MONTIGNAC (103) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna seara,
vin din nou sa va aduc pe prima pagina...hmmmm...nu va zic nimic ca si eu am zile in care intru abia seara la raport sau mai deloc din cauza de lipsa de timp.

Am mancat cum am zis la pranz o omleta, surpriza, facuta de sot!!!

Deci pranz:-omleta cu sunculita taraneasca, cascaval si culmea pasta de tomate, cu salata in care am uitat sa pun ulei...

Apoi am tras un somn de dupa masa...ma ia un somn dupa ce mananc...

Acum pe seara am bagat 2 piersici si o banana ca mi-era pofta de ceva dulce.

Am calcat de mi s-a acrit si nu am terminat.

Maine cam acelasi program.

Va pup de noapte buna.

De abia astept sa vad maine ce zice cantarul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna seara fetele. Eu sunt franta dupa o zi de curs (si mai am pana duminica ). Am primit cartile cu meniurile lui Monty...suna bine ele asa...numai ca sufar de o lene cronica cand e vorba de gatit...

Chiar nu stiti nici una daca pot face paine de casa cu lapte 0,1% in loc de apa?

Pup fetele

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Fasolea mea cu mujdei s-a transformat intr-un ecler,nemonti evident,am fost intr-o vizita si nu mi-a venit sa zic NU
Acum,apa nene daca n-am fost in stare sa ma abtin!Imi chioraie matzele,vorba Melaniei!
Alexia,daca faci paine cu faina integrala merge cred!Unde gasiti voi lapte 0,1?Ca eu mai putin de 1,5 n-am vazut...la ala dulce ma refer!Eu oricum nu beau lapte,da il mai folosesc la creme,prajituri d'astea!
Chiftelute de dovlecei putem manca nu?Ca am de gand sa-mi fac maine!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Valentina, se gaseste in toate super/hiper/mega marketurile. Au cutia verde si scrie mare pe ele 0,1%. Eu am Dorna, il folosesc la cafea.Pup

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Hai ca maine (azi) e zi de raport si zi de alergatura pentru mine, deci sper sa fiu sub 64 in cele din urma.
Ica, trucuri de taiat foamea? Mananca putin de tot dimineata. Eu daca dimineata mananc putin, nu mi se prea face foame pe parcursul zilei. Daca insa gresesc si dau iama in lipide sau proteine, e jale mare. Asa ca: cafea goala sau cu o felie de paine integrala prajita.
Vorbeati de burti? Sa vedeti jale si durere la mine? Care gravida in 4 luni? In 6 poate! Si cu burta maricica. A mea nu e lasata sau fleoscaita cand stau in picioare. E rotunda de-a dreptul! Si la mine de la 2 cezariene in viteza una dupa alta. Si dupa Razvi al meu cel mic, m-a avertizat doctorul sa nu mai fac alti copiii ca nu ma tine "materialul". SI acum ma uit la pitici si pe cuvant ca mai vreau unul! Ma incurajeaza barbatul si-mi zice ca o sa adoptam, mai incolo. Uffff. Cresc prea repede! Pe mine cine ma va mai scula noaptea in curand?
Sambata noi plecam la mare, deci saptamana viitoare nici o vorbulita de la mine. Doar ganduri bune de pe plaja! Sper sa ma tin tare pe pozitii (la mancare ma gandesc evident).

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Revin si eu in grup dupa o scurta absenta. Am reusit in 3 luni si jumatate sa slabesc aproape 8 kilograme (f mult zic eu); am facut o pauza de aproape 2 luni si am pus doar 2 kile la loc insa am renuntat la sala si am mancat mult, prost...ce sa mai, rusine mare. De maine ma reapuc de treaba si sper sa reusesc sa ajung la 63 de kg, asa cum mi-am propus initial (jumatate din drum este parcurs deci sunt f motivata).Vorbiti de plaja...hm, eu parca aratam mai bine dezbracata pe la 77 de kileca era pielea intinsa bine pe grasime, acum insa incep sa am mari probleme cu gravitatia

Mergi la inceput

Azi e zi de raport, nu? Pai primul meu raport e :75 kg. Ma consolez cu gandul ca peste vreo 10 zile vin rusii...asa ca incep sa retin apa.
O zi buna. Fug la kineto cu fata si apoi la curs.

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sar'mana Alexia!
Bee,ce misto la plajaaa,la Marea neagra te duci?Sa-i spui ca mi-e dor de ea si abia astept s-o revad!A si ai grija ce bagi in guraSi eu burta tot ca a ta,rotunda si tare nene,ca un pepene
Valen,ai slabit foarte frumos,nu e mult,eu stiu ca e indicat sa slabesti cam 1 kg pe saptamana ca sa slabesti frumos!
Ica,eu m-am obisnuit d'acu si mananc fructe dimineata si suc de portocale si imi tin de foame pana la un 12 1 asa,apoi dupa masa de pranz mananc la 5-6 cand ajung acasa,bine iarasi si daca mai mie foame pe la 8 mananc ori un pumn de fistic,alune,seminte,eu le iau crude ca sa nu bag prea multa sare in mine,ori fructe iarasi ceva,iaurt degresat,2-3 feliute de branza sau cascaval,o felie de paine neagra.Incearca si poate nu mai ti-e foame asa!
Pana la urma dovleceii aia merg nu?

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!
fetelor, am reusit sa trec "pragul" celor 10 kg!!!!!!!

Raportul pe saptamina asta: 86.4 kg, minus 10.6 de la inceputul curei.

saptamina asta am tinut un pic mai strict, si am si redus destul de mult cantitatile. am fortat un pic nota, pt ca ajunsesem la un plafon pe care nu am reusit sa-l sparg.

meniul de azi:
md-pepene galben
g-alune
p-ciuperci la gratar cu brinza burduf
c-ou fiert

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Bee, distractie faina la mare! si eu merg, peste doua saptamini!

Ele, am vazut poza cu tine in costum de baie. da' arati super, fata. as vrea si eu sa ajung asa cit mai repede.

Valen, bine ai revenit. si succes. acum ca ai vazut ca se poate, cred ca esti mai mult decit motivata.

Valentina, eu zic ca sint admise chiftelutele din dovlecel. doar sa sa prajesti fara ulei. Si eu m-am obisnuit cu fructele dimineata, pe stomacul gol. si imi tin de foame pina la prinz.

mai fetelor, unde gasiti voi crakers conformi? la hipermarket? in ce raion? ca am cautat la produse dietetice si la biscuiti, da' n-am gasit. nici parte integrale nu am gasit pe aici...nici orez ... abia am ochit niste faina integrala.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput