PRECONCEPTIA SI CURA DE SLABIRE
FETELOR, NU STIU DACA MAI ESTE UN ASTFEL DE SUBIECT...ca sa nu aglomeram... DAR, UITATI CARE ESTE "PROBLEMA":
de un an si ceva, am cam pus pe mine 10 kg ! ! ! nu stiu daca de la anticonceptionale, de la casatorie...sau de la dumnezeu stie ce, ca acum vreau sa scap de ele. vreau sa scap de ele dar sa si fac un bebelus. iau si utrogestan acum (sunt in 2 a luna de tratament, mai am cel putin una)
imi este ca de la pastile, si ca tunci cand voi ramne gravida, ceea ce zic eu ca va fi curand, ma voi face cat butoiul si...si asa nu ma mai incape nimic.
ce imi recomandati ?
eu iau incepand de astazi, cate 2 pastile de 3 ori pe zi, dupa mesele principale, de CEAI VERDE...pastile 100% naturale.
dar ce parere aveti voi? sa continui cu ele? sa iau altceva? sa nu iau nimic? . . . va mai spun si ca manac doar o data pe zi (dimineata nu pot manca, la pranz mananc destul de putintel ca pe caldurile astea nu imi vine, iar seara ma abtin)
CE SFAT IMI DATI ?
SPER SA NU AJUNG ASA !
anne-marry
Raspunsuri
Lorelai spune:
anne-marry,
eu cred ca nu e bine sa sari peste mese. ti-ai ales un moment cam nepotrivit pt cura de slabire daca vrei un bebe. cel mai bine e sa maninci des dar cite putin si cit mai natural. avind in vedere ca nu maninci mare lucru ia macar niste vitamine prenatale si extra acid folic. gindeste-te intii la bebe care trebuie sa fie sanatos ca ai timp sa slabesti dupa ce nasti.
in afara de asta mai sint niste teorii care spun ca orice schimbare brusca de metabolism, ca de exemplu o cura de slabire (si cind o incepi si cind o termini), te afecteaza din punct de vedere hormonal si nu e buna pt o eventuala sarcina.
Lorelai
asi spune:
Daca vrei sa slabesti si sa si faci un bebe sanatos manaca rational.Adica treci la un regim bazat in mare parte pe cruditati(legume si fructe), carne slaba(exclus carne de porc) si asa poti si sa mananci seara daca de exemplu iti faci o salata din o rosie si o feliuta mica de telemea .Si nu uita bea multa apa chiar daca nu simti ca iti e sete.
Multa bafta.
pupici si bebici
ASI
anne-marry spune:
fetelor, credeti ca pastilele de ceai verde, desi sun NATURALE si luate de la farmacie, farmacista stiind situatia mea, pot influenta negativ conceperea unu bebe sau dezvoltarea lui?
anne-marry
crinuta spune:
Eu zic ca pana ramai insarcinata sa iei ceai verde, nu vad de ce sa strice. Insa, si utrogestanul ala te ingrasa. In fine, incearca sa renunti la dulciuri si paine.
In orice caz, dupa ce ramai, sa nu faci vreo cura de slabire.
pupici
Crinuta
malina_mircu spune:
Salve
Si eu in 2 ani m-am ingrasat 7 kg, probabil caum ai zis si tu de la anticonceptionale si de la casatorie.
Si eu am vrut acelai lucru, dar am vazut ca nu prea a avut efect daca nu mancam. Si mai ales stiam ca nu prea este bine, pentru ca, ca si tine voiam un bb.
In schimb cand am inceput sa fac exercitii -cele din mami si abdomene si imediat s-a vazut la talie. Dar nu am slabit spectaculos, nici nu voiam.
Pupici si sper sa ne dai din nou de veste ca au iesit 2 liniute
Malina
Tia spune:
Fetelor,
incercati regimul disociat. Se poate manca orice (sau aproape ) si in orice cantitati, insa anumite alimente nu se combina. Se poate slabi considerabil fara infometare... O prietena de-a mea tine acest regim si e foarte multumita... Daca va intereseaza va dau mai multe amanunte.
Victoria spune:
Bineinteles ca vrem detalii la regimul disociat!!!!! Si eu vreau sa mai slabesc vreo 10-15 kg, caci de cand fac tratamente si stimulari am renuntat si la pastilele pt. slabit si nici la sala nu am mai mers, si am pus pe mine.... Help, daca stiti vreo dieta care sa mearga!!!!!!!!!!
Tia, imi pun mari sperante in tine,
V.
meme spune:
Se pare ca sunt dintre putinele carora le "prieste"tratamentul.Altfel spus ,imi este atat de rau pe parcursul lui:greturi,voma,dureri de cap,ameteli,incat nu prea pot manca.Eu nu ca ma mentin ci chiar slabesc.
Tia spune:
Victoria,
da-mi adresa ta de e-mail sa-ti trimit cateva pagini scanate din cartea dupa care prietena mea tine regimul.. pana una-alta cartea se numeste "Ma hranesc, deci slabesc. Regimul disociat" si este scrisa de Michael Montignac. S-ar putea s-o mai gasesti.
pupici