Cineva are nevoie de sfatul dvs.!!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Draga Hannen, dar cu banii cum sta prietena ta? Sotul ei ii da suficient?
Pe curand,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Va multumesc mult ptr ca sunteti alaturi de noi.Sa stiti ca sfaturile voastre sunt ascultate.Deci de cand a citit ce a-ti sfatuit-o voi a inceput sa o lase mai moale cu curatenia si sa aiba mai multa grija de puiul ei.
De vorbit cu el sincera sa fiu nu vad nici o cale.Are un talent sa intoarca vorbele in favoarea lui si sa nege ceea ce a afirmat cu 5 min mai devreme incat i-ti vine sa.Intr-un cuvint stie perfect cum sa o faca cu nervii.Numai ca sotul meu a inteles tactica lui si l-a facut si al meu pe el cu nervii putin,atunci cand nu vroia sa-i dea viza.
Dragostea ptr cel mare e intr-adevar uriasa si se pare ca nimic nu o sa poata schimba situatia.Si eu una cred ca nu se va schimba niciodata,el ca om.
Bani are ,pe cei ai casei,ea se ocupa de tot,deci el ai baga pe card si ea scoate si plateste toate hanganalele casei.La capitolul bani e bine deocamdata.
Atat ptr acum,va dulceeee.
Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Hannen, tot respectul pt sotul tau! Transmite-i, te rog, mesajul asta, pt ca merita!!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

hannen, ce se mai intampla cu prietena ta? nu ne-ai mai scris de mult despre ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Si eu voiam sa ye intreb acelasi lucru.Ce mai face cum se mai descurca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Multumim ptr intrebari si grija.Acum a inceput scoala si a rezistat presiunilor sotului de a se muta la mine.El o trimitea sa stea pe perioada scolii dar ea a cosiderat ca nu ar fi bine,ca ei trbuie sa stea impreuna si sa incerce sa faca schimbari in bine.Eu m-as fi bucurat enorm sa vina dar intai de toate ai respect alegerea sa lupte ptr familia ei.Deocamdata e bine!
Va mai zic pe parcurs.
Pupici multi
Nicole&Amira

Mergi la inceput