Superdieta (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

gata!

am votat animalutele; nu mi-e clar cum o sa il scoatem pe tzup-tzup din spital ca e deshidratat rau....

Bretonico, ba foarte in serios te iau cu bicele; ce sa faci, cand te vad asa hotarata ma mai feresc si eu.

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Salutare si de la mine.
Iar cu lucrul.
Deci eu anunt oficial ca miine la raport am un purcelus, asa sa stiti. Sper ca nu o sa-mi tina nimeni companie.
Mai eu am inteles ca trebuie in fiecare zi sa intri in cont si sa dai de mincare, sau mai stiu io ce animalului, chiar daca e votat dar stapinul nu are grija de el intra in spital.
Deci acum ii trebuie 100 de puncte ca sa iasa din spital, si o sa fie cu toate resursele la maxim.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Na ca patii si Pishcotel ca Tup-tup!
Dar mai intram sa votam; eu din cate am inteles se aduna punctele si ca sa-l scoti din spital intradevar iti trebuie 100, asa ca trebe sa le adunam.....

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Ati citit vestile de Aida? Se pare ca sunt bune!
Sper sa fie bine in continuare!

Poze cu familionu'

Mergi la inceput

phiii , acum am citit vestile de la fetele noastre dragi! Doamne ajuta in continuare, sa vina acasa vesele si cu vesti bune!

Azi m-am luat cu una-alta si n-am mancat nimic pan la 7; nici nu mi-am dat seama cand s-a facut atata.

Nu am facut-o intentionat si nici nu ma laud, ca nu vreau sa ma infometez, apoi se asimileaza totul mult mai repede. Am bagat acum seara rosii, masline, castraveti si putina brinza, ceaiul e pe foc.

Nu stiu ce-am parca nici mancare nu-mi mai trebuie, sunt cu mintea-n sapte parti....

A, victorie totala: desi sunt extrem de nemultumita in continuare de aspectul pielii de pe picioare am constatat ca intru in pantaloni masura 36. Crema aia o face ceva cu cm, zic si eu ca la cantar nu e nimic spectaculos.

Mai stau nitel si ma apuc de Pilates.

Breto, azi n-ai serenada?

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

off,offff...dati-mi voie sa pling animtele noastre psicotel si tup-tup ...hai ca nu ma mai pot opri...am mincat de suparare niste inghetata...ce-i aprilus,ti-ai adus aminte si de mine??...si i-a va rog frumos sa va deranjati si sa-mi dati si mie link-ul,unde scrie aiduza vestile alea bune,ca de nu punpe voi...oricum maine nu-mi scapati,stati linistite,in frunte ci doroteasa noastra(chiar daca o iubesc mult)dar trebuie sa-i dau pe cocoase...voi ce mi faceti?...hai sa bag o cintare

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Breto, cum sa te uit mey? ce, tu esti de uitat? doar ca mi-ai ars niste bice pe cocoasa de m-ai invatat minte, doar spusei ca azi am mancat rabdari prajite.

am facut si pilates, un sg program, cel de abdominal sculpting si gata ca mi-e lene

uite aici vesti de la fete, pe topic-ul Emmei de la umanitare.

ia zi, ti-e foame?

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

quote:
Originally posted by april16

Breto, cum sa te uit mey? ce, tu esti de uitat? doar ca mi-ai ars niste bice pe cocoasa de m-ai invatat minte, doar spusei ca azi am mancat rabdari prajite.

am facut si pilates, un sg program, cel de abdominal sculpting si gata ca mi-e lene

uite aici vesti de la fete, pe topic-ul Emmei de la umanitare.

ia zi, ti-e foame?

April

...MI UN PIC...

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

un ceai ceava, ca am facut, te tenteaza?

ia zi ce te faci vineri ca joaca Romania Italia ?

April

Mergi la inceput

Eu cred ca o sa tina cu italienii-romani si cu romanii-italieni....

Poze cu familionu'

Mergi la inceput