Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cand veti posta albumul? Abia astept sa vad pozele.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

am trimis si eu, sper ca a ajuns..desi a mea e cam ciudatica asa..poate nu se incadreaza la standardul concursului..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu as vrea sa mai trimit cel putin o poza,ca n-am avut numai cateva pe un album flickr....si cd-ul cu poze e la nasa mea...

Daca isi face sotul cont pe DC,mai poate trimite el 2????

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am trimis si eu. Sper sa ajunga mailul.
Bafta tuturor!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Am inceput sa punem pozele in album
Albumul este www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank">aici.

Va rog nu trimiteti poze fara precizarea nickului pe DC. De asemeni, va rog sa trimiteti si descrierea situatiei - nu ne lasati pe noi sa scriem ce se intampla acolo - pentru ca noi o facem fara sufletul vostru.

Pentru a impiedica situatii neplacute (am primit poze cu numele de 00 sau 01 - etc) -am hotarat capozele sa fie puse in ordinea primelor 2 sau 3 litere din numele de nick DC. Prima poza are mai apoi adaugat numarul (1 sau 2 - 2 numarul maxim de poze trimise in concurs).

Pozele se trimit la adresa de email: pozeDC@gmail.com

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Da oamenii aia dragutzi cum au iesit din biserica in 8sept 2008?

Mergi la inceput

dey - eu am copiat ce mi-au trimis ea -probabil ca e mica eroare de data :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Nu am primit raspuns la intrebarea mea,daca sotul meu isi face cont,poate sa trimita si el poze????

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Ramonella- acest gen de conturi adhoc se fac pentru a avea mai multe poze in concurs. Stii si tu si stiu si eu. Daca sotul tau era membru inregistrat pana acum - era altceva - insa acum e clar ca este o fortare.
In principiu orice membru nou este invitat sa trimita poze ... insa noi nu incuramjam acest gen de practici: hop si sotul...pentru ca e clar ca va fi membru DC doar pentru concurs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Se poate sa ne facem "publicitate" la pozele din concurs? Ceva de genul cum am eu la semnatura? Daca nu e permis, o sterg (semnatura) ...

Ne dati si noua un vot aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">pe1 si pe2 ?? Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput