MONTIGNAC (103) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 17
valentinag spune:
Anca,felicitarile mele!
Chiftelutele ma gandeam sa le fac pe hartie de copt,la cuptor,dar de ce n-ar merge prajite?Ca le fac fara faina,doar dovlecel,ou,sare,patrunjel si eventual un pic de faina de naut,ca sa se lege!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
mina spune:
Budimineata, cum zice fi-miu!
Raport: 65.5 si nici macar nu stiu de la ce mi se trage, ca nu prea am fost cuminte. Am incercat insa sa beau multa apa. Poate o fi se de la cap, adica daca m-am convins io mental ca acu e momentu sa slabesc....
Asadar inca doua kg si sunt la fel ca inainte de sarcina. Dar nu ma las, nu ma las....pana la 50 nu ma opresc.
Despre meniu nu mai zic nimic ca de ieri sunt acasa cu puiul racit care tuseste toata noaptea. Azi noapte am dormit - vorba vine ca m-am trezit la sfert de ora - amandoi impachetati in patutul lui lat de 90 cm...sunt terminata, ma doare si parul in cap.
Bee, pana una alta ne putem ocupa noi sa te trezim noaptea :D
Ziceati de burta? S-o vedeti p-a mea...tot asa, arata lejer a 4-5 luni de sarcina. Acum de cand am inceput sa slabesc parca parca a mai scazut si dumneaei burta, dar muschii si pielea-s fleasca, nu mai zic de prea frumoasele vergeturi Asa-mi trebuie daca nu m-am mobilizat mai demult sa slabesc. Oricum sarcina a fost f mare pt mine si mi-a intins toate cele....Ma tot dau cu creme anticelulita si fermitate si etc dar e clar ca fara ceva masaj profesionist sau sport nu se drege problema. Am inceput sa imi caut un costum de baie dintr-o bucata ca sub nici o forma nu-mi arat burta la mare anul asta. Adica nici anul asta...ce o fi mai departe om vedea....
Va las si fug la o intalnire, am rugat o colega sa stea cu puiul 2 ore. Spor la slabit.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
andanii spune:
felicitarile mele tuturor fetelor care au raportat slabire
eu stagnare ... si aseara chiar mi-a facut cineva complimente .... mai da mai slabesti mult imi zice, no ce mai, daca arat slaba e bine nu? e prost cantarul
eu ieri pe langa salata am mancat niste legume fierte , ma rog calite asa in teflon si pus peste ou si amestecat , am pus si putin ulei de masline (legumele erau ceapa, mazare,morcov, dovlecel, fasole verde ) ce fain ca avem la discretie legume proaspeteeeeeee nu?
si seara niste nuci si poi niste pepene galben (cateva guri)
ce sa va mai spun, ma ung cu toate cele si acusa-mi rulez burta in chiloti, arat groaznicccc am luat de la Yves Rocher ceva pentru celulita www.yvesrocher.ca/control/product/~category_id=10116/~product_id=F4893 jsessionid=0F74C259DCF30DD83CB9A077E87611D3.yrcaapp05" target="_blank"> LIPOphenol si parca ... parca s-a mai estompat, nu se mai vede chiar asa urata, ma refer la celulita de pe picioare si burtica, dar tot de la ei am mai luat si www.yvesrocher.ca/control/product/~category_id=10116/~product_id=75071" target="_blank"> VENTRE PLAT pt diminuarea grasimii de pe burta si nu prea vad nici o schimbare , cel putin asta am inteles eu ca trebe sa faca
no cam asta e experienta mea cu cremaraiele ... insit inca , mai am inca un tub jumate si o cuitie jumate , am luat cate doua ... sa ma fac miss ce mai
pe 30 iunie plec la mareeee poate broanzata o sa arat mai slabaaaa oricum toata lumea-mi zice ca arat mai slaba de cat le zic eu , poate de la sala am mai multi muschi care-s mai grei se poate
haideti la raport in continuare
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
Ele spune:
Buna dimineata!
Eu inca stau bine cu ce e in tabel aici. Cum ziceti si voi nu e rau dar as vrea sa mai scad putin. Dar nici conforma nu sunt.
Ca venise vorba de creme eu pt celulita folosesc numai Elancyl-Galenic. De fiecare data se vad rezultatele.
Elena & Denisa
NOI
anca.b spune:
valentina, ma gindesc ca ar fi bine, in faza I sa evitam prajelile.
Andanii, asa-i ca e bine sa ti se spuna ca arati bine? insa uneori e frustrant pt ca tu stii ca nu s-a miscat acul cintarului. Cit stai la mare? eu merg in 6 iulie, la mamaia.
Mina, bravo si tie! eu zic ca de burta nu scapam fara sport. macar niste abdomene tot ar trebui sa facem ca sa se duca...si eu am ramas cu burta, e intinsa si neteda si nu cred ca e neaparat de la sarcina...e doar "slanina" acolo.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ele spune:
Vroiam sa intreb aici daca folositi cumva produsele life care?? si daca da, sunteti multumite de ele??
Elena & Denisa
NOI
andanii spune:
apropo anca eu fac abdomene de ma sting, pe bune , zilnic ... si degeabaaaa cum constat eu
ele nu stiu care sunt produsele life care de care spui , arata -ne si noua
tocmai am papat salata cu ton, la fel ca si ieri , deja m-am saturat maine nu stiu ce mai mananc
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
Ele spune:
Dani intra pe life-care.ro. Sper sa nu fie considerata reclama. Eu vreau doar niste pareri. Are si catalogul pus pe site.
Elena & Denisa
NOI
Ica 1975 spune:
Multumesc ptr sfaturi. Am ajuns la concluzia ( ptr a cata'mia'oara ?) ca mananc prea mult. Probabil, daca as avea ambitia sa sufar 2-3 sapt organismul meu s-ar regla, am facut asa acum 5 ani inainte sa vin aici, 2-3 sapt mi-a fost foame insa dupa nu mai simteam nevoia sa manac mult si era ok. Stiu din proprie experienta ca atunci cand mananc putin am mai mult energie, insa cu practica stau f prost.
La raport n-am nimic de zis, decat felicitari celor care au raportat cu minus.
Noi
Ce faci te si face.
valentinag spune:
Am mancat niste fasole batuta cu salata de ardei copti,miam miam!Si acum o portie de inghetata!
Anca,in cat timp ai dat tu jos 1- kg?Ai tinut strict?
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea