Help...bagaje Tarom!
Raspunsuri - Pagina 3
rhoneea spune:
As' intre timp adik de aseara si pan acu am hotarat ca vom pleca cu tarom.Am facut un calcul de la cat trebuie sa plec de acasa si in total vor fi 18 ore de drum iara eu nu-i pot face fatza.
In viata mea numai vreau sa aud de economii
Eu va multumesc foarte mult ptr pareri
Guestus al meu bagaj gol cantareste 6 kg
Am deschis acest subiect ptr ca sa imi fac si io o parere.Acu am sa sun.Da nu la ora asta ca-i deranjez de la pranz.
Ortansa inca o data multumesc
Oricum daca nu ar fi fost sebi si as fi fost in situatia data as fi zburat si cu Olimpic.Dar 18 ore e prea mult,iar Sebi numai e o coca
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by Ortansa
ladyj-mi se pare corect,problema este ca de 12 ani de cand calatoresc nu mi-a spus nimeni de regula/legea asta,pe situl taromului am gasit ceva ca n-ar trebui sa depaseasca 32 de kg(deci nu 20) ,iar in bilet nu cred sa fie specificat lucrul asta.
Rhoneea-iti urez drum bun cu cel mic,o sa fie mai obositor dar o sa fie bine.si eu ma gandesc sa plec anul asta cu Olympic.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
Ortansa,pai nici eu nu am stiut pana acum doi ani,cand am aflat din alte surse si nu de la Tarom.
Nici nu cred ca scrie pe bile,sincer nu m-am uitat.
cl spune:
Rhoneea, de curiozitate, sa ne spui si noua cu cate kg/persoana iti da voie si cat costa un kg suplimentar. Multam fain!
Guestus, tu ai grija ce faci cu gratarele!!! Aia incalzire, nene!
Guestus spune:
quote:
Originally posted by rhoneea
[
6 kg 1 geanta goala...iei 2 genti mai poti sa bagi doar 8 kg.....3 genti si gata...le duci goale.
vezi cl ce sfaturi dai?
cl spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by rhoneea
[
6 kg 1 geanta goala...iei 2 genti mai poti sa bagi doar 8 kg.....3 genti si gata...le duci goale.
vezi cl ce sfaturi dai?
Pai atunci nu le mai iei de loc. Abia nu mai stai mult sa le recuperezi la sosire. Tztztztz, Guestus!!! Greu cu logica asta .
Hai sa facem un calcul. 2 persoane au voie 2*30kg=60kg de bagaj. Daca o geanta are 6 kg si au 3 genti, mai pot pune in genti: 60-6*3=42 kg. Asta ar veni: 42:3=14 kg in fiecare geanta. Deci 20 kg geanta plina. Daca ar avea doar doua genti: 60-2*6=48 kg de bagaj, cu 24 kg in fiecare geanta. Plus greutatea gentii, se ajunge la 30 kilograme geanta plina. Dar parca era voie doar 20 kg/bagaj, nu? Deci trebuie sa renunti la 10+10=20 kg, deci greutatea la carpite trebuie sa fie de maximum 48-20=28 kg, in loc de 42 kg in 3 genti. Un minus de 14 kg. 14 kile de carpita lipsa, este enorm !!! Fericit, Guestus?
Rhoneeaaaaaaaaaa, schimba mama valizele alea, 6 kile una e prea mult!!!! Gaseste ceva la 3 kile bucata!!!
PS Gata, piua, ca ccc cu ochii impartiti, nu mai stiam cat face 42: 3 ...
Ortansa spune:
claudia-bebele rhonneei este "infant"(sub 2 ani) deci n-are dreptul decat la 10 kg bagaj de mana.limita e de douaj de kile nu de treizeci...fa tu corecturile in socoteala
guestus-cu cat incalzim mai repede planeta, cu atat n-o sa mai avem nevoie de carpite in geamantane.in curand n-o sa ne mai plangem de kg in plus,2-3 costume de baie si chiloteii tanga le bag direct in poseta-plic
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
cl spune:
Ortansa, mi-e lene acum . O astept pe Rhoneea, sa ne spuna cat are voie sa ia si cat costa suplimentarul .
rhoneea spune:
Ihi
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
Guestus spune:
rhoneea...vezi cum e cl...sta cu telefonul pe masa dar nu ar forma 6-7-8 numere sa intrebe cite kg ai voie sa transporti.
rhoneea spune:
Gata dau verdictul!
Am voie sa iau 25 plus 10 ptr sebi plus o geanta de mana,plus carutz.
Bagajul nu are restrictie cum sa nu depaseasca 20
Kg in plus se taxeaza cu 10 euro
*Miracolul nostru*