PRECONCEPTIA SI CURA DE SLABIRE
Raspunsuri - Pagina 2
biankita spune:
cea mai buna dieta este eliminarea a ceea ce nu avem nevoie din meniul zilei ( paine, painoase in general, dulciuri, grasimi) shi micshorarea progresiva a cantitatzii de mancare la fiecare masa, insa nu imediat, ci pe parcursul a 3 luni.
introducerea peshtelui in loc de carne roshie
carne de 3 ori pe saptamana ( 3 mese) in rest legume - multe salate fara dressing gras, ci cu o lingura de ulei de masline
fructe multe insa nu seara ca baloneaza
shi mai ales , multa apa incepand cu prima ora ( ajuta fantastic la digestie shi la eliminarea toxinelor)
la toate acestea se adauga un hobby, gimnastica de intretzinere shi inot ( lucreaza tot corpul in mod unitar shi fara pericole)
totul e sa te simtzi bine in pielea ta, sa nu te simtzi greoaie shi trista, nu toata lumea e claudia schiffer
biankita
biankita spune:
shi altceva, am o cunoscuta care a eliminat total coca cola, fanta - softdrinks in general, shi le-a inlocuit cu sucuri naturale fara adaos de zahar, shi a slabit 4 kg in 3 luni deshi nu era o mare consumatoare.
biankita
Victoria spune:
Tia puiule,
Pe Montignac il am, mercic, credeam ca ai alta... Sincera sa fiu, la mine n-a functionat, iar la regimul "danez" de 13 zile eu dau jos de obicei numai 3 kg... Cel mai mult am slabit eu candva cu Slimfast, dar acum nu se mai importa, numai daca ai pe cineva sa-ti aduca din SUA.....
V.
Tia spune:
Cum adica n-a functionat? Cartea iti da cateva informatii despre cum se tine acest regim, el in sine este un principiu despre cum putem sa ne schimbam alimentatia. Am vazut multe persoane care au trecut la acest regim de alimentatie, si la toate a dat rezultate, ce-i drept in timp.. Prin urmare, nu este doar un regim pe care il tii o perioada si gata. Nu stiu daca am fost clara, azi mi-e tare somn . Scuze!
Victoria spune:
Draga Tia,
Eu cred ca nu am avut rezultate spectaculoase cu Montignac pt. ca mie oricum nu-mi plac fainoasele, cartofii si dulciurile, cel mai mult imi plac carnea, branzeturile si salatele, fructele nu, deci era ideal... Problema e cred ca organismul meu n-a perceput nici o schimbare, ba chiar s-a simtit f. bine asa, mancam numai ce-mi placea...
Ti-am zis, la mine Slimfast a avut efect, dar acu ca incerc sa am BB nu mai inghit chimicale.... Fitness nu pot sa fac cine stie ce ca am o operatie pe coloana, tot ce am voie e sa stau pe spate si sa dau din maini si picioare ca un gandac rasturnat, nu abdomene, nu banda, nu jogging, asa ca... nu mai stiu ce sa fac...
V.
anne-marry spune:
fetelor, si eu am renuntat la sucurile acestea acidulate si care contin cofeina, mai ales, cu atat mai mult cu cat eu nu sunt nici macar o consumatoare de cafea....si credeti-ma ca beam coc-cola...in loc de apa.....dar de vreo saptamana am renuntat, si pt. ca vreau sa slabesc dar si pt. ca am citit pe aici pe undeva, parca, ca cofeina reduce 50% sansele de conceptie.
asa ca m-am apucat de facut siropuri, sa am cu ce ma indopa la iarna
am auzit si eu de cura aceea disociata, dar nu mai stiu sigur...parca cele cu lipide sa nu le amesteci cu cele cu glucide si intre astfel de mese sa existe o pauza de cel putin 3 ore...adica daca vrei sa mananci cartofi sau paste, f. bine dar sa nu le combini cu carne sau untura, si sa le mananci pe acestea daca mai vrei, dupa vreo 3 ore, nu mai putin...
nu mai stiu exact, dar parca asa.
uite eu ce fac: am renuntat la ideea cu pastilele, oricat de naturale ar fi, si nu mananc f. sarat (de fapt eu nu mananc sarat de felul meu), nu mai beau coca-cola sau altceva acidulat, mananc cat mai putina paine pana la eliminarea ei (am avut o perioada cand pur si simplu nu bagam paine in gura si asociat cu celelalt am slabit ceva) si nu mai mananc dupa 6 seara, decat fructe, eventual.
pupici dulci
anne-marry
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA