Tratamente Naturale

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Fetita mea este sub supraveghere homeopata,acum,de fapt prima data am dus-o la homeopat la doua luni.
Impotriva racelilor,doctorul homeopat mi-a recomandat sirop de ceapa.Se face asa :se ia o ceapa de marime medie,se curata de coji,se taie sferturi si se pune la fiert cu apa cat sa o acopere bine.Se fierbe la foc mic pana se striveste bine cu furculita.Se da deoparte si se sfarama (ca un pireu) si se amesteca cu miere sau cu sare (dupa gustul copilului)se administreaza dimineata pe stomacul gol si inainte de mese,cate una sau doua lingurite.
Pentru probleme respiratorii(nas infundat)dureri de gat,mai recomanda si -cum sa-i spun- statul in miros si aburi de ceapa coapta..Mie mi-a spus sa desfac ceapa in foi si s-o pun pe o tabla(de copt ardei) sau la cuptor si sa tin copilul in aburi si mirosul de ceapa coapta.
Si mai este o chestie...singurul ceai pe care ma lasa sa i-l dau fetitei este ceaiul de codita soricelului,si acesta numai cand copilul este bolnav...
Dca imi mai aduc aminte de ceva mai scriu ...

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

quote:
Originally posted by Dafneea

E o crima sa dai unui copil antibiotice pentru rosu in gat!!! UNii medici sunt macelari, de-a dreptul...
Da-i cate 2 lingurite de lamaie rasa(cu tot cu coaja) si amestecata cu miere (pana e dulce-acrisoara) dupa fiecare masa si in 2 zile nu mai are nimic! E testat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Pentru ca a inceput sezonul rece,va recomand pentru sistemul imunitar catina alba cu miere de albine.
Se amesteca 500 g de catina alba,strivita cu furculitza cu 500 g miere de albine.Se lasa in frigider la macerat cam5-8 zile si apoi se iau cite trei linguritze pe zi inainte de masa.Puteti lua si voi si bebeii de peste 1 an.
Multa sanatate!!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

-----------VARZA--------------------
MIGRENE--2 sau 3 straturi de frunze aplicate pe regiunea dureroasa .
de asemenea aplicari pe ficat si pe partea inferioara a abdomenului,dupa originea migrenei.

OLIGURIE--suc de varza--2 pahare pe zi

RAHITISM--suc de varza --1,2 pahare pe zi

MENSTRE DUREROASE--aplicari de foi de varza pe partea de jos a abdomenului timp de 2 -3 ore.

SURDITATE ---UNELE SURDITATI SNT INFLUENTATE DE -:amestecul--suc de varza si suc de lamiie in parti egale , in instilatii repetate in urechi.

OCHI--pentru ochi iritati sau inlacrimati--citeva picaturi de suc de varza proaspata , de curind stoarsa ,seara la culcare constituie un remediu usor si activ.

cici

Mergi la inceput