Ganduri bune pentru Doris

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Si eu ma bucur ca totul a trecut!Refacere rapida!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

M-am gandit la Doris toata dimineata, abia asteptam sa vin de la lucru sa aflu ce s-a intamplat. Ma bucur ca a iesit bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Doamne ajuta ca s-a terminat cu bine! Am incercat sa o sun pe Doris dar cred ca nu ne-am sincronizat. Uf, ce usurare...

Multumim tuturor celor care i-au fost alaturi lui Doris in clipele acestea atat de grele pentru ea. Bravo, inca o data, DC!

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ma bucur pentru vestile bune. Am citit aseara mesajele de aici si am ramas cu gindul la ei. ca recuperarea sa decurga bine.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Slava Domnului! Refacere rapida si multa sanatate!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

M abucur sa aud ca pericolul a trecxut! Recuperarea rapida si multa sanatate!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Recuperare rapida sotului lui Doris si speram din suflet sa nu mai existe probleme de sanatate in familia lor.

Un gand bun pentru Doris si familia ei!
cu drag,
Mirela

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Plang de bucurie...
Va iubesc pe toate...
si pe toti cei care azi, au spus in gand o rugaciune pentru noi...
Da, D-zeu a facut o minune, prin mainile dibace ale unui chirurg renumit.
Radu e in afara oricarui pericol, operatia a reusit.
Recuperarea va fi de lunga durata, dar vom depasi cu rabdare si zilele ce vor urma.
Mi-ati dat incredere, putere si sincer, va multumesc.
Sa va dea D-zeu si voua zile senine.

Pe scurt, caci inca nu sunt in stare sa detaliez, o sa va spun ce hop am avut de trecut.
Dintr-o regretabila eroare a unui medic renumit din Timisoara, sotul meu a fost tratat de hemoroizi( pe care nu-i avea), timp de 7 zile.
La cabinet privat, caci la spital ne-a spus ca nu are aparatura necesara pentru anoscopie.
50 lei, o consultatie de 3 minute in care i s-au prescris supozitoare si nurofen.
Dupa 7 zile, cu acest tratament, sotul meu acuza dureri abdominale, febra mare, ajungem in urgente, cu un abces perianal, cu septicemie.
L-a operat vineri seara un rezident, care era de garda.
Si de aici cosmarul, de sambata pana ieri inca 5 operatii, cu anestezie de fiecare data, cu tub de dren, cu antibiottice f. puternice, cu febra f. mare.
Stare generala foarte rea, anunt soc: poate muri oricand...abcesul a fost urat...plus septicemia.
Evident ca am ajuns la profesor, sa aflu ce se intampla cu sotul meu, nimeni nu-mi spunea nimic, decat ca trebuie curatat zilnic.
Ieri m-au anuntat ca azi vor sa-l opereze de anus contra naturii, ca asta ar fi singura sansa sa scape cu viata.
Nu am acceptat, am insistat sa gaseasca o solutie, fiindca nu mi se parea normal ca de la un simplu abces perianal, sa ajunga la anus contra naturii, un om puternic, perfect sanatos, fara o zi de concediu medical in viata lui.
Nu am putut accepta sa traiasca cu acea punga, un om de 1,98, viguros, plin de viata, lui nu am putut sa-i spun ce va urma, nici nu stiu cum ar fi putut trece psihic peste asa o trauma.
Pana la urma i-am spus, asa...mai pe ocolite, era distrus, parca viata lui s-a naruit intr-o secunda.

Asa ca am gasit omul potrivit la locul potrivit, care azi, l-a operat astfel incat sa scape de anus contra naturii, dar mai ales sa-i redea viata...
Desi nu mi-a garantat reusita, mi-a promis ca va face tot ce se poate.
Si...s-a putut...
Operatia de azi a durat 3 ore, a fost o reusita.

Dupa ce va trece acest cosmar, ma voi gandi cum ii pot face reclamatie acelui medic din cauza caruia, puteam sa-l pierd...pe Tati meu, omul pe care-l iubesc AZI, mai mult decat oricand...

Azi i-am dus printesa la spital...o intalnire emotionanta...printesa l-a facut sa planga, dar i-a dat si putere pentru tot ce va urma.

Inca o data va multumesc din suflet, tuturor...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Doamne, prin ce ati trecut, Doris ! La grea incercare ati fost supusi.
Sanatate si putere, sa aveti parte de o recuperare rapida si usoara !
Mulumim ca ai impartasit cu noi cele intamplate !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Nina, merci din suflet pentru gandurile bune, chiar au ajutat!

Da, un adevarat cosmar...o sa povestesc alta data despre minunatul nostru sistem sanitar...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput