcat. Pur si simplu, era singura solutie; nu aveam 11 ani si nu fusesm violata, iar medicii de la Polizu nu au clipit o secunda. Se intampla in anul 1993, ce-i drept. ps. s-a facut totul sub anestezie totala si cu pregatirea necesara in seara precedenta avortului, parca laminarie se numea.
Cand a venit vremea potrivita, am facut copii.
Daca nu te supera intrebarea mea, cata saptamani de sarcina aveai la momentul intreruperii?
Pentru ca vad ca e destul de dificil pentru cele care posteaza sa faca diferenta intre un avort facut in primele 3 luni de sarcina si unul facut la 20 de saptamani. Intre un avort la cerere si unul impus.
Daca dadeai quote la tot mesajul, vedeai la cate saptamani a fost.
quote:
:Originally posted by Sheannamp
:Originally posted by voljena
o invit si pe Sheannamp sa citeasca...
medicina moderna romaneasca
Multumesc de invitatie! Permite-mi sa dau acest link foarte util si mamicilor care au trecut prin experienta unui avort la 21 de saptamani sau a unei nasteri premature la 25 de saptamani.
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
blue eyes spune:
quote:
Originally posted by Donia
In cazul de fata am dubii ca Dumnezeu are de-a face cu conceptia acestui copil. Natura? Mama natura? Cruda mama!
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
Donia spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Cazul asta nu este deloc cu a-l fetitei in discutie, ea si parintii ei nu vor sarcina dar SUNT OBLIGATI sa o tina....oare nu se intelege diferenta??
Ba da, diferenta e ca in Romania exista foarte putin respect fata de viata in general, fata de viata unui om, la fel ca si de viata unui nenascut.
Diferenta e ca exista prejudecati, ca exista lipsa de educatie, de informare, de valori morale, ca... suntem cu zeci de ani in urma fata de societati civilizate. Care daca n-au gasit inca raspunsuri, macar isi pun intrebari.
Dar la noi, nu. Noi stim ca avortul e bun, e sanatos, e terapeutic, e calea spre vindecare. Avortul? Un fleac! Stim de la mamele generatiei noastre care pe vremea lui ceasca faceau avort dupa avort, stim de la cele care inca privesc avortul ca pe un mijloc de contraceptie si care au facut ca Romania sa conduca detasat la numarul de avorturi solicitate. Daca asa e traditia in tara noastra, de ce ne-am opri o secunda sa ne intrebam daca nu suntem pe o cale gresita?
Fetita asta a fost abuzata si i se spune ca singurul lucru care o poate salva e un alt abuz: avortul. Chiar credeti ca un act criminal se sterge cu un altul?
Uitati aici inca o marturie:
"In final, trebuie sa recunoastem ca acesti copii conceputi in urma unui abuz sexual au si ei voci care trebuie sa fie auzite. Julie Makimaa, conceputa in urma unui viol, munceste cu sarg impotriva perceptiei ca avortul e acceptabil sau chiar necesar in cazul abuzului sexual. Desi simaptizeaza cu suferinta pe care mama ei a indurat-o din cauza celui care a atacat-o, Julie e de asemenea, pe buna dreptate, mandra de curajul si generozitatea mamei sale. In ceea c epriveste parerea sa despre propria origine, Julie proclama: "Nu conteaza cum am inceput. Ce conteaza e cine voi deveni."
http://www.afterabortion.org/rape.html
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
cata bascalie...
sigura ca fetita de 10 ani l-a provocat si meritat asa ceva?
Probabil ca vorbesti din experienta personala, cand spui ca fetitele de 10 nu se joaca cu jucariile de plus?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Nu-i asa??
Io m-am jucat cu papusile pana la 14 ani
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**