i s-a furat viitorul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nu doctorii care au decis ca nu intrerup o sarcina atit de avansata i-au furat viitorul! Daca hotarau sa-i fac avort copilei aleia i-ar fi redat viitorul, ar fi uitat de trauma violului incestuos? Raul deja fusese facut, doctorii au ales doar ce e mai putin riscant pentru un copil de 11 ani. De aici incolo ar fi nevoie de un sistem bine pus la punct care sa ajute fetita sa-si revina psihic (si asta se face cu ajutor pe timp foarte indelungat, nu o sedinta ca sa bifeze ca au facut ceva) si copilul cind se va naste, eventual cautata o familie de asistenti maternali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

mintea mea refuza sa judece in cazul asta....fetita oricum este si va fi traumatizata. gandindu-ma la sanatatea ei (fizica) ma intreb cum se va descurca cu sarcina si cu nasterea. Cel mai mult ma preocupa sanatatea fatului - in caz de incest nu sunt riscuri destul de mari ca sa nu fie chiar sanatos? Nu as pleda pentru avort in nici un caz (refuz sa ma gandesc si sa aprofundez), repet fetita are viitorul marcat profund, ma rog ca macar copilasul ei sa fie sanatos - asta ar fi singura compensatie in toata nenorocirea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cazul asta imi aminteste de cei PRO Life.Sunt extrem de interesati de fata si de bebe acum cat e in burta, apoi ii doare exact in cot de restul.Chiar crede cineva ca fata asta o sa aiba ajutor de specialitate, o va ajuta cineva cu copilul? Mai mult ca sigur ca va ajunge vai de ea si copilul la fel.Acum e stire senzationala, maine se uita tot si tot asa.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ai dreptate Blackpanterro. Acum e o stire senzationala, ne dam cu parerea. In scurt timp povestea va fi uitata, dar familia asta nu va mai fi niciodata la fel.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Oribil caz.

Ma indoiesc ca aceea copila va putea purta sarcina fara nici o problema pe termen lung. Psihic, dar si fizic. S-ar putea ca niciodata sa nu mai poata avea copii. Dincolo de traumele violului, al amintirii lui zilnici timp de noua luni, al vietii duse de copilul pe care niciodata nu-l va putea creste.
Ar putea intra lejer in categoria avort terapeutic pentru sanatatea mentala a mamei. Se fac atatea avorturi pentru feti cu handicap mental incat macar aici e de ales intre doi copii.

Ce simplu decidem noi adultii pentru un copil. Se implica medicii, presa, DC sa faca ceva pentru ea sau copilul ei? Ramane ea in grija noastra? Nu. Vorba fetelor senzatia e de noi, ne ofera prilejul sa ne repliem pe pozitii pro contra...
Daca toti cei care zic sa-l pastreze i-ar da o luna de mancat si plati scoala si un acoperis pentru ea si copil... si de platit un psihiatru pentru amandoi. Tot as mai zice ca-s pro-life nu pro-nebunia celor doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Doamne fereste ,un caz de-a dreptul absurd,nu pot sa cred.
Snee,ai dreptate ca de obicei.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Si inca un caz de viol intre rude(violata fiind tot o fetita de 11 ani),ingrozitor
Oamenii astia sint mai rau ca animalele,daca se mai pot numi oameni...

http://www.protv.ro/stiri/eveniment/suceava-fetita-de-11-ani-violata-de-varul-ei.html

Ce se intimpla oameni buni in Ro ?

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by ricea

quote:
Originally posted by XIO

S-a facut comisie , au fost consultati avocati , studiate legi.
Nu vad cu ce as putea eu sa contrazic niste oameni care chiar au studiat un caz si o decizie care a fost luata dupa analiza tuturor posibilitatilor.

