Mai oameni buni, unde-i GUESTUS ?
Raspunsuri - Pagina 2
kokiy spune:
Mai fetelor,voi chiar n-ati vazut ca Guestus vorbeste cu noi doar de luni pana vineri intre orele 08.00 si 17.00,deci pentru el forumul asta tine loc de plictiseala la job ...io zic sa-i dati inainte cu barfa sa vezi ce soc o sa aiba luni cand o deschide la generale....important e sa tinem subectu pe prima pagina...sa vezi ce onoare sau oroare pe el
Razvanel soricel
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
Clover spune:
Naaa, ca a mai fost acu cativa ani un subiect de muuulte pagini despre el tot asa cap de afis. E obisnuit sa il doreasca lumea in prim-plan.
If all else fails, look cute.
anky spune:
Din moment ce e atit de birfit,inseamna ca e persoana importanta,vorba cuiva drag mie.
Anca, mami de Bianca si Cris
Fomalhauti spune:
quote:
Originally posted by coltofeanu
Cine este GUESTUS ?
Vaaaai.....
Guestus este un important membru al forumului. Daca il intalnesti (pe forum, ca altfel nu stiu pe nimeni sa-l fi intalnit...) te va face sa zambesti, cu conditia sa nu fie un subiect foarte important pentru tine....Si, daca intri in disputa cu el, nu incerca sa ai ultimul cuvant, ca nu ai nicio sansa.
Din acest subiect aflu ca Guestus nu este insurat. Cum se poate?! Nu are nici copii?! Propun sa-l insuram pe Guestus....
marami spune:
S-a marcat.... ma ocup eu de pregatiri
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
coltofeanu spune:
Eu vreau sa-i fiu nasa...
Daca nu se poarta exemplar cu viitoarea sotie, am eu ac de cojocul lui.
Felicitarile, masa si dansul.... unde ?????
violeta69 spune:
...si uite cum Guesus a ajuns vedeta!!
azi sigur e la vot!
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Dandush spune:
quote:
Originally posted by coltofeanu
Cine este GUESTUS ?
Guestus e domnul care iti este dator cu un miel ca te tot boteaza " Coltzofeanu"