Republica Dominicana!!! Luna de miere

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Felicitari pentru luna de miere pe care ati avut-o, poate, nu se stie niciodata , vom face si noi un sejur pe acele meleaguri frumoase si desigur vom evita sa ne aventuram cu autobuzul

Numai bine,
Katink

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

uau, ce fain a fost... deocamdata pt noi e doar un vis, dar ne-am propus sa il ducem la indeplinire odata si-odata, mai ales ca noi am ramas restanti cu o luna de miere adevarata.
Bravo voua, felicitari, asteptam si niste poze... poate?

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Casa de piatra !!! Numai bucurii!

Mi-a placut mult partea cu hotelul.
Partea cu cei care locuiesc acolo, si cum locuiesc, si copiii aceia saraci, e cam nasoala...
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Misto povestea!
Ceva poze?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

draga laura, noi am fost anul asta in malta, a fost frumos, dar oamenii mi s-au parut destul de hoti, ca sa zic asa.totul este destul de scump, incercau sa te jecmaneasca la magazinul de suveniruri si de 10 centi. iar hotelurile lor de 4 stele sunt ca alea de 2 la noi. nu exagerez. cand am ajuns acolo si am vazut ce jale era, am cerut sa ne transferam la intercontinental, pt. ca era singurul in care aveam incredere. daca vreti, o sa va povestesc mai multe.
vroiam sa te rog, daca se poate sa-mi spui cat v-a costat avionul si cazarea, pt. ca, din descrierea pe care ai facut-o suna mai mult decat tentant sa faci un concediu acolo. mersic mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Alina,please,povesteste-ne mai multe despre Malta.Ne batea si pe noi gandul sa mergem acolo,dar nu esti prima care vine cu impresii nu tocmai favorabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

draga jasmine, locul e superb, ai ce vedea, dar e scump: 1 lira malteza=3$. de obicei nu poti lua mai mult de-o bere de banii astia.
hotelul la care am stat dupa ce am facut "scandal" , a fost super- Intercontinental Malta- e de 5 *****. se pleaca de la aeroportul baneasa cu air malta si zborul dureaza 2 ore. daca plecati sa nu plecati cu vreo companie din romania care lucreaza cu malta travel, pt. ca serviciile sunt ft. proaste. poti sa intri pe www. malta.com sa vezi mai multe. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maudi spune:

Lauraa, te rog frumos, mai povesteste despre Dominicana, zi pe unde sa mergem si pe unde nu, noi plecam in oct. sau nov. cel mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

quote:
Originally posted by maudi

Lauraa, te rog frumos, mai povesteste despre Dominicana, zi pe unde sa mergem si pe unde nu, noi plecam in oct. sau nov. cel mai tarziu.

maudi, stai o tzira-n loc, nu pleca inca si explica-mi ceva, ca mi-s derutata. io credeam ca prin octombrie-noiembrie vine un bebe la voi... n-am inteles io bine sau va ginditi sa-i faceti impresie buna si sa-l aduceti pe lume in 'paradisul terestru', cum zicea lauraa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maudi spune:

........
Lauraa, mii de scuze pentru off topic!

Mergi la inceput