*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (97) ***
Raspunsuri - Pagina 13
missdeutza spune:
Jasmine eu dau comanda pe adresa prietenului meu si coletul il ridica intotdeauna tatal lui cu buletinul lui, insa trebuie neaparat avizul. Asa k poti ruga un membru al familiei tale sa urmareasca cand iti vine avizul si fuga la posta. Sper sa ai noroc :)
soanso spune:
m-am tot invartit dupa cod FDP O si doua produse din cos sau epuizat!
mie nu-mi merge niciunul.
si mie mi-a scos socrela de la posta pe baza de aviz coletul,a prezentat buletinul ei care are aceeasi adresa cu al meu si a primit coletul.succes.
SOSO (20 dec 2005)
Giova spune:
Vreau sa-i comand niste tricouri sotului si nu stiu ce masura sa-i iau. dupa tabel, ar trebui sa-i iau M, doar ca el e inalt si slab. sa ma risc cu un XL? sau L ar fi bun?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ChrisDun spune:
'Neata !
Am dat si eu iama in Reduta, deja din 30 mai am dat vreo 4 comenzi mititele, doua au venit punga, unul colet, si unul e in asteptare.
Cu codul pentru setul de picnic am primit un termos si o lada frigorifica termoizolante, iar la codul de set de plaja am primit prosopul si poseta transparenta.
Partea proasta e ca in comanda facuta la vente privee Converse am primit, in loc de tricou Converse (21.50 EUR), o bermuda de baie NIKE. . Partea si mai proasta e ca acest "costum" de baie ii este mare sotului, si as vrea sa il vand.
Asadar, va rog sa mi-l adaugati la mica publicitate, sau sa imi spuneti cum as putea sa fac sa il adaug (am vazut ca ati facut un user comun, dar nu m-am prins ce se face cu el )
Vand www.laredoute.fr/vente-boxer-de-bain-missile-de-nike.aspx?productid=324136487&documentid=414708&categoryid=0&single=true&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1" target="_blank">Boxer de bain "Missile" de NIKE, negru cu dungile vernil. 20 EUR. Marimea este M, pe eticheta este scris NIKE SWIM - cred ca este un 44-46 romanesc, pentru ca sotul meu poarta de obicei 40-42 (S).
Daca sunt doritori, va rog sa imi dati PM.
Bratu Monica spune:
Fetelor ,a luat cineva asta?
Ca parere aveti?Oare sunt culorile astea sau e genul acela de bluza decolorata?Voi ce ziceti?http://www.laredoute.fr/vente-tunique-couleurs-d-ete.aspx?productid=324133091&documentid=207608&categoryid=22904632&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Monikka
diotima spune:
quote:
Originally posted by Secman
Buna fetelor,
A mai primit cineva coletul sau cec pentru comanda din aprilie 24-29?
Eu am primit azi note d'avoir pt comanda din 24/4/08 neajunsa nici pana azi
dearChris spune:
Monikka, daca nu iti raspunde niciuna din fete, ai putea sa citesti acolo unde scrie Les avis client - ce parere au alte cliente despre tunica. Eu nu inteleg mare lucru, ca ti-as traduce eu.. De exemplu una zice: Trop color#65533;#65533;e. Asta nu stiu, o insemna prea colorata sau prea spalacita .. ? :)
danadc spune:
Apropo de mail de confirmare. Eu am bagat o comanda pe 14 dimineata, pe cont nou. Mi-a aparut in suivi imediat si la un sfert de ora pe mail....
Ce-i drept, in iarna, la red din ianuarie, mi-era teama cu prima comanda pt ca aveam mail, dar nu imi aparea in suivi. am primit comanda si tot nu a aparut....
Bafta...la shoppinguiala!
gabitaco spune:
Eu am dat comanda pe 14 pe la ora 17. Nu am primit mail de confirmare pana acum.
In suivi apare in pregatire.
Au luat bani...deci stau linistita deocamdata.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii