URGENT grupa zero RH negativ pt bebe f mic
Dragilor,
Un bebe mic ( nepotzetul colegului meu ) de numai 2 saptamani a suferit o operatie. Din aceasta cauza a pierdut foarte mult sange.
Daca cineva dintre voi are grupa zero RH negativ sau cunoasteti pe cineva cu aceasta grupa rara, si este dispus sa doneze sange, va rog sunati-l pe colegul meu Florin Zeca 0729.084.745 sau chiar pe mamica lui Andreea Buzgau 0730 012 841.
Va multumesc !
Magda
Raspunsuri
Alexa Ioana spune:
in ce oras e ? se poate aranja cu transportul din alt oras ?
miti2004 spune:
bebe este in Bucuresti.
acum astept raspuns daca se poate aranja cu transp de sange din alte
orase.
Eleni spune:
Eu cred ca asa am. Sa nu razi, dar efectiv am uitat de cand mi-am facut analizele verific cand ajung acasa daca e rh care trebuie. Spune-mi te rog pe cine e mai bine sa sun? Pe mama parca nu as suna-o ca o fi varza saraca. la ce spital este? unde se face donarea?
miti2004 spune:
Spitalul este Grigore Alexandrescu.
Numele bebelusului este Buzgau Mihai Alexandru.
revin cu amanunte...
Hopes spune:
Si eu am Grupa zero RH negativ.
sunt din iasi, daca se poate dona o fac cu toata inima
astept detalii
Sabina spune:
am voie sa donez daca alaptez?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Alexa Ioana spune:
sabina, uite ce am gasit:
http://www.doneazasange.ro/cine_poate_dona.html
jos pe pagina scrie ca min. dupa nastere e 18 luni, dar referitor la alaptat nu am gasit nimic...
Sabina spune:
pai n-am oricum decat 9 luni de la nastere, ce mai conteaza alaptatu....
ooof.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
miti2004 spune:
Am revenit cu cateva informatii pt cei din provincie: pt a dona sange trebuie mers la la institutul de recoltare si trebuie sa spuneti ca donati pt bebe Buzgau Mihai Alexandru internat la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti.
Cei din Bucuresti se duc la spital la Grigore si doneaza tot asa, specificand numele bebelusului. Am inteles ca trebuie completat un cupon sau o foaie ceva acolo...
Bebelusul s-a nascut ( cu vreo 2 sapt inainte de termen ) cu o infectie, o bacterie, la intestinul gros, care a fost gasit perforat. Initial avea un testicul mai inchis la culoare si a fost deschis, insa s-au descoperit materii fecale, si si-au dat seama ca e ceva in neregula cu intestinul. I s-a facut si tranfuzie de sange, insa tot a pierdut destul de mult.
Operatia a luat loc la cateva ore dupa nastere.
Operatia a descurs bine, a stat intubat cu oxigen prima saptamana si incet incet acum a ajuns sa respire singur.
Insa de cateva zile e cam palid...si nici nu a mai avut scaun...
Va multumesc tuturor celor care puteti sa ajutati un bebe mic si o mamica disperata !!!
Multa sanatate,
Magda
Sabina spune:
Magda, care mai e situatia, ma tot gandesc la baietel, si Gheorghe al meu tot 0 negativ are , m-a mostenit.
Aah, ai scris deja, Doamne ajuta, ma simt neputincioasa, mai ales ca in conditii normale as fi putut sa-l ajut conbcret