Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Am vazut clasamentul felicitarilor cistigatorilor si nu numai!

Nu vreau sa fiu rautacioasa insa nu pot sa nu ma intreb de ce,cu ce scop mai voteaza comunitatea dc daca totul este in mina moderatorilor!Iar rezultatele de la acest concurs spun totul!

Ca sa nu mai spun ca mi s-ar parea foarte corect ca si votul moderatorilor sa fie "la vedere",ca si al membrilor!

Dana

Acelasi gand l-am avut si eu
De ce am mai votat si noi
La ponderea aceia de 60% juriul ...mai bine votau doar ei si mi se parea mult mai corect.
Sincer consider ca mi-am pierdut timpul de pomana stand si analizand toate pozele si acordand voturi
Si nu sunt subiectiva, nu am avut poze in concurs , nici simpatizante, m-am straduit sa fiu obiectiva.
Timp pierdut

Felicit toate concurentele, ati fost minunate

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumim pentru voturi
Am ajuns pe locul 4.

Despre votul moderatorilor... exemplul meu... am vazut ca am fost pe locul 2 la voturile lor, la egalitate cu poza de pe locul 9... deci am avut mai multe voturi din partea lor decat locurile 2 sau 3 din clasamnetul final... insa locurile 2 si 3 aveau mai multe voturi din partea membrilor DC... ce vreau sa zic despre ponderea de 60%: nu inseamna ca voturile membrilor sunt egale cu 0 Ca vad ca asta ati vrut sa zicei...

Am avut dreptate cu cine ia locul 2 ... insa la locul I am zic ca o sa fie votata cealalta poza a lui devylla...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ma bucur ca a castigat cine merita.Sunt foarte fericita ca s-a rasturnat asa clasamentul.hihihihi .

(precis o sa starnesc iar niste discutii , nu e intentia mea.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Devylla si te imbratisez tare! Felicitari scumpo! Mi-au dat lacrimile de bucurie cand am vazut ca ai ajuns in fruntea clasamentului. Ma bucur din suflet!Multi !
Anaxena, felicitari si tie!

Felicitari tuturor participantelor!

P.S. Nu are sens sa mai dezbatem aiurea pentru ca s-a stiut dintotdeauna ca votul moderatorilor valoreaza 60% din votul final! Haideti doamnelor sa dam dovada de maturitate!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

felicitari tuturor!
superbe pozele

www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Felicitari tuturor participantelor, ati fost toate minunate! Cel putin eu am votat mai multe poze, si nu din interese, ci ca mi-au placut mult!

Nana, felicitari!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Nana,daca ne-am spus parerea nu inseamna ca nu dam dovada de maturitate!

Asa cum votul nostru este public,la fel mi se pare normal ca si votul moderatorilor sa fie public!

Si da s-a stiut ca el(votul moderatorilor)reprezinta 60% dar inca ma mai intreb daca o mina de oameni pentru ca se stie ca raportul moderatori -mmembri este inegal,pot hotari sau rasturna cea ce au hotarit ceilaltzi,cei multzi!

Precizez ca eu nu am poze in concurs,nu apartzin nici unei odisei,dar mie imi plac lucrurile(in special cele publice)clare,fara a lasa loc de discutzii!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Felicitari Devylla!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Felicitari participantelor !

Felicitari castigatoarelor !!!

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Dana, imi cer scuze daca te-am deranjat cu ceva. Parca deja vedeam iar scrise o gramada de pagini si pierdut timp inutil, cu sustinatoarele Anaxenei, asa cum s-a intamplat si cand s-a lansat concursul. Concursul e concurs si gusturile nu se discuta!
Daca nu ma insel, si la concursul clipe din viata,,,.. s-a procedat ca si acum, nu a fost facut public votul moderatorilor. Sigur nu se va face nici acum.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput