*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (97) ***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna fetelor,

In toamna trecuta am devenit si eu redoutista, va urmaresc din umbra si va multumesc pentru ponturile cu produse super-reduse (nu stiu cum le gasiti, dar ma bucur ca le gasiti!) si cu codurile.

Am o comanda pe care nu am plasat-o inca ... ezit in ceea ce priveste produsele astea:

www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4767829&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=40&Mode=Update&Single=true&ksource=-1l" target="_blank">CENTURA ELECTROSTIMULARE si www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4768175&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=41&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">REZERVA GEL

Le-a luat cineva? Oare pot inlocui tratamentul de electrostimulare de la cabinetele de specialitate? Ma rog, stiu ca nu e bine sa abuzezi etc dar dupa nastere se impune un tratament :-)

Multumesc!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Fetelor ,a luat cineva asta?
Ca parere aveti?Oare sunt culorile astea sau e genul acela de bluza decolorata?Voi ce ziceti?http://www.laredoute.fr/vente-tunique-couleurs-d-ete.aspx?productid=324133091&documentid=207608&categoryid=22904632&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Monikka

am luat-o eu si e FFFF COLORATA. e prea mul, pt gustul meu... chiar daca e de vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Fetele care trec prin Focsani ,au primit marfa la fabrica la Pandora.Costumase de in cu fusta sau pantalon+sacou,bluzite,rochii etc.
Daca aveti drum si nevoie,gasiti hainute frumoase.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

eu nu am primit comanda din 24 aprilie. am facut-o din burta mai mult (cu o lenjerie de pat si un tricou, in total 16e) doar ca sa folosesc codul cu setul de pahare de cristal.
le-am dat mail pe 24 mai si le-am zis ca o mai astept doar pana pe 1 iunie, dupa care vreau sa gasim alta metoda de rezolvare. mi-au raspuns imediat ca au avut ceva probleme si ca ma roaga sa mai astept pana pe 14 iunie. ieri le-am scris din nou si le-am zis ca vreau un voucer deoarece nu mai pot astepta. azi.... raspuns de la Sabine!!!! ca imi "cerceteaza" problema si imi va trimite un nr de voucer!!! foarte draguri, ce-i drept dupa 2 luni aproape de la comanda...
e prima data cand nu imi soseste un colet, iar din toamna pana acum am dat zeci de comenzi cred...
deci eu zic ca daca avem rabdare si ii luam cu "binisorul" ne rezolvam orice problema cu ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Am luat de la un vente privee Puma o pereche adidasi pentru sot.
el poarta de obicei 40 ,am luat ca la Adidas 41 pe Lr si ii sunt mari.
Din experientele voastre Puma merg nr/nr?
Eu amluat pana acum doar Adidas si Nike si au fost buni cu un nr.mai mare decat purtam in romanica.
Ce sa fac oare sa iau Puma nr/nr?Voi cum procedati?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by missdeutza

Imi spuneti si mie va rog cat e de mare sac"le coq sportif" pt barbati, cele care l-ati primit cadou cand ati bagat codul?

Eu am primit cadou geanta le coq sportif, insa nu e in nici un caz de barbati, pentru ca este o poseta. Poti sa o vezi in niste poze puse la semnatura cu motanii mei. Daca e vb de o alta, sorry dar nu stiu nimic.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Cine ma poate ajuta si pe mine Se poate face plata si cu card Maestro?Foloseste cineva?

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Elena.2006

Cine ma poate ajuta si pe mine Se poate face plata si cu card Maestro?Foloseste cineva?

Da comanda si vezi daca merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Vroiam sa stiu sigur pentru ca nu am inca numarul de control la card si in eventualitatea ca va merge, atunci o sa cer si numarul respectiv la banca.Daca nu, ma las pagubasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cardul tb sa aiba un nr pe spate. Daca nu are, nu il poti folosi pt plati pe net. Nu am mai auzit sa ceri acel nr la banca. Dar cred ca cel mai bine dai un tel la info clienti de la banca ta si ei iti pot spune cu siguranta daca merge sau nu.

Mergi la inceput