Hai Romania !! (Romania - OLANDA)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Eu am mai spus-o si o repet:nu e deloc o bucurie ca Olanda joaca cu rezervele!Toti sunt foarte buni!Au un lot extraordinar!In plus, rezervele intra odihnite si dornice sa-i arate antrenorului ca merita un loc de titular.Si tricolorii nostri au declarat ca prefera ca Olanda sa joace cu prima echipa.Singurul lucru care ne avantajeaza e ca Olanda e deja calificata si este posibil ca jucatorii sa nu mai fie atat de motivati sa ne faca praf.
In alta ordine de idei, situatia din grupa noastra nu e comparabila cu cea a Croatiei.Croatii trebuiau sa invinga aseara ca sa-si pastreze primul loc in grupa si sa le lase nemtilor "placerea" de a-i intalni pe portughezi in sferturi.Ori Olanda n-are cum sa mai piarda primul loc.
Oricum, eu i-am vazut pe tricolori linistiti si increzatori.Hai, Romania!
P.S. Ce bine ca ploua la Berna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by Camelia

[...]
P.S. Ce bine ca ploua la Berna!

Rapid, farmecul vietii.

Poate repetam performanta de la Constanta, din toamna, Romania-Olanda, 1-0 !

HAI, ROMANIA !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Anina, sa te auda Dumnezeu! Cred ca ies pe strada in toiul noptii cu tricolorul dupa mine!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La noi au iesit suporterii pe strazi si dupa egalul cu Italia. Cred ca se vor incinge multe hore la noapte !
Sper sa joace ofensiv din primul minut ai nostri si sa nu se lase nici dupa ce dau primul gol portocaliilor.
Doamne, am ajuns sa ma gandesc numai la meci !

HAI, ROMANIA !

Inca, ceva. Vor juca in alb, ai nostri. Speram sa nu aiba si un scor alb.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Hai Romania! sa de-a Domnul sa ne bucuram diseara de calificare indiferent cum vor fi rezultatele!

Poze de la sebarea de sfarsit de gradinita!
[URL=http://good-times.webshots.com/photo/2614562210103554724LIVmxJ][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Si la noi a iesit lumea pe strada la egalul cu Italia!
Doamne ajuta sa iesim si diseara !!! avem sanseeeee!!!!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Olandezii cica au promis si a treia victorie la campionatul european.Au pierdut o data cu Romania,a doua oara nu se va mai intampla.Joaca prea bine,parca danseaza pe teren si dau goluri super si fara a se chinui sa cada in careu,poate pica vreun penalty (sper ca asa se scrie).
Cat sunt de patrioata,cred ca Olanda va invinge.Dar felicit ROMANII pt ce au facut pana acum!

Hai Romania!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Haideti sa raminem pozitive!Vreau si eu sa ma dau mare in cartier...si alte motive nu am,sper sa jucam bine si sa ne calificam!Desi...nu cred ca mai ma saluta nimeni daca ii batem,imi asum riscul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Hai ROMANIA!!!!! Sa ajungem cat mai departe!!!!!

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

De cit avem nevoie si cind incepe?
danke,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput