URGENT grupa zero RH negativ pt bebe f mic
Raspunsuri - Pagina 2
Eleni spune:
Buna.
Am ajuns acasa si am verificat ultimele analize de sange: am O cu RH pozitiv. Presupun ca nu se potriveste, nu?
Asa de neputincioasa ma simt... offf.
lorellay spune:
Ati reusit sa faceti rost de sange?
din pacate nu am cum sa va ajut..dar ma rog pentu bb care sufera..sa-i dea DD putere multa...si parintilor...
Sorana 15+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
miti2004 spune:
tocmai am gasit 2 persoane care au spus ca se vor duce la spital sa doneze.
bebe cica e palid si galben pt ca a avut si icter si i-a revenit....si e f slabit...iar operatia nu prea se inchide cum ar trebui....of...
In continuare va rog daca exista donatori de grupa 0 si RH negativ sa il ajute pe bebe mic.
Va multumesc tutuor din suflet si va tin la curent!!!
aurora25 spune:
Intrebare intrebatoare!
pot dona sange daca am tensiune 9 cu 5 ??
habar nu am ce inseamna asta! insa chiar as vrea sa ajut. eu am grupa 01 cu rh negativ.
va rog, anuntati-ma!
multam fain!
ILUCAE spune:
offffffff, eu as fi donat din inima, am grupa a II negativ, dar am si hepatita b, din pacate, nu pot dona, regret din suflet.
sim_stoian spune:
Cum mai e baietelul? Si eu am O negativ, dar am nascut de 10 luni . Oare chiar nu putem dona??
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Am citit cine poate dona, nu e recomandat pana la 18 luni dupa nastere pt ca organismul sa isi refaca rezervele, dar m-as risca avand in vedere situatia. Mai e nevoie???
sim_stoian spune:
Am sunat-o pe mamica pana la urma, nu mai e nevoie de sange, a fost donat deja cat trebuia. Doamne ajuta sa fie bine!