taxa aeroport Otopeni?
Buna,
as vrea sa va intreb daca stie cineva sa-mi explice si mie de ce se mai plateste taxa de aeroport la Otopeni 80 euro,daca eu am platit deja taxele de aeroport incluse in bilet?
I-am luat bilet mamei mele,si mi-a zis ca si anul trecut i-au laut 80 de euro la aeroport,desi eu ii platisem bileteul de aici integral?
Eu am fost acum 2 ani,si nu mi-a cerut nimeni asa cvea.Este o taxa noua,stie cineva de ea,ca mie mi se pare aberanta>
Multumesc .
Raspunsuri
Astbjort spune:
buna seara
eu ultima data am fost anul trecut in septembrie in tara dar nu mi sa cerut nici o taxa
din cate stiu eu sunt incluse in pretul biletului, nu am auzit de asa ceva pana acuma
Ally
laurabb spune:
nu,nu a depasit niciodata perioada de sedere,si taxa i-a cerut-o inainte sa vina in US.
mama saraca se pregateste sa plateasca din nou,iar eu,...i-am zis pentru ce?
CriPOD spune:
Ei, uite ca am asa un dejavu la povestea asta. In urma cu vreo 4 ani, am mers cu copiii in Ro si ei au mai ramas un pic. Cand i-a dus frate-meu la Otopeni aia le-a cerut dollari pentru ceva. Nici sa ma tai nu mai tin minte pentru ce, dar stiu c-a fost tevatura mare, ca ei nu aveau la ei valuta, schimbul valutar era inchis, au tinut avionul pana i-au rezolvat cumva. Noroc c-avea frate-miu destui lei. Nu aveau ei tupeul sa plece fara ei, ca-si gaseau nanashul. Maine il intreb pe msn despre ce a fost vorba si-ti zic. Am vrut sa fac scandal mare la KLM atunci, dar am renuntat.
Eu cand am fost m-a racolat doar nenea de la wraping, intr-un mod asa de oficial ca in prima faza nici nu mi-am dat seama ca nu "trebuie" sa merg cu el. Nu asta o fi? Desi 80??
Am o semnatura noua: 'tu-i reclama ei!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
ni-na spune:
Am mers de curand cu o companie ieftina in Londra .Am plecat de pe Otopeni.Biletele au costat 71 euro de persoana,platite electronic....taxa nu ne-a cerut nimeni........ok,s-au mai zburlit la noi ca de,eram romani si cetateni din lumea a n-a,Atunci nu mi s-a parut nimic anormal(te face de ras si un banal sofer de microbuz ca n-ai 0.2 ron marunt si platesti cu bani mari calatoria.......desi ei au anuntat ca nu au marunt....)daramite o copila angajata la aeroport........In Londra insa m-au tratat de parca eram Om.....
Scuzati ironiile si divagatiile,insa ma doare ca sunt tratata normal in afara si in tara ta ti se pun doar piedici.......
Guestus spune:
Si dupa 7 pagini de povestiri, presupuneri... o sa aflati ca de fapt taxa era pt bagajele extra.
viviana spune:
S-ar putea ca in pretul acelui bilet sa nu fi fost, totusi, inclusa taxa.
Depinde de agentia de la care ai cumparat. A fost acum cateva saptamani un mic scandal cu agentiile care vand bilete de avion online si care nu includ in pret toate taxele cu toate ca spun ca da.
www.adevarul.ro/articole/europenii-jecmaniti-la-cumpararea-biletelor-de-avion/351136" target="_blank">http://www.adevarul.ro/articole/europenii-jecmaniti-la-cumpararea-biletelor-de-avion/351136
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
laurabb spune:
sa fie vreo legatura cu faptul ca biletul este electronic?
desi,angajatii i-au spus calr ca este taxa de aeroport...
pe biletul care l-am luat scrie clar cat este biletul si cat sant taxele,deci le-am platit.
miereamara spune:
Laurab, eu am fost de curand in Romania, o data in decembrie si o data in mai, ambele dati am folosit bilete electronice cumparate on line din State, nu mi s-a cerut sa platesc alta taxa.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
mariana_1976 spune:
Eu nu am avut niciodata probleme din asta si in ultimii ani doar cu e-ticket am circulat...
Sa fie cumva noua taxa de iesire din Romania? LOL (ca in unele tari din lumea a treia, se plateste o taxa de "iesire" de pe teritoriul lor. De exemplu Rep.Dominicana. LOL)
Mariana 35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda