Mai oameni buni, unde-i GUESTUS ?
Raspunsuri
alra spune:
chiar azi m-am argumentat cu el pe subiectul cu emigrarea. si cand l-am intrebat care-i e punctul de vedere de fapt a disparut ... in ceata
Vacanta cu Laura in Romania
ligia13 spune:
Stai ca acu acu apare la subiectul cu sterilizarea..asha miros eu!
Am vazut ca mai nou s-a profilat in a da sfaturi si "mistouri" la In unul sau in doi mergem mai departe...
Eu si Raducu (22.04.2005)
Androix spune:
Iete: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121808
Andreea mama de Filip si Georgia
rhoneea spune:
E aci nu-ti face griji!!
Guestule vino si fa prezenta!!
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
carla2005 spune:
baga diavolul pe forum la "in unul sau doi mergem mai departe"! adevarul e ca de cand sunt eu pe desprecopii(si sunt de vreo 3 ani) nu stiu cum am supravietuit pe aici fara sa citesc capitolul asta, telenovelele sunt nimica toata!
mama de 1 an si 6 luni
ina_nz spune:
hahaha
tocmai se lua de mine la subiectul cu emigrarea......nu pleaca el asa usor.....
Ina
coltofeanu spune:
Erau niste vorbe din batrani "Rau cu rau, dar mai rau fara rau!", vorbe pe care Guestus la impresionanta lui varsta de 400 de ani sigur le cunoaste. Le putem adapta la persoana domniei sale, astfel : "Rau cu Guestus, dar mai rau fara Guestus", nu-i asa ?
Guestus, mama, spune si tu aici o vorba de-a ta... Asa ne place sa discutam in contradictoriu cu tine... chiar iti ducem lipsa.
Acum fara misto...hai sa recunoastem ca uneori posturile sale sunt pertinente si utile, doar ca sunt spuse cu o oarecare doza de misto.
avmaria spune:
quote:
Originally posted by ina_nz
hahaha
tocmai se lua de mine la subiectul cu emigrarea......nu pleaca el asa usor.....
Ina
vroiai sa spui ca te luasesi de el la subiectul cu emigrarea, da ti-a "patinat tastatura", drept ii?