Cum pot dezvata copilul sa adoarma tinut in brate?
Raspunsuri - Pagina 4
silvias spune:
Draga LucasMom, David si acum vrea cateodata in brate, mai ales ziua cand ii este somn. Eu l-am tinut in brate cand a avut colici, ca altfel nu il puteam linisti si asa a capatat obiceiul de a adormi in brate. Ne-am chinuit pana la 5 luni, cand l-am pus la carusel seara si in cateva zile s-a dezvatat. Dar tot se mai rasfata si nu vrea sa adoarma decat in brate.
Silvia, mami de David grasun
LucasMom spune:
stc, Lucas nu prea vrea suzeta si in rarele cazuri cand o accepta mai mult de cateva minute nu-l intereseaza, timp in care o scuipa afara de 10 ori. Chiar daca vreau sa-l adorm in brate, in timpul zilei imi ia cel putin 30 -40 de mintue...timp in care durerea de spate devine absolut insuportabila. Pana acum, totusi am evitat sa-l lasam sa planga si seara/dupa masa cand deja sunt destul de obosita dupa o zi intreaga daddy incepe sa invete sa-l adoarma.
Snee, multumesc pt link, am comandat deja de la IHerb.
Ai spus de puii tai ca adormeau usor pe burtica, azi am incercat sa-l las pe Lucas sa vad cat are nevoie sa adoarma pe burtica, dupa o ora inca tot se maraia si se sucea de pa o parte pe alta. Mi-e drag sa-l tin asa dar daca nu adoarme e mai greu pt el cand devine super obosit :(
Despre lapte, cum spuneam, pana peste 5-7 saptamani poate n-o sa mai fie deloc, cam in acelasi timp o sa ma intorc la serviciu asa ca...prea putine sanse, cred ca am renuntat deja la idee :(
silviasla noi leaganul ala nu face nici o treaba deocamdata, nu-i place :(
poate in viitor...
nikolaki spune:
legana-l cum poti tu mai bine.chestia cum il inveti asa il ai e cu doua taisuri.Nikolas al meu pana la 4 luni a adormit singur la san apoi de la 4 la 8 luni l-am leganat in brate 9ce-i derpt atunci nu aveam probleme cu spatele pe mine ma dureau bratele ca avea 4 luni si 7,6 kg.Apropo nu avrut suzeta pana la 8 luni, cand a acceptat-o din cauza gingiilor cred, si cand a luat suzeta am inceput sa-i pun muzica linistita,il mangaiam putin si dupa aceea il lasa-m sa doarma singur.Daca plangea bateam in usa nu tare cat sa-i distraga atentia(nu cum faci cioc -cioc cu toata palma)si se calma.si s-a obisnuit asa sa doarma singur.Pe la un an si cinci luni intr-o zi nu i-am mai dat suzeta sa vad ce face si a adormit fara ea.Ce vreau eu sa-ti spun este ca copii cresc si isi schimba obiceiurile.Daca acum il inveti intr-un fel nu iseamna ca acesta va dainuii forever.in primul rand trebuie ca tu sa fi foarte sigura pe tine ,copii au puterea de a simtii starea ta sufleteasca si atunci practic le induci starea in care te afli.ideea e ca totul este trecator nu o sa ramana asa.va doresc succes si sanatate
e.a spune:
[quote]citat din mesajul lui Tweety7
LucasMom poate iti va fi de folos si asta:
"Ideea “conceptului continuu” a fost formulata de psihologul american Jean Liedlof în cartea sa “The Continuum Concept”/quote]
Ar fi fost frumos sa fi spus si de unde ai luat articolul, daca tot e cu copy/paste, luat in intregime..Normal se copiaza primele randuri, iar continuarea se citeste in siteul unde a fost publicat articolul..