Hai Romania !! (Romania - OLANDA)
Raspunsuri - Pagina 24
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
anangel, tu unde vezi maine meciul?
Noi ne uitam pe TVR1, avem Digi TV. Pe nemti mi se pare ca transmite Das Erste.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by Camelia
Mai , italienii astia sunt culmea! Citesc prin ziare ca, daca Olanda pierde meciul cu noi, vor sa ceara desfiintarea grupelor si sa ceara introducerea sistemului cu meciuri de eliminare directa.Asta pentru ca ar fi , cica, a treia oara cand li se intampla sa fie eliminati din grupe fiind la mana altora! Pai cine i-a adus in situatia asta?! Au avut doua meciuri in care au avut posibilitatea sa demonstreze ca merita sa se califice! Cine i-a pus sa stea la mana Olandei?!
Mie imi pare rau de ei, la Mondialul din 2006 mi-au placut foarte mult si i-am sustinut dar acum ce-ar vrea?! Sa ne dam noi la o parte doar ca-s ei campioni mondiali?!
Rapid, farmecul vietii.
Ce sa-ti spun!Portugalia a schimbat aseara aproape toata echipa si a pierdut cu Elvetia,iar titularii ramasi totusi s-au ales cu cartonas galben.Scolari zice ca ii pare rau ca nu a schimbat toata echipa
Croatia o sa faca la fel asta-seara,de ce sa riste olanda,mai ales ca are o parte din titulari reveniti dupa accidentari si o parte cu galbene?Pentru Italia sau pentru Franta?
In definitiv,Italia a jucat deja doua meciuri si putea fi deja calificata.Daca Italia era in situatia Olandei,credeti ca se apuca sa-si bage titularii?
Pe de alta parte toata lumea uita ca noi am fost in aceeasi grupa cu Olanda in preliminarii.Acuma le place sa vorbeasca despre conspiratii si se fac ca uita ca am fost pe primul loc in grupa olandei si n-a trecut mult timp de atunci.
Hai Romania!
PS:Pe Spania am batut-o recent intr-un amical acasa la ea.
Alina spune:
In timp ce Portugalia are voie sa joace cu rezerve(a jucat cu 8 rezerve)si poate sa piarda cu 2-0 in fata Elvetiei,Olanda nu are voie sa joace cu rezerve sau sa piarda in fata Romaniei ca se crizeaza italienii .
E culmea cum se agita in dosul stadionului ...nu am tinut niciodata la fotbal cu ei si acum imi doresc sa-i bata crunt francezii dar totusi sa nu-i bata ,un meci egal ne convine noua mai bine .
Italienii sunt mereu pusi pe conflicte ,clar...
Si sa se mai duca norocul italienilor pe apa simbetei ,va mai amintiti ca CM l-au cistigat la 11m?!
Hai Romania!
Alina
Camelia spune:
Olanda va juca probabil cu rezervele dar, vorba lui Vochin, lucrul asta n-ar trebui sa ne bucure, ci mai degraba sa ne dea fiori! Sunt foarte buni, indiferent cine va fi ales in primul 11!E adevarat ca in calificari am fost peste ei, dar tocmai pentru ca ne cunosc asa de bine isi vor lua masuri.
Asa e, i-am batut atunci pe spanioli dar, daca bine imi amintesc, au lipsit atunci de la ei cativa oameni de baza.In plus, acum le merge si jocul foarte bine.Mi-e greu sa cred ca trecem de ei dar, pana atunci, sper sa trecem de Olanda!In definitiv, asta a fost obiectivul nostru: sa trecem de grupe!
Candy spune:
Italienii sunt absolut penibili! Au ajuns sa se lamenteze, sa recurga la santaj sentimental (Donadoni), la amenintari ca van Basten nu va mai putea antrena in Italia daca nu-i bate pe romani (Maldini)... N-ar fi fost mai simplu sa joace ireprosabil, macar in ceasul al 12-lea? Ru-si-ni-ca! Ce fel de campioana mondiala-i asta, fara nici un pic de demnitate?
Eu am fost impresionata de galeria Romaniei - senzationala! Ati auzit ultimul slogan pe care l-au lansat ai nostri?
"Vrem suc de portocale!!!"
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
blue eyes spune:
Italienii astia sa se uite mai bine la ce fac ei si sa-i lase in pace pe olandezi, care s-ar putea sa ne bata. Sunt asa de siguri ca ii inving ei pe francezi si isi fac griji pentru meciul nostru. Si daca ii bat pe ei francezii? Cine se califica? Palarie intr-un picior, ghici champignon cine se califica?
In fine, sa treaca mai departe echipele care merita; balonul e rotund, fotbalul pe goluri.
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexiquote:
Originally posted by Cristina_C
anangel, tu unde vezi maine meciul?
Noi ne uitam pe TVR1, avem Digi TV. Pe nemti mi se pare ca transmite Das Erste.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Iar noi avem Kabel Deutschland si prindem doar TVR international si PROtv international, dar imi spunea cineva azi ca meciul de maine cu romanii ar fi pe ZDF info pe care se pare ca-l prindem.
cristinacsa spune:
Dar mai intii trebuie ca italienii sa-i bata pe francezi, ceea ce nu e foarte sigur, asa ca mai bine s-ar uita in gradina lor...
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by cristinacsa
Dar mai intii trebuie ca italienii sa-i bata pe francezi, ceea ce nu e foarte sigur, asa ca mai bine s-ar uita in gradina lor...
www.flickr.com/photos/23718908@N05/sets/72157603964285199/" target="_blank">pantofiori
Mi-ai luat vorba din gura.
Si Croatia a jucat cu rezervele ,dar a batut o Polonie foooarte slaba.
Van Basten cica joaca fara 9 titulari.
Hai Romania!
blue eyes spune:
Iar Croatia are 9 puncte. De ce nu ar vrea si Olanda asta? E vorba de orgoliul lor; asa ca sa nu se culce romanii pe gazon - pardon, pe'o ureche - ca olandezii vin pe teren la o sueta. Sa intre pe teren motivati! Vremea e urata in toata Elvetia; la Berna sunt doar www.bluewin.ch/de/index.php/328,11408/?mode=ch®ion=06631000" target="_blank">18 grade si cu ploaie.
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free