Ganduri bune pentru Doris
Raspunsuri - Pagina 10
Anina_n spune:
Doris, ce faceti, cum mai e sotul tau ?
Sper ca azi nu s-a mai intamplat nimic rau si totul a decurs frumos pentru sotul tau.
Sunt in continuare cu gandul la voi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
geta_florina spune:
buna Doris,
nu ne cunoastem dar am citit si eu ce s-a intamplat cu sotul tau. ma bucur ca operatia a decurs bine, ca se simte mai bine si va doresc din suflet sa vina cat mai repede acasa si viata voastra sa-si reia cursul normal.
acum, scuza-ma ca intervin si eu cu o intrebare off topic: as vrea si eu sa ma inscriu in clubul mamicilor de timisoara si nu stiu unde si cum as putea sa o fac .... daca m-ati putea lamuri ...
merci
si multa sanatate sotului tau!
Geta, mami de Alex
danielac spune:
Doris ce mai face sotul tau? cum mai este azi? Doamne ajuta!
Poze de la sebarea de sfarsit de gradinita!
Poze
Doris-Alina spune:
Scumpele mele, Doamne multumesc, e mai binisor...
Multe peripetii, acum nu sunt in stare sa vi le povestesc, dar le voi scrie dupa ce vine acasa.
De azi mananca cate putin , a mai prins puteri, a facut cativa pasi deja.
Mai are 10 zile de antibiotice, pansat zilnic sub anestezie.
Stare generala pe zi ce trece mai buna.
Eu sunt super obosita, ma mir cum mai rezist, dar nu ma vait, doar ca la job sunt absenta...din pacate...
Inca o data va multumesc pentru gandurile vostre bune!
Geta Florina, te asteptam cu drag, aici
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
M&M spune:
ma bucur sa aud aceste vesti minunate , Doris!!! ca sotul tau sa isi revina cat mai bine si mai rapid !!!
Cristina 31+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
marius spune:
Va trebui sa aveti rabdare si liniste. Multa multa sanatate! Va tin pumnii sa (re) devina totul la normal.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Anina_n spune:
Multumim pentru vestile imbucuratoare, Doris !
Sanatate si putere, sa va revenit cat mai curand posibil !
Hai, ca se apropie petrecerea printesei voastre !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Doris-Alina spune:
In pauza meciului, va scriu, ca azi a scapat Radu de tubul de dren, a mancat bine(din ce are voie), avem sperante la sfarsitul saptamanii, daca totul e ok, sa-l externeze.
Vom primi o asistenta din spital, care va veni zilnic sa-l panseze.
E tare fericit...scumpul meu...
Iar eu radiez...
Pupici tuturor pentru gandurile vostre bune, ne sunt de mare folos...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
danyce spune:
Doris, recuperare rapida sotului tau!Ma bucur ca a trecut cu bine de operatie si ca orice pericol a trecut.
Sanatate maxima!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
numeioana spune:
Doris, va doresc si eu multa sanatate si sa fiti din ce in ce mai bine!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.