Nu prea inteleg rostul subiectului.
Mai degraba m-as gandi cum sa fie ajutata fetita mai departe.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

ce nu ai inteles de fapt???Am intrebat ce parere au despre decizia doctorilor.Si comisia de avocati,doctori,etc,nu cred ca au luat decizia corecta.
o lasa sa nasca un copil la 11 ani pe care nu l-a vrut ea si culmea e si al unchiului.

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Ricea , tu stai in spatele unui calculator respectiv al unui televizor.
Echipa de oameni din "tz" domenii care au ANALIZAT cazul , au facut-o cu fetita , legal , medical , samd.
Mie mi se pare ca e destul cat sa nu ma intreb daca au sau nu dreptate.
Ideea asta , ca oamenii aia au vazut fetita, a fost conultata au fost consultati avocati,s-a vorbit cu mama , samd. pt. mine este cam de ajuns ca sa nu combat ideea , neavand argumente.
E parerea mea si mi-o sustin.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Cazul asta imi aminteste de cei PRO Life.Sunt extrem de interesati de fata si de bebe acum cat e in burta, apoi ii doare exact in cot de restul.Chiar crede cineva ca fata asta o sa aiba ajutor de specialitate, o va ajuta cineva cu copilul? Mai mult ca sigur ca va ajunge vai de ea si copilul la fel.Acum e stire senzationala, maine se uita tot si tot asa.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Atunci, daca nu va avea ajutor de specialitate, omorim copilul -pentru ca e conceput intr-un mod atit de inuman si fata va trai fericita si linistita? Nici ea nu va avea niciun ajutor si va fi marcata pe viata de ce i s-a intimplat. Eu nu sint de acord ca un copil de 11 ani sa nasca, dar imi place sa cred ca doctorii au luat decizia cea mai buna pentru corpul si sanatatea ei. Cit despre curentul Pro-life, la noi, intr-o tara cu milioane de avorturi, nu cred ca pe asta s-au bazat doctorii cind au decis pastrarea sarcinii.
Sneeuwklokje, dar tu care considerai varianta avortului ca fiind una mai buna, sustii in vreun fel fata dupa trauma asta? Nu, dam toate din gura si ne luam si la cearta pe tema asta, stind comod pe scaunul nostru! Drama ramine oricum am da-o noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

quote:
Originally posted by Sneeuwklokje

Oribil caz.

Ma indoiesc ca aceea copila va putea purta sarcina fara nici o problema pe termen lung. Psihic, dar si fizic. S-ar putea ca niciodata sa nu mai poata avea copii. Dincolo de traumele violului, al amintirii lui zilnici timp de noua luni, al vietii duse de copilul pe care niciodata nu-l va putea creste.
Ar putea intra lejer in categoria avort terapeutic pentru sanatatea mentala a mamei. Se fac atatea avorturi pentru feti cu handicap mental incat macar aici e de ales intre doi copii.

Ce simplu decidem noi adultii pentru un copil. Se implica medicii, presa, DC sa faca ceva pentru ea sau copilul ei? Ramane ea in grija noastra? Nu. Vorba fetelor senzatia e de noi, ne ofera prilejul sa ne repliem pe pozitii pro contra...
Daca toti cei care zic sa-l pastreze i-ar da o luna de mancat si plati scoala si un acoperis pentru ea si copil... si de platit un psihiatru pentru amandoi. Tot as mai zice ca-s pro-life nu pro-nebunia celor doi

--------------
"You know what despair is; then winter should have meaning for you."

Exact. Adica dupa ce ca a suportat un viol sa suporte o sarcina si nasterea unui copil care toata viata va sti cum a venit pe lume? Ce sa mai spun de biata copila, te intrebi daca isi va reveni vreodata.

XIO, adica iei de bun ce spune cutare doar pentru ca e "specializat" in domeniu?

Incredibil. Voi va ganditi doar la copilul nenascut ca ar fi omorat, la mama care e si ea un copil nu va ganditi ca moare incetul cu incetul si va fi distrusa o viata??

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput